SIG 229

t1n4
občasný prispievateľ
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 7 years 9 months

Príspevok od používateľa t1n4 »

Ahojte,

rozmyslam o kupe tejto zbrane, no mam dost malu dlan a kratke prsty a rada by som si ju vyskusala aspon do ruky, idelane niekde na strelnici ak by sa dalo.

Najde sa tu nejaky hrdy majitel P229ky zo zapadneho Slovenska, ktory by bol ochotny mi zbran ukazat/zapozicat?
t1n4
občasný prispievateľ
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 7 years 9 months

Príspevok od používateľa t1n4 »

Tu P239 som pozerala, ale drzi len 8 nabojov takze nic moc.

Viem ze P229 nie je moc vhodna pre male ruky, preto by som ju chcela vyskusat, ci to ma zmysel. Z toho co som precitala, vyzera ze s E2 gripom (a pripadne Reduced Reach Trigger) aj ludia s mensimi rukami nemaju problem, len by som to chcela vidiet aj v realite.
inspiring_wiles

Príspevok od používateľa inspiring_wiles »

Toto ste čítali niekto? http://www.guns.com/2017/05/18/new-jers ... ol-defect/. Dosť prekvapivé na SIG, či len nemám dostatok informácií?
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Príspevky: 4836
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa yarco »

Matne si spomínam, že ich modulárna 250-ka mala tiež svoje problémy a kvôli tomu buď nejaký US tender prehrali alebo došlo k zrušeniu už vyhratého.
inspiring_wiles

Príspevok od používateľa inspiring_wiles »

Tak ja som zvedavý, akú to bude mať dohru. Ťažko hovoriť kde presne je problém, nemám skúsenosti so SS vo veľkostiach full-size, resp. tactical, len s malými. Tie sú výborné, ale vyžadujú údržbu - na streľbu musia byť vyčistené a namazané, a tu je problém, musia byť lubed, ale nie over-lubed. Samozrejme múdreho, ktorý by zadefinoval "tenkú červenú líniu" medzi týmito stavmi niet. Ak prídeš strieľať s nenamazanou, problém, drie oceľ o oceľ, resp. oceľ o zliatinu, takže sa zbraň na exponovaných miestach ničí a samozrejme zle cykluje, namazaná a premazaná funguje perfektne, až do istého množstva výstrelov, potom sa v dôsledku usadenín po strelnom prachu začne sekať tiež. Je to zlícované oveľa presnejšie ako Glock, takže nerovnosti začínajú prekážať úmerne skorej. Kto vie ako so zbraňami zaobchádzala NJ polícia. Niektorí ľudia si myslia, že tie pištole musia fungovať samé a naveky. Lebo Sig Sauer.
Ináč už sa o tom v Sig Sauer grupe na FB vtipkuje: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59A87262.
inspiring_wiles

Príspevok od používateľa inspiring_wiles »

Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"