Chodit ku mne domov je "fyzicke obmedzenie".C08R4 napísal:To mas to iste, ako keby ti domov len tak chodili na domove prehliadky, by som bol zvedavy, ci by ti to potom nevadilo, aj ked mi tvrdis, ze nemas co skryvat.
Nehovorilo sa tu o domovych prehliadkach
Zhromazdovat udaje prostrednictvom pocitacovej a telekomunikacnej siete je vec druha a kvoli tomu nemusia chodit ku mne domov.
A hlavna vec je ze ma to neobmedzuje, ked si niekto niekde pozera moje logy a cita spravy, pocuva moj rozhovor. Napriklad na identifikaciu cloveka je zakonne potrebne stale viac znakov - to nie je obmedzenie slobody ?!. Treba si uvedomit, ze vsetko je len o kompromise v danej dobe. Keby boli pristupne DNA vzorky celej planety, viete kolko pripadov trestnych cinov by sa hned vysetrilo. Vy to nechcete, chcete zakryvat zlocin ?!
Pokial policajti nebudu "vsevedi s citanim myslienok, prezeranim minulosti v lubovolnom case" vzdy budu musiet niekoho obmedzit na slobode ked budu chciet nieco vyriesit. Nehovorim ze mi je prijemne, ked musim ist na poliiciu nieco vysvetlovat ale co si to ti policajti maju "vycucat z prsta" ked chcu nejake informacie na vyriesenie pripadu.