Plynovka Bruni Glock 26 + rada + Voltran TUNA

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Príspevky: 309
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa romanon »

kup zoraki 914 a mas po probleme...absolutna spolahlivost, ziadne zasekavanie (300+ nabojov bez jedineho zaseku), kapacita zasobnika 14 nabojov, nizka cena (aj vdaka tomu ze zoraki 914 je orginal zbran a nie kopia realnej ostrej, tym padom vyrobca nemusi platit za licenciu) a takisto udernik obohateny o tvrdokovovu vlozku vdaka ktorej sa menej opotrebuva (mam ju cez 2 roky a ziadne opotrebenie) A este ako bonus mas moznost prepnut rezim na AUTO strelbu.
Naozaj ma nikto nepresvedci o Walther P22..
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

Diky za info.. ja viem o zoraki kvalite niet pochyb.. a skor ma zaujimal nazor niekoho kto ma od Bruni Glock 26.. ci ma s nim neake problemy.. pretoze nan konkretne som nenasiel neake recenzie.. okrem vyrobcov ktore predavaju produkt takze nic doveryhodne tam nenajdem.. ja ten glock uz mam ale nemal som ho este cas vyskusat.. tak ci niekto ma s nim skusenosti.. co sa da od neho cakat :D diqii
Používateľov profilový obrázok
micromag
občasný prispievateľ
Príspevky: 52
Registered for: 12 years 10 months

Príspevok od používateľa micromag »

Od kiaľ si ju kupoval? Tiež mám zálusk na ňu.
Tu majú celkom fajn cenu
http://www.predajzbrani.sk/bruni-gap-mini/
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

ja som ju kupoval tu: http://www.pistole.sk/

je trosku drahsia ako tam co si dal link ty.. ale vsade inde kolo 120eur idu..
ale tu im tyzden trvalo kym mi volali ze to idu poslat.. a ze ci chcem puzdro..
vravim vnutroopaskove.. s kovovou sponou napravo (ako pre lavaka) bez zapinania..

a poslali mi vonkajsie puzdro.. so sponou nalavo a so zapinanim.. tzt

Ale zbran je to krasna.. dobre sa drzi.. ma svoju vahu.. ten Walther P22 bol v ruke na moj vkus az moc lahky.. este som z nej nestrielal.. nebol cas ani prilezitost.. ale uz pri obtahovani citit a pocut ten mechanizmus vovnutri a neni to ako u vecsiny cink cink.. ale tlmene CVAK CVAK.. a budi vecsi respekt uz len tym zvukom..

no stale neviem ci aj tento ma problem co ine od bruni ako pisala kopa ludi ze sa zasekavaju... napriklad toho Walthera P22 vychvalovali ako najlepsi plynak.. (ked vynechame Zoraki) :wink: a mal ten isty problem co vsetky prve ostre verzie ze sa zasekaval druhy naboj v komore.. a po vystreleni "cisteho" varovneho ked zasekne ostatne s "ucinnou" latkou proti utocnikovi je dobra akurat ako kladivo.. a municiu som mal UMAREX.. co maloriesit udajny problem inych znaciek..

a BTW.. na strankach vecsinou pisu 7+1.. v manuale bolo 9+1.. a fyzicky tam bol zasobnik na 5 nabojov.. kedze mi bolo divne co idu tak tazko.. na jednej jedinej stranke som vygooglil ze tam davaju ten maly zasobnik.. takze este aj ten som objednaval.. cca 20eur.. ale stale ked ho kupis kolo 80.. plus niekde dokupis zasobnik na 9 kolo 2éeur.. stale usetris.. otazne len stale ostava spolahlivost tohto modelu :D
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Príspevky: 309
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa romanon »

ked uz glock, tak by som pockal na zoraki 917 ide o zatial najlepsiu kopiu glocka len este neni v predaji.
video - https://www.youtube.com/watch?v=zZFJEL6N6o4
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

eHm.. nepochybujem o kvalitach zoraki... ale co sa tyka "kopie" tak moj glock 26 od Bruni ked som polozil vedla ostreho fotrovho glocku 26 az na 2 vizualne detaily boli totozne co tento zoraki povedat nemoze.. sice sa podoba na 17ku ale len podoba.. rukovät uplne ina.. ta howadina dole to ako ju mam nosit na klucoch? :D a no jedine s glockom spolocne ma asi len poistku na spusti.. a hranaty uzaver.. a este te velke biele pismena na boku ZORAKI moc na doveryhodnosti nepridavaju... to ked na niekoho vytiahnut bud model od zoraky.. alebo nieco co nerozozna na prvy pohlad od glocku..
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Príspevky: 309
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa romanon »

No ked na niekoho tahas pistol tak isto si hned nevsimne nejaky napis, ale to je kapitola na dlho...
druha vec, drzal som aj bruni glock a poviem ti ze ta povrchova uprava mi pripadala jak keby to bola hracka na kapsle, ako vazne. Takze vobec mi neprekazaju nejake tie odlisnosti drobne...radsej zoberem kvalitnu pistol ktora sa na glock podoba na 85% ako shit ktory sa podoba na 95%. Len tak pre porovnanie mensia galeria....

