TASR

misko 6
občasný prispievateľ
Príspevky: 61
Registered for: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa misko 6 »

Najsmutnejsie je ze prispevky typu: zvysil by som im o 50%, dava, ako on tvrdi, uspesny podnikatel, pricom by ich mal davat zakomplexovany Ficovolic, ktory nikdy v zivote nevybuduje fungujucu firmu. :( Ved priemerna mzda u Kura je o 200€ vyssia, nez priemerna mzda v danom regione.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak co uz nejako sa hrat musime :lol:

rob ak si mal na mysli mna ze "zerem" kura ... no neviem ja som sa len snazil uviest veci na spravnu mieru

viacmenej je mi jedno ci kuro zaraba tolko kolko zaraba a koko zarabaju jeho zamestnanci ... zajtra budem tak ci tak kupovat chleba za rovnaku cenu ako vcera ... a mozno aj drahsi ..... len mi bolo trochu divne ze 1 podnikatel radi druhemu olko ma vyplacat zamestnancom :evil:
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Príspevky: 3293
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Keby som ja pracoval v Jarovej firme za tie prachy tak som hrdy :wink: Par ludi pozna ludi co u neho pracuju a nejdu si ho ako zamestnavatela vynachvalit :wink:
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Príspevky: 2007
Registered for: 16 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

misko 6 : Musis to brat aj z tej strany ze cele know how ma slovak a je to aj jeho vynalez... tj. nemusis zivit 10 stupnove vedenie firmy v rakusku, nemecku alebo neviem kde este , aspon moj nazor je taky

rob999 : teda kolko davas ?? 1000 € ciste ? kedy mozem nastupit ? 8)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Platy uvadzajte vzdy v hrubom, nech mame aky taky prehlad :wink:
misko 6
občasný prispievateľ
Príspevky: 61
Registered for: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa misko 6 »

2TURBIAK: Ved jasne, ale ked je clovek sikovny a zvlada funkciu manazerov a vyvojarov zaroven, tak preco by si nemal dozicit viac penazi. Isteze, za peniaze z celeho manazmentu inej zbrojovky by si mohol kupit kazde dva mesiace nove BMW, ale uz len za to, ze vytvoril 56 ci kolko pracovnych miest si zasluzi tie peniaze, teda podla mna.
Používateľov profilový obrázok
kamov
prispievateľ
Príspevky: 326
Registered for: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Omg darmo slovaci, iba platy tu budeme riesit :D Tu na vychode makaju spoluziaci strojni Ing. v strojarskyh firmach za 500 cisteho a su radi ze robia. ( po roku praxe). Mat taky plat ako v GP ta skacem po plafon.
Velmi rad vidim ked sa dari slovenskej firme a nasim vyrobkom v zahranici a niesme iba manufakturou pre zapad. Prajem vela uspechov a vitazstvo v tendri :)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ak takto Jaro naozaj plati zamestnancov, uz aj ja zvazujem ci ta K100 nebude pre PZ nakoniec lepsia volba :wink: .
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Príspevky: 625
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

misko 6 napísal:Najsmutnejsie je ze prispevky typu: zvysil by som im o 50%, dava, ako on tvrdi, uspesny podnikatel, pricom by ich mal davat zakomplexovany Ficovolic, ktory nikdy v zivote nevybuduje fungujucu firmu. :( Ved priemerna mzda u Kura je o 200€ vyssia, nez priemerna mzda v danom regione.
mily moj spolubesednik, neda mi aj ked budem OT ako aj Ty - preco prave termin - zakomplexovany ficovolic?

kolko uspesnych firiem mali sucasni nezakomplexovani super praviciari - ak neratam tunelarske, ku ktorym sa zvacsa nepriznavaju, a mozno Sulika ?

odpovedat sem netreba. Viac na to nebudem reagovat.

A Jaro je super chlap, ci uz sa niekomu K100 paci alebo nie. O zaciatkoch inych zbrani sme sa jednoducho nedozvedeli tolko, lebo vtedy nebol net, co je zaklad poznatkov, ani tolko informacii a poznatkov v inych zdrojoch ani tolko kvalifikovanych ludi. A preto nech sem Jaro vesia co najviac info o K100 a inych jeho aktivitach. Ak mu to nezakazu mod., tak ostatni uzivatelia mozeme byt len radi, ze sem chodi, a ze ma firmu v danej oblasti v SR. Cesi (teda najma media) o CZ snad ani nepovedia nieco negativne.
Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Príspevky: 2918
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

momentalne anonymny napísal:... A preto nech sem Jaro vesia co najviac info o K100 a inych jeho aktivitach. Ak mu to nezakazu mod., tak ostatni uzivatelia mozeme byt len radi, ...

Propagácia slovenskej zbrojárskej firmy nie je ani v najmenšom v nesúlade s pravidlami fóra, takže JK nie je čo zakazovať. Nech len prezentuje a predvádza a vyrába koľko vládze. My budeme len radi, že máme takého šikovného rodáka.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"