Epidémie - karantény

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Príspevky: 2433
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa Gunslinger »

tomas120 napísal:Čo má legálna držba zbr. s očkovaním proti korone??? Ako by vakcína ovplyvňovala zdravotnú stránku legálnej držby.
tomas120: Mno, nechcem to moc rozoberat aby sa toho nejaky uradnik nechytil ako navodu, ale ked nedas - tak napriklad jeden z najcastejsich symptomov Covidu je vysoka teplota/horucka, a pri horucke uz je schopnost cloveka racionalne zhodnotit situaciu (napr. NO/KN, ale napr. aj vedenie motoroveho vozidla...) uz znacne znizena... vidis kam tym mierim? Detto napriklad sportove kluby, kde clenstvo moze byt ockovanim casom tiez lahko podmienene (logicky - aby si nenakazil ostatnych clenov, bez ohladu na to ci na strelnici/schodzi/...). A pokial prides o clenstvo v sportovom klube prides o E-cko a vsetky zbrane co na E-cku mas, atd.atd.atd. Rozumieme sa? :wink:

Proste tych roznych nepriamych pak ako by sa ockovanie dalo pretlacat je spusta, a tak ako pise Jack nema zmysel pitvat vsetky mozne scenare. Cas ukaze dalsi vyvoj, ale obavam sa ze bezny obcan tu bude tahat za ten kratsi povraz :evil:

Stay grey and frosty,


Gunslinger
Používateľov profilový obrázok
theplaky
častý prispievateľ
Príspevky: 1454
Registered for: 13 years 2 months

Príspevok od používateľa theplaky »

V Nemecku vcera ludia vysli do ulic aby vyjadrili svoj nazor na vladne opatrenia prijate v suvislosti s prebiehajucou pandemiou (= to je ta ktora vypukla po tom co niekto zjedol netopiera vo Wuhane a teraz nemilosrdne kosi 80 rocnych ludi ktori este mohli dalej zit)
https://www.facebook.com/10001182087243 ... 014969520/
Peter Elektro
častý prispievateľ
Príspevky: 761
Registered for: 14 years 2 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Len na okraj. 1.8 bola taká istá tiež v Berlíne cca 1milon ľudí . Odhady sa rozchádzajú od 500 tisíc do 1,3 milióna (meinstream uvádzal tuším 15 tisíc pravicových extrémistov) :lol:
Len mi nejako vŕta hlavou, kde sú tie tisíce chorých a mŕtvych keď tam ti covidiotoi boli hlava na hlave a bez náhubokov :idea:
tomas120
častý prispievateľ
Príspevky: 706
Registered for: 7 years 8 months

Príspevok od používateľa tomas120 »

Guns: to je už ale extrémne pritiahnuté za vlasy.. Na také argumenty existuje milión logických protiargumentov.. Aj chrípka je smrtelná tak nech sa potom rieši aj povinnosť byť očkovaný aj proti nej. To ako pri každej horúčke soplíku a kašlíku by mal držiteľ odniesť zbrane do úschovy lebo nie je spôsobilý bezpečne s nimi manipulovať??? :lol: V školách od stredy sa budú miešať deti v stovkách krížom krážom v uzavretých priestoroch.. Každý deň sa v MHD, busoch, vlakoch, v nákupných centrách, potravinách ... premelú tisíce ľudí. Predpokladám že toto je zásadnejšie než pár ľudí niekde na strelnici...
Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Príspevky: 2433
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa Gunslinger »

tomas120: Logicke protiargumenty su jedna vec, nazor uradneho simla druha... Aku ma logiku obmedzovat pocet nabojov v novo-predanych zasobnikoch? Pripadne v zasobnikoch do loveckych zbrani vs sportovych zbrani? Alebo zakazovat zbrane ktore sa 'podobaju' vojenskym? Alebo lasery na zbrane? Alebo tisic inych podobnych prikladov z celeho sveta? :roll:

A to vyssie bol samozrejme extremny priklad, nikto tu nevravi ze sa to stane, len sa Ti spolu s Jackom snazime ukazat ze naozaj 'kto chce psa bit, palicu si najde', a ked sa stat rozhodne ze svojich obyvatelov treba zaockovat, tak bude mat spustu sposobov ako ich k tomu nepriamo donutit (a ci uz tie nasledky pre tych co sa nebudu chciet dat zaockovat budu financne, alebo inak obmedzujuce bude zavisiet len na fantazii tych hore...).


