Rado : Vseobecne sa Tracker od Taurusa povazuje za vydareny model. Jedna seria v 357 Mag. mala problemy s praskanim ramu, ale podla mojich info nebola dodavana do EU. Co sa tyka raze 38/357 ma Taurus dobre zvladnutu kvalitu vyroby pri celoocelovych modeloch. Na druhej strane Taurus mal problemy s kvalitou - praskanim ramu v mieste napojenia hlavne /zospodu ked vyklopis valec/. Tento problem bol od 44 Mag. a pri RagingBull v 500 SW Mag. dosiel az tak daleko, ze zastavili vyrobu /Neviem ci ju obnovili/. Tam doslovne v Cechach tusim praskol kazdy dodany 500 SW mag. Preto by som doporucil preluskat US fora, zadat do GOOGLU nieco v zmysle "Taurus 44 Mag. problem" a pozrel sa ci tieto zavady pretrvavaju... Na druhej strane pokial to bude len na nosenie a prilezitostnu strelby by som sa toho nebal....
Teraz k tvojej otazke na Trackera v 44. Mal som ho v ruke a na strelnici. Prvy pocit bol dobry, co sa tyka krokovania mechanizmu a vole valca - uspokojive. Pokial si rozmaznany spustami od SW tak rozdiel pocitis, ale na tvoje ucely je spust postacujuca a neni dovod ju nejako ladit... Presnost zbrane je na tom co je medzi zbranou a zemou...

mas tam stavitelny cielnik cize si ju nastrelis na konkretne strelivo....
Co sa tyka vyvazenia zbrane a uchopu, lepsie sa mi drzal klasicky Taurus 44 Mag. Ten je na Velkom rame a ma 6 ran. Mierne vyssia hmotnost mi nevadila. Tracker tym ze je na strednom rame a ma 5 ranny valec je mierne uzsi, ale ze by to bolo nejak vyrazne nemozem povedat. Cize za mna ak Taurus 44 tak klasicky na velkom rame. Pokial je moznost tak si ich oba chyt aby si vedel posudit.
Na zaver by som si pozrel cenovy rozdiel medzi Taurusom a SW. SW ma nadherny model 629 DeLuxe s 3" hlavnou. Co si myslim, ze je idealny revolver do lesa. Je perfektne vyvazeny, presny a vykonny. Jedina vec ktora na nom vadi su nadherne orechove crienky, ktore sa ale smykaju v dlani - treba investovat do gumennych...