vraj to nejde zobrazit, tak sem pastnem nieco ine, hadam majstra neurazim

...ja som budúci nožiar ...Dannyk napísal:zaujimalo by ma ci sa tu pohybuju nejaki noziari. mal by som zaujem o nieco taketo a original je dost mimo moju ligu. na dlzku to ma 50cm.
No já Vám nevím...ja bych to doma nechcel. Teda ako srdcovku hej, (mne sa Kukri síce nepáči) ale predsa len to bolo storočiami vyvinuté a dotiahnuté k dokonalosti na trocha iné zemepisné/vegetačné pásmo. Za ekvivalent sekery by som to asi nepovažoval a ako univerzál by som si zohnal radšej 8palcové Leuku. To je rovnako ako Kukri "kultúrne dedičstvo" ale Škandinávcov a používa sa od sekania dreva cez spracovanie mäsa, výrobu pascí až po vcelku jemnú robotu. Jeden z top klasických výrobcov je Nórsky Stromeng Samekniv, distribuuje Brusletto. Inak mám zálusk na ich samostatnú čepeľ...ale pokiaľ by som tu ukecal niekoho z autoservisu, že by mi vedel takú "ošudlať"...mototechna napísal:...je dosť podstatné si uvedomiť, či ho naozaj využiješ...
Dokonalost není v dokonalé dokonalosti samotné věci, ale v pocitu dokonalého souznění s onou věcí... Vybírej více srdcem než rozumem, budeš spokojenější.
To sú tie čo je každý zvedavý na tú tretiu z ľava? Daj fotky, aj ja som zvedavýmototechna napísal: 3500korun: dík za pochvaluMám práve v kaliarni ďaľšie čepele, až ich dokončím, dám sem nejaké foto
mne to zase pripada ako podareny original =Dmototechna napísal:Vypadá to na nepodarenú skorokópiu Extrema Ratio KH... Ale ktovie.
http://www.extremaratioknivesdivision.e ... index.html