Tak, a je po. Moje hodnotenie: výborné stretnutie!
Veľká vďaka patrí
Electronovi za organizáciu a ešte väčšia Ing. Kuracinovi! Že je výborný konštruktér, o tom hovorí úspech K100ky. Že je aj veľkorysý človek som mal možnosť presvedčiť sa dnes. Len za dobré slovo sa tri hodiny v hnusnom počasí drgáňal na východ, dovliekol so sebou kopec zbraní a streliva a to všetko len preto, aby si pre neho cudzí ľudia z nich zastrieľali.
A keď som videl, čo všetko vykladá z dodávky, spadla mi sánka. Samopaly Špagin, Thompson, vz. 26, vz. 58, HK GSG, pištole K100, K100 Whisper, K102, Tokarev TT... Pre mňa bola najväčším zážitkom streľba so Špagina. Bol som doslova v siedmom nebi, keď som pustil dávku smerom na terče. Tá zbraň je skrátka úžasná, pri streľbe sa takmer ani nepohne, človek má pocit, že ju ma chytenú v zveráku. Aj streľba s tlmičom je zážitok, ktorý sa len tak neopakuje. Tiché šteknutie Whispera popri ranách z ostatných pištolí znelo takmer neuveriteľne. Skrátka strelecký zážitok, aký sa opakuje raz za život. Veď kedy a kde si bežný smrteľník môže zastrieľať dvojranovými dávkami s K102?
Nehovoriac o tom, že som mal vďaka stretku možnosť sa zoznámiť s fajn ľuďmi, ktorých som doposiaľ poznal len ako anonymné nicky na fóre. Arminius ako správny zbrojár využil svoje náradíčko pri odstraňovaní závady na jednej zo zbraní. Vďaka R som mal možnosť ošahať si väčšieho brata môjho Rugera - Mk. 512. V nereze a s krásnymi Cocobolo pažbičkami vyzerá veľmi pekne. Vďaka Jutimu mám za dobrú cenu pár včeličiek do svojho Maka. Bum mi dal vystreliť so svojho vreckového dela, čo je zážitok, na ktorý môj ukazovák len tak skoro nezabudne

. Asterix nám zase predviedol efektné vyprosťovanie motorového vozidla zapadnutého v bahne

. Ešte šťastie, že bol v aute a nepočul návrhy Jara Kuracinu na využitie jeho zapadnutého približovadla ako výborného terča.

Veneta som už v akcii nevidel, zato som si aspoň poťažkal jeho Maka s rokom výroby 85. Makov nie je nikdy dosť

.
Skrátka, strelecký zážitok ako má byť.