Aké púzdro používate na nosenie?
...ale samozrejme, ak ti okolnosti umožňujú celodenne nosiť vo vonkajšom puzdre, je to minimálne z pohľadu pohodlia určite výhra.
nosim p229 vo vnutro opaskovom tuckable kozenom puzdre falco Typ 95 cca na piatej hodine
, meriam 170 cm a mam 75kg ... nosim prevazne kosele koli zamestnaniu, nemam problem ani pri dlhsom soferovaí alebo sedení a to sedím prevaznu vacsinu pracovného casu..
, meriam 170 cm a mam 75kg ... nosim prevazne kosele koli zamestnaniu, nemam problem ani pri dlhsom soferovaí alebo sedení a to sedím prevaznu vacsinu pracovného casu..
Prototyp s pracovným názvom Piranha Appendix Carry
Produced by Bohuš
Pozn: Originál skrutky sú pekne čierne, tie na obrázku sú homemade pracovná verzia.
Produced by Bohuš
Pozn: Originál skrutky sú pekne čierne, tie na obrázku sú homemade pracovná verzia.
-
inspiring_pare
Ja pouzivam vlastny ubastlenec. Zobral som lacne dasta puzdro a dal na opasok.
Vlozil som donho pistol a cele to na opasku pevne obalil takou hrubou pevnou tkanivovou gumou, co som nasiel odlozene v sijacich potrebach po mamke. Pekne to okopirovalo kontury zbrane a ma tendenciu stale sa stahovat. Takze aj po 2 rokoch nepretrziteho nosenia je v nom zbran pevne zafixovana. Fixacia je aj vratane opasku, takze to pevne drzi na mieste. Opasok nosim mimo gati, takze s WC nie je problem.
Esteticku stranku obchadzam, je to skryte nosenie. A aj tak nie som ziaden "estet", takze je to jedno.
Nevyhoda:
1. pouzil som uzky opasok, nabuduce pouzijem sirsi.
2. Puzdro casom nasiaklo olejom a vcul mam komplet vyhadzany bok. Okoloiduci uz zacinaju sem-tam vnimat konkor vo vzduchu. Chcelo by to oprat.
PS: foto nezavesim, mozete ma presviedcat ako chcete
Vlozil som donho pistol a cele to na opasku pevne obalil takou hrubou pevnou tkanivovou gumou, co som nasiel odlozene v sijacich potrebach po mamke. Pekne to okopirovalo kontury zbrane a ma tendenciu stale sa stahovat. Takze aj po 2 rokoch nepretrziteho nosenia je v nom zbran pevne zafixovana. Fixacia je aj vratane opasku, takze to pevne drzi na mieste. Opasok nosim mimo gati, takze s WC nie je problem.
Esteticku stranku obchadzam, je to skryte nosenie. A aj tak nie som ziaden "estet", takze je to jedno.
Nevyhoda:
1. pouzil som uzky opasok, nabuduce pouzijem sirsi.
2. Puzdro casom nasiaklo olejom a vcul mam komplet vyhadzany bok. Okoloiduci uz zacinaju sem-tam vnimat konkor vo vzduchu. Chcelo by to oprat.
PS: foto nezavesim, mozete ma presviedcat ako chcete
el_fuego333 napísal:Opasok nosim mimo gati
To si v praxi nejako neviem predstaviť - opasok nefixovaný na nohavice.
Zbraň je zafixovaná , púzdro prifixované , opasok mimo gatí ...el_fuego333 napísal:Ja pouzivam vlastny ubastlenec. Zobral som lacne dasta puzdro a dal na opasok.
Vlozil som donho pistol a cele to na opasku pevne obalil takou hrubou pevnou tkanivovou gumou, co som nasiel odlozene v sijacich potrebach po mamke. Pekne to okopirovalo kontury zbrane a ma tendenciu stale sa stahovat.
Veď Ti je zbraň na trt , keď ju nevieš vybrať ....či ???
Teraz to ako vlastne je ?
Lebo ja som z toho nejak trochu mimo ...
Opasok a na nom puzdro so zbranou, gate bez opasku, resp. s druhym opaskom. Aspon ja som to tak parkrat "nudzovo" riesil 
- canis lupus
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 1 month
Jak rozmýšľam tak rozmýšľam ale nem dobré

-
inspiring_pare
opasok mam slusne zarezany v mastnote, takze drzi pevne
gate maju druhy opasok.
gate maju druhy opasok.
-
inspiring_pare
vazne som sa zamyslel nad tym tasenim. chcelo to este zafixovat. a vyiesil som. podvazkami. S tej gumy po matke mi este trochu zostalo, tak som ztoho spravil podvazky na stehna a uz to drzi naozaj pevne. ani sa to nepohne.
el fuego povodne som tiez chcel vidiet tuto homemade verziu puzdra ale teraz uz ani nie

Súhlasím, foto sem netreba vkladať. Tie podväzky ma dosť vydesili
Btw. okrem ceny, akú výhodu má nosenie dvoch opaskov a low-cost puzdra pridrôtovaného na jednom z nich?
V porovnaní s kombináciou slušný opasok + slušné puzdro?
Btw. okrem ceny, akú výhodu má nosenie dvoch opaskov a low-cost puzdra pridrôtovaného na jednom z nich?
V porovnaní s kombináciou slušný opasok + slušné puzdro?
-
inspiring_pare
ziadnu vyhodu. proste som este nemal cas to riesit. nudzovka sa stala trvalkou.
-
inspiring_wozniak
Neviem cim to bude ale pri citani poslednych prispevkov mi stale napada dnesny FTF komiks.
A kedze nie som sebec tak sa o to rad podelim: http://ftf-comics.com/?comic=omars-new-squeeze-3
To puzdro a podvazky si tam kludne domyslite
A kedze nie som sebec tak sa o to rad podelim: http://ftf-comics.com/?comic=omars-new-squeeze-3
To puzdro a podvazky si tam kludne domyslite