Desert Eagle

inspiring_heyrovsky

Príspevok od používateľa inspiring_heyrovsky »

Fuuu tak nejako som to aj pocital s tou cenou, ale co je to za divne cislo ? :D


Edit: Škoda, že nie sme v Amerike, tak sa to dá kúpiť za jednú výplatu... (Narazam na tamojsiu cenu zbrane, nie tamojsie platy 8) )
Používateľov profilový obrázok
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Príspevky: 332
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

To číslo (037 65 12 402) je na Veľkoobchod zbrane - predajňa Sikárska ul. 11 v Nitre - tí ti dajú najpresnejšie info o hociktorej zbrani čo dovážajú ako firma.
A aj ja závidím Američanom pár vecí ohľadom zbraní a ich vlastnenia a použitia, ale čo už... :roll: - Som Slovák a s tým nič neurobím a som na to hrdý, hoci sme pľuvanec v porovnaní s "mocnými Spojenými Štátmi Americkými" aj tak máme čestné miesto v histórii 8)
Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Príspevky: 1322
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Neviem ci ten vychodniar,co ju ma v inzerate ju nenukal za 1500eur. Nechce sa mi to hladat,ale zda sa mi ze to bola malo strielana 357. Pomotaj sa bud tuna v bazare na inych forach,urcite ten inzerat objavis. Je tam dlho,takze mozno este sklepes cenu.
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Príspevky: 3553
Dátum registrácie: 19 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

ak som dobre cital, tak ten vychodnar ju ku koncu bol ochotny vymenit za cokolvek ine :lol:
Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Príspevky: 1322
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

to:gewehr
Tak hod link,nech to Propolis nemusi hladat.
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Príspevky: 3553
Dátum registrácie: 19 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

link je jednoduchy http://www.e-zbrane.sk/index.php?option ... &Itemid=26 musel by som listovat rovnako ako to zvladne on :wink:
inspiring_heyrovsky

Príspevok od používateľa inspiring_heyrovsky »

Ten inzerat som nasiel a videl uz davno, ale nemam rad pouzivane vec i a uz toboz nie zbrane, navyse mam zajem o novsi rocnik a ine prevedenie, ale dik chlapci...
tycho28
častý prispievateľ
Príspevky: 539
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 24 Nov 2013, 22:05, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Príspevky: 5230
Dátum registrácie: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa lovec »

tycho28 napísal:...... a ani sa nepochvalil :? .......
a kde to bratranek robil doteraz? na hranicnom "prechode" Hevel Aza junction - Erez Barrier??? :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

akurat som si vsimol ze hermes zas doviezol deserta - takze poloblazni utekajte :D
floyd
prispievateľ
Príspevky: 163
Dátum registrácie: 11 years 11 months

Príspevok od používateľa floyd »

Raz som strieľal z Deserta .357 na strelnici v Martine, má ju tam majiteľ strelnice. Takú blbosť som dávno nedržal... Zle to sedí v ruke, spúšť je nič moc a majíteľ ani nechcel dovoliť, aby som si pukol pár vlastných S&B v .357 Magnum, lebo citujem "že sa vraj bojí, že sa pokazí a že on má kvôli tomu špeciálne nalaborované strelivo od Mongela" (po tuším 1 euro kus, či tak nejako extra draho). No, tak som si zaplatil pre tú srandu zásobník, ale na moje prekvapenie mi to jeho "špeciálne nalaborované strelivo" nakoniec v jedinom zásobníku urobilo aj zádržku. Z uvedených dôvodov sa mi Dezert v . 357 javí ako úplná kravina. Môjmu 6-palcu Taurusu by som isto veril 10x viac. Ani v .44 by som ho nechcel, aj keď som ho v tejto ráži nestrieľal, lebo som si istý, že môj 5-palec S&W 629 v .44 Magnum je nevyberavý na akékoľvek strelivo a ešte je navyše aj nositeľný. Keď už Desert, tak v .50 AE kvôli pocitu z výnimočnej ráže. V Hermesi som to držal v ruke a môžem povedať, že spúšť je tam dosť mizerná. Ale ako imidžovka, na občasné strieľanie na strelnici alebo do zbierky určite OK. Na nosenie ani náhodou, jedine, že by človek mal 2 metre a 150 kg. V USA tým bežne poľujú a strieľajú na siluety na 200m a tu by som videl jediné praktické uplatnenie.
Naposledy upravil/-a floyd v 25 Feb 2014, 09:39, upravené celkom 2 krát.
eloquent_kilby

Príspevok od používateľa eloquent_kilby »

Takze k Desert eaglu sa mozem zodpovedne vyjadrit,kedze som bol jeho majitelom 4 roky.Kupovany u Frana,v BA./75tisic/Akurat 2 mesiace po zavedeny toho sporneho zakona o pistolovom strelive.Takze som sa musel uspokojit zo 44.rem magnumom.Obaval som sa/kedze boli dostupne vtedy len S&B poloplaste 996 joulove/ci sa nebude zasekavat.Za cele 4 roky sa nezasekol ani raz!!Mam 1. a neakych 95 kg.Opaskove puzdro nehrozilo,preto ze ten objem sa nedal zakryt.Po tristvrte roku som konecne nasiel ladvinku do ktorej sa zmestil/motorkarsky batoh Arllen ness/.Spetny raz uplne nevyrazny/oproti 357mag 2''taurusu kde po 10 vystreloch som mal pocit ze mi presiel po ruke tank/.Naj efekt pri Deserte bol nocna strelba,obrovsky vyslah cca. 1x0.5 metra.Chcel som ho uz od 15rokov,aj ked som poznal vsetky zapory..musel som.Jedine co mi vadilo ze ked ste mali naboj v hlavni a vypusteny kohutik,tak sa nedal pretlacit..Psychologicky efekt mal neskutocny..Odskusane na 8 clenej nemenovanej "známej" Bratislavskej skupinke..ktora mala v p** biletarov pocas 10tisicoveho koncertu v Inchebe../
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"