spherixis napísal:Vidim, ze obchodnikova povest dosiahla az tak daleko, ze si zakaznici ku kupe vodia vlastneho puskara... pekne, pekne, Kosice
Panzer: Rozhodne si ho tam zober, ale to ty vies....
Nechcem, aby to vyznelo tak, že u Novakovského o*ebujú. To si nemyslím. Preto som aj použil slovné spojenie "ak by chcel, tak mňa by o*ebabral bez problémov." Mal som na mysli situáciu, kedy si mám vybrať zo štyroch 60 ročných zbraní. A k tomu potrebujem odborníka na slovo vzatého. A to ja nie som

. Preto ten puškár.
Inak dnes som znova maka otestoval na strelnici. Mal som tri rôzne druhy munície. Originál ruské náboje z roku pána bohviektorého s oceľovou nábojnicou a dvoje slovenské - Technopoly a Považské strojárne. Vystrieľal som cca 200 nábojov pričom subjektívne som nepociťoval medzi nimi žiaden rozdiel. Akurát ruské viac dymia. Zádržka žiadna. Opätovne som vyskúšal podanie prázdnej nábojnice. Doma som delaboroval jeden náboj a tak som napáskoval prázdnu nábojnicu len so zápalkou riadne do zásobníku (úplne na spodok). Podalo ju absolutne normálne akurát tresk bol o poznanie slabší vzhľadom na absenciu prachovej náplne. Ktorá zbraň vám podá zo zásobníka prázdnu nábojnicu

? Myslím, že lepší dôkaz spoľahlivosti ťažko nájdete. Mňa to len utvrdilo v závere, že lepšiu zbraň na nosenie som ešte nemal.
Presnosť nehodnotím, lebo som strieľal len na plechovky. Nabudúce zoberiem so sebou aj pištolové terče a oporu ruky. Zatiaľ aspoň fotky použitých nábojov.

Technopol

Zľava: Považské, Technopol a rus
edit.
Skoro by som bol zabudol. Pri streľbe mi pár nábojov spadlo z lavičky do blata. Tak som ich rukou utrel, mierne zablatené napáskoval do zásobníku a vystrelil. No problemo. Je to proste všežrút

. Kúpte si Makarova! Je to fasa zbraň!