ARES 154gr 9mm luger
-
inspiring_kepler
Dusan tieto prebijane naboje od Vas maju inu zapalku, vypada ako z nerezu.
Prvy krat mam taketo naboje od Vas. Je to prebijanec so strelou 147 gr.
Z 350 ks nabojov sme mali 2 zlyhavky, co ani na treti krat po sebe nevystrelili. Nevystrelene naboje vyzerali ako ostatne vystrelene nabojnice.
Strielalali sme z Glock-a 26 co taketo veci nepozna, vsetky prebijance co vystrelime beriem od Vas t.j. uz nejakych 5000 prebijanych nabojov a toto je prvy krat co sme mali taketo zlyhavky. Asi by bolo dobre tento novy typ zapalky vymenit za typ co ste pouzivali predtym

Prvy krat mam taketo naboje od Vas. Je to prebijanec so strelou 147 gr.
Z 350 ks nabojov sme mali 2 zlyhavky, co ani na treti krat po sebe nevystrelili. Nevystrelene naboje vyzerali ako ostatne vystrelene nabojnice.
Strielalali sme z Glock-a 26 co taketo veci nepozna, vsetky prebijance co vystrelime beriem od Vas t.j. uz nejakych 5000 prebijanych nabojov a toto je prvy krat co sme mali taketo zlyhavky. Asi by bolo dobre tento novy typ zapalky vymenit za typ co ste pouzivali predtym
-
inspiring_kepler
Dnes sme dali cez 600 ks prebijanych Aresov 147 gr. komoly kuzel z mojho G26 ale hlaven bola znecistena minimalne 
Dokonca strely co sme nasli nemali odretu farbu po obvode strely ani na miestach drazok
Kazdopadne Dusan dobra praca.

Dokonca strely co sme nasli nemali odretu farbu po obvode strely ani na miestach drazok
Vcera po 6000 vystreloch prve 2 zlyhace z 50ks Ares 150gr. 9x19.Prvy bola zatlacena zapalka.3x som ho skusal a nic,pritom zapalka bola orazena skoro normalne.Druhy vypadal akoby bez prachu.Rana asi ako ked buchne iba zapalka,spatny raz ziadny.Myslel som ze strela ostala v hlavni,rozobral som a nic.V terci takisto nic.Ostatne naboje v pohode.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_wu
potvrdzujem, pri prebíjaní sa aj mne stalo, že som si neskontroloval zásobník prachu a naládoval som náboj bez prachu. tak v Shadowe, ako aj v G17 po "výstrele" iba zadymila pištoľ, nábojnicu nevyhodilo, lebo záverom takmer nehlo a strela ostala zaseknutá približne na dĺžku strely v hlavni (pri vybíjaní z hlavne mala guľa znaky po vývrte po celej dĺžke). no a vymlátiť ju z hlavne do smeru komory tiež nie je práve jednoduché, takže pochybujem, že by mala zápalka silu pretlačiť strelu celým vývrtom
Pridam cerstvu skusenost so 154-kami. Kedze som pred Mosquitom nestihal naprebijat vlastne naboje, kupil som 500ks, vyskusal 70-80 a spokojne som isiel zavodit 
Pruser nastal po merani faktoru - najlepsie co sa dalo zratat bolo 120 (teplota okolo 24, zbran Shadow, skoro nova - cca 3000ran). Kedze uz som mal odstrielane 2 parkury, bolo neskoro nieco riesit takze som sice dostrielal ale oficialne som bol zo zavodu vyluceny - nehodnoteny.
Nepisem to preto, ze by som mal na kohokolvek tazke srdce, alebo take nieco ... len to davam ako upozornenie ostatnym strelcom aby sa uistili pred pretekmi, ze ich zbran s tymto strelivom dava pozadovany faktor.
Pruser nastal po merani faktoru - najlepsie co sa dalo zratat bolo 120 (teplota okolo 24, zbran Shadow, skoro nova - cca 3000ran). Kedze uz som mal odstrielane 2 parkury, bolo neskoro nieco riesit takze som sice dostrielal ale oficialne som bol zo zavodu vyluceny - nehodnoteny.
Nepisem to preto, ze by som mal na kohokolvek tazke srdce, alebo take nieco ... len to davam ako upozornenie ostatnym strelcom aby sa uistili pred pretekmi, ze ich zbran s tymto strelivom dava pozadovany faktor.
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Presne tie iste problemy maju chalani v rakusku, ale im nevystreli kazdy 5 naboj a to to skusali na 2x G17 a 1xCZ Schadow.Z 350 ks nabojov sme mali 2 zlyhavky, co ani na treti krat po sebe nevystrelili. Nevystrelene naboje vyzerali ako ostatne vystrelene nabojnice.
Jeden je dost napaleny a dnes mi ich chce prinies ( cca 1000) , aby som ich reklamoval u ARESA.
michal - my z presporskych laufov sme tiez kupili varku pat tisic prebijanych ares lugrov s tymi sedymi zapalkami a mame podobnu skusenost. kazdych par sto ran zlyhana zapalka. kacena mi vacsinou na druhy pokus odpali, chalanom to ale glocky koli tvaru zapalniku ani na druhy krat prevazne neodpaluju. toto sa nam u aresov s mosadznymi (?)zapalkami nestavalo, a to ich mame dokopy odbuhane desattisice.