Prepadli auto SBS, ukradli takmer 2 milióny

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
eager_hopper

Príspevok od používateľa eager_hopper »

Jack: precitaj si prispevky od noacoak, od skemra a od C08R4 - podla ich prispevkov je mozne predpokladat ze si myslia ze zamienat SKK za EUR sa da iba do 16.1.09 co nie je pravda tak som napisal prispevok o tom ze to tak nie je
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ja som to myslel tal, ze sa da platit v obchodoch do 16teho. Potom sa da uz iba v banke, ako pisal Jack. Ale bol by blbec keby potom siel zamienat 2 melony do NB :lol:.
eager_hopper

Príspevok od používateľa eager_hopper »

hh najal(i) by si 40 ludi co by mu(im) odniesli po 50 litrov (1690,2 eur) do roznych bank :D dal by kazdemu 1000 SK (33,8 eur) a mal(i) by stale 1 960 000 SK (66 256,9 eur) :lol: (pekne som sa narobil kym som to prepocital :D )
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Príspevky: 3902
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

markovatko
pekne som sa narobil kym som to prepocital
A euro kalkulačku si nefasoval , háááááááááááááááááááááá :?: :P :lol: :lol:
eager_hopper

Príspevok od používateľa eager_hopper »

fasoval a uz ju asi aj doviezli na to velke smetisko
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5616
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Markovatko, nepodceňuj silu eurokampane. Nemal som pocit, že chalani nevedia, že meniť sa dá aj po šestnástom. Ty asi áno, ale to neva. Hlavne, že už si rozumieme.
:wink:
Len som sa chcel pýtať, v ktorom požehnanom kúte našej vlasti žiješ, že tam nie je závisť a škodoradosť spoločnou charakterovou črtou obyvateľstva. Dať 40 ľuďom pade litrov, nech ich idú zameniť miesto teba, lebo ty nemôžeš? Veď to sa môžeš radšej sám udať. Ušetríš si čas a nepríjemné prekvapenie, keď ti na dvere zaklopú kukláči.
:D
eager_hopper

Príspevok od používateľa eager_hopper »

Jack: sila eurokampane :D mysliet si to nemusia ale podla toho ako formulovali ich vety som to radsej "dal na pravu mieru " :oops: chcel som aby ste to brali ako informaciu, nie ako utok na ich nevedomost :wink:

btw. my dedincania z maleho mesta Senec sme na seba vzdy dobri, kazdeho na ulici zdravime a vecer sa vsetci stretneme v krcme :lol: bullshit :roll: mozno by sa to dalo vydieranim ale to sa zbytocne narobis.. ti ludia nemaju vela moznosti ale na to sa pripravili asi uz ovela skor :wink:

:idea: PS: C08R4 prepac zle som porozumel tvojmu prispevku
Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Príspevky: 1380
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Hosi v baroch sa dalo aj po polnoci na Novy rok platit v korunach. Viete kolko chlatu sa da kupit za 2 Mega?
Teraz vazne:
Ak to boli magori vypatlany a isli lupit zrovna tesne pred menou a teraz maju s tym problem co s SK tak to je ich chyba a maju IQ mrazena makrela. Mozno mali uz dobre premyslene co s tym urobia a vy sa tu hasterite. 2-3 zmenarne/zalozne/a ine XY odliesli do banky na druhy den nadpriemernu trzbu a vec je vybavena a peniaze vyprate.
eager_hopper

Príspevok od používateľa eager_hopper »

btw 2 miliony nie su vobec az taka velka suma.. ako AKI pisal to moze mat doma vela ludi a nikoho by neprekvapilo ze to ide dat na ucet (ale predpokladam ze ti ktori to kontroluju sa viac zameraju v tejto dobe na vyssie vklady)

uz ma to nebavi sry :roll: idem citat knihy co mi dosli o odstrelovackach a balistike aby som lepsie porozumel vyrazom pouzivanych v "odbornejsich" temach :lol: :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"