ZP sk A okres GALANTA

Používateľov profilový obrázok
Kelly
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 10 months

ZP sk A okres GALANTA

Príspevok od používateľa Kelly »

Zdravím páni.
Máte niekto skúsenosti z rozširovaním ZP v Galante? Ďakujem za info.
Kelly
občasný prispievateľ

Takze takto:
Bol som si v pondelok prihlasit brokovnicu a hned som si vypytal ziadost o rozsirenie ZP.
Policajt sa ma opytal o aku skupinu by som si chcel ZP rozsirit. Povedal som ze A a F.
Samozrejme z F-kom problemy neboli.

Potom prisla debata o A-cku a jej vysledok by som zhrnul takto:
Povedal, ze on ma odhovarat od toho nebude, ale ze ziadosti schvaluje osobne okresny riaditel a je dost v tejto veci prisny. Zevraj uz unho nestaci ani zivnostensky list, resp. je uz aj to unho problem.

Ked tam bola jeho kolegyna ta sa vyjadrila este jasnejsie: "Musite si to odvovodnit". To bolo vsetko a debata skoncila.

Takze este presne neviem akou cestou sa vyberiem:
1. Podat tresne oznamenie na neznameho pachatela za napadnutie, resp. okradnutie, alebo
2. Podat ziadost "len tak" z dajakym pokecom na A4 ako priloha ku ziadosti. A popripade to riesit v pripade odmietnutia ziadosti formou odvolani na KR PZ, atd...
3. Odstahovat sa do NZ a zobrat si so sebou zvysnych 100€.

Ak by niekto mal nejake skusenosti z A-ckom v nasej madarskej zemi chodi, bol by som vdacny za kazdu.

P.S.: Osobne som proti prvemu sposobu. Ale ked to bude krajne riesenie tak budem musiet prijat asi aj to.
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa pif paf »

Prvý a tretí spôsob je absolútny nezmysel. Vždy to ide len druhým spôsobom, záleží iba od povahy žiadateľa a jeho právneho povedomia. Prístup nekompetentných príslušníkov na okresnom proces nijako závažne neovplyvňuje.

Kelly: tvoj avatar je nehumánny.
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Ja si nemyslim, ze je to nekompetentnost, je to len svojraznost PPZ/veducich na useku ZaS/alebo inych elementov.
jalso
prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa jalso »

Podla mna ti nic ine neostava, len posluchnut tu sympaticku slecnu, a naozaj to odovodnit co najlepsie. To, ze tam len zivnostensky list neplati je pravda ...
Kelly
občasný prispievateľ

Žiadosť podaná o rozšírenie A a F.
Čaká sa na rozhodnutie okresného riaditela.
Drzte palce.
Italo
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Italo »

Kelly ostala ti aj sk. B?Mne sk. B zrusili ked som dostal sk. A
Kelly
občasný prispievateľ

Tiez som sa cudoval preco mi ju nechali.
Ale zas na druhej strane cim viac skupin, tym viac Ferrari.
Italo
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Italo »

No to ma nenapadlo :twisted:
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Kelly: ty už si to Ačko máš?
Kelly
občasný prispievateľ

Ano, uz 3 hodiny cca :)
friendly_swanson

Príspevok od používateľa friendly_swanson »

Rozsirene o A,F. V podstate potvrdzujem co popisal Kelly. Pristup aj priebeh priblizne rovnaky, ziadne odhovaranie a zbytocne obstrukcie okolo. Ziadost prijata bez slova, az na to ze mi prislusnicka odporucila ( a cakala kym to nedoplnim :) ) do odovodnenia (ochrana osoby a majetku) dopisat v akych miestach sa zdrzujem ze ziadam o A, pretoze mi to moze pomoct zvysit sance na schvalenie. Tak som tam dopisal vetu navyse. K tomu samozrejme priloha s cestnym prehlasenim. O 9 dni telefonat ze si mam prijst pre novy ZP, takze momentalne som stastny novomajitel ABEF. Thank you webforum.
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

ABEF ?
Myslel som, že obvykle dávajú buď BEF alebo AEF.
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Ked mas BEF a rozsiris o A, co ti z toho vyjde? Taktiez si vies poziadat o A, B - aj ked vela vyznamu to nema.
romen3
častý prispievateľ
Registered for: 11 years 9 months

Príspevok od používateľa romen3 »

Caute chlapi, uz som presiel cele vlakna skoro, tolko som cital, az sa bojim, ze oslepnem. tolko navodov, tolko rozdielov. uz ma to nebavi. proste o tyzden lekar jeden druhy a ide sa na to. idem ziadat v GA, podla tohoto tu snad nebude problem mat A hned na prvy pokus. zial nemam moc casu, kedze chodim na sluzobky do zahranicia nejak stihat nejake 7 ci 15 dnove odvolavacie lehoty, viem dalo by sa to aj tak sa odvolat este aj na nemoznost ale bla bla bla. uvidime. ale asi skusim postup doniest to co ziada zakon a hotovo. budem mat pripraveny nejaky srdcervuci pribeh na A4 ale ak si to vyslovene nevyziadaju, tak im to nedam urcite a ked vyziadaju, uvidime ako zareagujem. ale nechcem aby si zvykali na nejake papiere naviac. o pripadnom (ne)uspechu sa tu pochvalim alebo postazujem. byvam na 3-4 adresach plus zahranicie kde samozrejme zbran uz doniest nemozem. ale i tak. uvidime ako zareaguju. ak su tam fakt ustretovi ludia, tak ked im vysvetlim situaciu, mozno si to tam prerozpravaju a nejak sa to posunie bez zbytocnych problemov.

btw fakt vdaka, ze toto forum existuje.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"