Peter Elektro: Stvrt miliona nakazenych a desattisic mrtvych behom len par mesiacov v nemecku sa Ti zda byt malo? Na to ze sme este len v zaciatkoch a na to, ze vravime o krajine ktora bola na nebezpecny virus pripravena najlepsie na svete, a pred par mesiacmi cakali len par desiatok mrtvych a mozno par tisic nakazenych? Inak, celkovo ma ten virus na konte uz skoro milion mrtvych, kolko ludi este musi zomriet aby covidioti konecne pripustili ze sa nejedna o 'soplik'?


theplaky: Vidno ze si informovany lepsie nez 999% obyvatelstva - ano, toho netopiera ukradli zidojasteri z Batmanovej jaskyne (a na oplatku si vymohli presadenie rusok na tvar aby sa mohli lahsie infiltrovat po celom svete), a vo Wuhane ho uvaril sam Soros, pricom Gates teraz potichucky predava bilderbergovcom vakciny po milione za kus, aby potom mohol opat par miliard dat na dobrocinne ucely a zarobit majland na danovych odpisoch. V skutocnosti to ale nie su vakciny, ale nanocipy, podla ktorych identifikuje Ashtar Seran tych vyvolenych ktorych zoberie na svoju vesmirnu lod. Momentalne sa s nou cez den skryva za slnkom a v noci sa presuva za mesiac. A cele to je sprisahanie za ktorym stoji militantna frakcia kartelu roznasacov pizze, ktorym zacali unikat zisky ked zaciatkom roka McDonalds spustil donaskovu sluzbu McDelivery. A ak chces dokaz ze im tento diabolsky plan vychadza este lepsie nez zamyslali, staci si vsimnut ich zisky pocas lockdownov alebo dokonca obidva zavrete Mekace v Trnave. Mejnstriiit si tieto fakty doteraz nespojil, ale Rostasovi a jeho teamu v Zem a Vek tieto zavazne fakty neunikli, a celu pravdu o Covide idu naplno odhalit na DVOJSTRANE v najblizsom cisle.

Irony off :wink:

Gunslinger
Používateľov profilový obrázok
theplaky
častý prispievateľ
Príspevky: 1454
Registered for: 13 years 2 months

Príspevok od používateľa theplaky »

Guns: takze kazdy nazor ktory nezapada do toho co si o tejto "pandemii" myslis Ty je zidojasterina? Si myslis ze si Dáda Patrasová a my ostatni naivne deti, len preto ze Tvoje prispevky su dlhsie nez tie ostatne, ano? :D

PS: len aby si vedel, ten imidž didaktickych autorit ktory si v tomto vlakne spolu s Jackom vzajomne pestujete je castokrat na smiech.. (bez urazky)
..nikto tu nevravi ze sa to stane, len sa Ti spolu s Jackom snazime ukazat ze naozaj 'kto chce psa bit, palicu si najde'
erebos
expert
Príspevky: 2130
Registered for: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa erebos »

Na odlahcenie autenticke video z vyvoja a testovania vakciny v Rusku-COVID je svina... :
https://www.liveleak.com/view?t=awL7B_1598762418
Zlomizub
častý prispievateľ
Príspevky: 878
Registered for: 10 years 8 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Gunslinger napísal: Peter Elektro: Stvrt miliona nakazenych a desattisic mrtvych behom len par mesiacov v nemecku sa Ti zda byt malo?
Nechce sa mi studovat ako hodnoverne udaje su na tejto stranke, ale v Nemecku sa vyrazne viac nezomieralo:
https://www.destatis.de/EN/Themes/Cross ... death.html
Samozrejme, tohtorocne cisla su aj vdaka opatreniam tam kde su, ale v 2018 len pocas 2 tyzdnov (10. a 11.) zomrelo viac ludi oproti priemeru ako su oficialne pocty obeti za celu koronu v Nemecku.
Používateľov profilový obrázok
dirty harry
častý prispievateľ
Príspevky: 2389
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa dirty harry »

Na záver týždňa prebehlo jedno tajné rokovanie s jasným funny komuniké :D
Čo raz Borisko povie a slúbi, to aj do posledného slova splní :mrgreen:

https://glob.zoznam.sk/kollar-vondracek ... e-nezavru/
Používateľov profilový obrázok
Laci
častý prispievateľ
Príspevky: 956
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Laci »

