SA Uberti

Používateľov profilový obrázok
JaBr
občasný prispievateľ
Príspevky: 62
Registered for: 7 years 11 months

SA Uberti

Príspevok od používateľa JaBr »

Má tu niekto z vás revolver Uberti 1873 ? Napríklad Horseman, alebo 1873 Cattleman El Patrón či niečo v tom duchu ? Idem kupovať od nich pákovú opakovačku a mám možnosť si objednať zároveň revolver v kal. 357 Mag alebo 45 LC.
Zaujíma ma každý názor a každá skúsenosť s Uberti, na ich revolver a kaliber. Dík za každý názor.
lz
občasný prispievateľ
Príspevky: 54
Registered for: 12 years 10 months

Príspevok od používateľa lz »

mám 1875 Outlaw od ubertiho (hege-uberti) v 357. som vcelku spokojný, aj keď som zhruba po 10 rokoch menil bicí kohút - vydraný orech ktorý stláčal uzamykanie valca.
M M
prispievateľ
Príspevky: 134
Registered for: 8 years 4 months

Príspevok od používateľa M M »

Od Uberti (Hege-Uberti) som mal nejaku dobu staru perkusnu 1858cku - v porovnani s inymi perkusmi co som videl bola perfektna, ziadne vole, presna, spolahliva, pustil som ju len koli tomu ze chcem casom kupit konverziu.

Momentalne mam tiez starsieho znacne osuchaneho Cattlemana .45 LC - kupeny od pana co koli zdravotnemu stavu po rokoch koncil s westernom, takze nalietane ma dost. Vsetko v pohode mimo bezneho osuchania a tendencie obcas 'prestrelovat' (1x z 50ich pokusov pri velmi rychlom natahovani nestihne zapadnut zapadka a valec sa o par mm pretoci). Co som cital tak sa to vyskytuje aj u novych kusov. Staci trochu pribrzdovat valec prstom aby sa tomu zabranilo. Presnost ok - a ciernoprache plnotucne .45 LC naboje su skutocne zazitkova gastronomia, vrele doporucujem :mrgreen:.

Pokial ale chces vela strielat a netrvas na uplne vernej kopii - priplat a kup si Ruger Vaquero. Lepsie mieridla, spust, o cosi viacej miesta pod lucikom a hlavne transfer bar - mozes mat bezpecne nabitych 6 komor (i ked na sutaze je to jedno). Bohuzial uz nerobia modely s mramorovanym ramom :(.
v1911
prispievateľ
Príspevky: 141
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa v1911 »

JaBr, osobnú skúsenosť nemám, pretože používam revolvery od Pietta. Ale čo poznám chalanov, tak hlavne ten El Patron si chvália. Inač viac postrehov najdeš tu:
http://www.strelectvi.cz/forum/saa-1873 ... t8696.html
Používateľov profilový obrázok
JaBr
občasný prispievateľ
Príspevky: 62
Registered for: 7 years 11 months

Príspevok od používateľa JaBr »

Dík moc.
Mám o čom uvažovať.
Problém ale ako pozerám je na Slovensku sa dostať k tomu čo by človek chcel. Ak tak iba k tomu čo majú "tiež obchodníci" v ponuke..... Všade kde som napríklad pýtal na Pietu som ostal nepochopený .
v1911
prispievateľ
Príspevky: 141
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa v1911 »

Piettu kedysi tuším dovažal Deasarms, niečo sa mi marí že doteraz má štatút výhradného dovozcu. No ako prešly perkusné revolvery na ZP tak prestal s dovozom. Takže na slovensku nový v obchode nezoženieš. Dá sa doviezť z čiech, napr, dave zbrane, ktorý je výhradný distribútor pre ČR, no vidno ich aj v obchodoch v Brne či Ostrave. Potom v Polsku dováža Saguaro arms. Tam som kupoval Uberti short rifle 1873 mramorovaný rám v akcii za 950 eur.
edit: pozeram ze v polsku ceny isly hore a pietta v ponuke nie je.
Inac ak ta lákajú westernove zbrane pozri http://www.sass-slovakia.eu/
Napísať odpoveď

Návrat na "Revolvery - všetky značky"