Glock 17

Obrázok

Zoraki 917

Obrázok

Bruni Glock

Obrázok
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

ok beriem jasne... ja som vravel o tom ze ked uz tu kvalitu aku ponuka Zoraki tak neaky model ktory sa nesnazi podobat na glock.. a jasne ze malokto ked sa diva do hlavne si ju zacne obzerat.. :lol: a ja ten glock uz mam doma.. a drzal som 26 od bruni v jednej a ostru 26ku v druhej a ta uprava mi vobec nevadila.. ked by som bral od zoraki tak asi nieco skor v "striebornej".. ale tak zbran neni o farbe ale ucinnosti..

sam som zvedavy ked si spravim cas ju ist zastrielat aka bude.. moze sa stat ze sa bude zasekavat a tym padom ju hned predam a kupim uz asi len zoraki.. alebo sa nastvem a spravim si zbrojak a kupim ostry glock..

na bruni som necital vela dobrych recenzi od uzivatelov.. ale na tento model som nenasiel ani jednu.. a zalezi aj od modelu a kusu.. tak ako s tym waltherom P22.. velke chvaly.. a moj zasekaval takmer kazdy zasobnik druhy naboj.. prvy a ostatne vpohode.. ale to nema ucinnost ziadnu..

odskusam a isto dam vediet
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

BTW..
dnes sa mi dostala do ucha informacia ze strykov kamos ma Bruni miniGAP (G26) a ze mu odletela predna cast pri strelbe :D no mam z toho zmiesane pocity uz teraz.. a hlavne ked som ju este nestihol odskusat.. nerad by som aby mi udernik spravil novy otvor do hlavy :D
uz som na 90% presvedceny o kupe zoraki914.. aj ked neni taka pekna.. ma o 0,1kg menej ako tento.. a hlavne zasobnik na 14nabojov.. co nechapem kam napchali :D ale budis :D a po tolkych pozitivnych ohlasoch na zoraki a negativnych na bruni asi neni co rozmyslat.. len sa zbavit tohto miniGAPu a kupujem tu 914ku..
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

no pani dnes som bol na strelnici vyskusat ten "uzasny" Bruni miniGAP (glock26) s velkymi ocakavaniami.. prvy zasobnik vporiadku.. bez zaseku.. ale to sa asi aj ten bruni pomylil.. vsetky ostatne zasobniky minimalne jeden naboj zaseknuty a zprieceny.. vecsinou tie co mal vyhodit zasekol a dokonca otocene o 180stupnov!!! a pripadne zasek toho co mal natiahnut do komory..
takze BRUNI NIKDY VIAC..!! ako keby to bol jeden zasek z 50-100 nabojov nepoviem.. ale kazdy zasobnik so zasekom???!!!
AHA... a aby som nezabudol.. nabojnice vyhadzuje dohora a na ruky a nie doprava..

jednoznacne idem do Zoraki 914..


aaa ako pridam fotky???
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Príspevky: 3094
Registered for: 20 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Willo87 napísal: ...
aaa ako pridam fotky???
Dakde ich dáš na verejné úložisko a nalinkuješ... napríklad na imageshack alebo iné čo sa Ti ľúbi :D
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Príspevky: 309
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa romanon »

@Willo87
Ja som ti to hned pisal...mal som bruni 1911 a tiez bola vadna, reklamoval som ju a poslal mi novu s rovnakou zavadou...Nikdy viac...
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

Igrlik: myslel som si.. chcel som sa vyhnut uploadu... ale co uz ako o tie zabery sa musim podelit lebo uz som videl kadeco ale naboj v takejto polohe v komore este nie.. podotykam co fotka to iny zasobnik...

romanon: takze skoda skoda im to ist reklamovat vravis? minimalne som teraz dobre nastartovany a im tam zavolam a zje**m ich tam cez telefon co mi bude kredit stacit..

nechce mi to zobrazit s nahladom tak aspon linky na fotky..

http://photo.uloziste.com/?fotka=aa1b1c ... 934&size=3

http://photo.uloziste.com/?fotka=cacf2f ... bd2&size=3

http://photo.uloziste.com/?fotka=83bcaf ... 5cd&size=3

http://photo.uloziste.com/?fotka=2eea0b ... a80&size=3

http://photo.uloziste.com/?fotka=627e99 ... 769&size=3
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

este by som mal otazocku jednu.. volal som predajcovi kde som to kupil a povedal mi ze kedze mam umarex strelivo tam by problem nemal byt.. ale ze nech skusim pritlacit tie kolajnicky navrchu zasobnika aby pevnejsie drzali naboj kym ho natiahne do komory.. co sa mi zda blbost.. neviem co by to malo spolocne so zasekom pri vyhadzovani naboja z komory ktory sa zasekol o vracajuci sa uzaver.. to by vyriesilo mozno zasek pri vlozeni zasobnika a scvaknuti zaveru kde sa zasekol naboj bedzi zasobnikom a komorou.. ale to sa da "odstranit" tym ze vlozim zasobnik a obtiahnem uzaver vtedy problem nebol.. tam ma jedine napada slaby tlak.. resp dat tam silnejsie naboje.. ale ako tej zbrani uz neverim.. aj keby sla jak hodinky tak kaslem nanu a idem do zoraki914 ked budu najblizsie volne peniaze tak kupujem..
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"