Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
|
Autor |
Správa |
 |
honzaaacr
|
Napísal: 23 Sep 2018, 15:57 |
|
 |
občasný prispievateľ |
|
Zdravím, nemá někdo radu. Koupil jsem od dobrých lidí na internetu 1x střelené nábojnice Lapua a mám problém Jsou vystřelené z nějaké hodně vystřílené komory a jsou na zadku přefouklé a když je překalibruju celoformátem tak je nezavřu. Zkusil jsem koupit matrici body die a nábojnice se přeformátuje víc o nějakou stovku mm, ale pořád málo. Přemýšlím, ještě zkusit matrici small base body die, ta by to měla vzít ještě víc. Potřebuju přeformátovat první 3mm od zápichu nábojnice Neřešil bych to a koupil nové, ale bohužel jsem jich koupil docela zásobu, díky za každou radu koupil jsem nějaké nové nábojnice a pohoda, ty střelené jsou ale pár stovek větší
|
|
Hore |
|
 |
honzaaacr
|
Napísal: 25 Okt 2018, 18:43 |
|
 |
občasný prispievateľ |
|
|
Hore |
|
 |
lovec
|
Napísal: 25 Okt 2018, 20:35 |
|
 |
častý prispievateľ |
 |
|
To je fajn, že sa ti to podarilo. Ešte by si mohol prezradiť, že ako si to nakoniec vyriešil.
_________________ A P S SHybrid! - Every Shot Counts MARCH - look for victory
|
|
Hore |
|
 |
Kall
|
Napísal: 29 Okt 2018, 20:13 |
|
 |
prispievateľ |
|
mně stačilo pořádně dotáhnout kontramatku na matrici.U jiné ráže.
|
|
Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|