Guns pribrzdi. Nemiešaj všetko do jedného hrnca. Počet ľudí na mítingu a židojašterov.... asi by sa ani tebe nepáčilo keby ťa dávali do jedného vreca s militantmi čo sa trasú vo svojich bunkroch. Ináč nechápem ako môže nezodpovedný a ľahostajný nezaočkovaní jedinec nakaziť niekoho zodpovedne naočkovaného s vakcínou ???
Peter Elektro
častý prispievateľ
Príspevky: 761
Registered for: 14 years 2 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Guns: pozitívne testovaný neznamená chorý!!!
S takou sračkou nás tu kŕmia už pol roka naši papaláši, ďakujem ja im to nežeriem. Za 7 mesiacov 9-10 tisic mŕtvych S coronu !!! na 83 miliónový národ kde denne zomrie 2 tisíc ľudí je ozaj pandémia ako vyšitá :idea:
Vcelku dosť covidiotov sa nám opäť zišlo v Berlíne.
https://youtu.be/MwPkb1klyHo
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5637
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa Jack »

Zlomizub, skutočne záleží na tom, či sa umieralo výrazne viac? Keď to vezmeš z iného konca, fakt sú obete na životoch našim jediným problémom? S výnimkou regiónov, kde sa to totálne vymklo spod kontroly, sú doterajšie počty obetí na životoch tým najväčším problémom? Zvlášť, keď aj po pol roku sa dá zatiaľ len ťažko hovoriť o tvrdých dátach...
Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Príspevky: 2433
Registered for: 16 years

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Zlomizub: Za jun nemcom pribudlo 12,000 nakazenych, za jul im pribudlo 15,000 nakazenych, za august uz 30,000 nakazenych, co cca zodpoveda globalnemu rastu Covid nakaz a tento trend podla mna vobec nevyzera dobre ani nic dobre nevesti. Umrtia maju niekolkotyzdnove oneskorenie voci nakazam, takze pockajme si na septembrove cisla skor nez urobime nejake predcasne zavery. Ich zdravotnictvo a vybava je naozaj top na svete (vratane poctu JIS lozok v prepocte na tisic obyvatelov a x inych ukazovatelov), testovanie a contact-tracing maju tiez uplne vyspickovane, takze je dost prekvapenim ze vobec maju tolko nakazenych a zosnulych a z mojho pohladu nad tym prekvapivo tak nejak pomaly stracaju kontrolu :roll:

Druha vec je ze nepozerajme len na pocty umrti, ale treba si vsimat aj dlhodobe ci dozivotne zdravotne nasledky u ludi co to prekonali bez symptomov ci len s miernymi priznakmi. Posledne nemecke, talianske, aj ine studie prinasaju dost neprijemne spravy ohladne poskodenia srdca ci pluc, tu je k tomu nieco v cestine aj s linkami na tie studie:
http://ct24.ceskatelevize.cz/veda/31701 ... -mohou-byt


erebos: Fuuu, tak to je ozaj intenzivne testovanie, vidim ze ruskej vakcine mozme verit... :wink: :lol:


theplaky: Teda uz som bol otitulovany rozne (v pozitivnom aj negativnom zmysle), ale 'Didakticka Autorita' ma dostalo do kolien :P

Nemyslim ze s Jackom mame uplne rovnaky nazor (a asi ziadni dvaja ludia nemaju uplne rovnaky nazor), ale mame vela stycnych bodov, a zhodou okolnosti sme pred chvilou v rovnakom case napisali skoro rovnake odpovede tomasovi120 (ze stat dokaze nepriamo donutit ludi sa ockovat ci uz cez deti, alebo cez ich zamestnavatelov, atd.), preto ta moja referencia 's Jackom'.

Ohladne Dadi Patrasovej, priznam sa ze som doteraz netusil o virologickych a epidemiologickych znalostiach a skusenostiach princeznej Xenie z Arabely, kazdopadne ak su v sulade s Tvojim nazorom ze pandemia vypukla po tom co niekto zjedol netopiera vo Wuhane a teraz nemilosrdne kosi 80 rocnych ludi , tak asi by sa mala radsej drzat scenarov co napise niekto iny, pretoze toto tu je za prve totalna blbost a za druhe je to neuctive (povedane slusne) voci detom ci mladym ludom co na Covid zomreli a do 80tky mali daleko...

Mimochodom, asi si to nezaregistroval v spravach, ale nielenze v tom wet-markete vo Wuhane ziadne netopiere neboli (fotky polievok z netopierov co kolovali netom boli z ineho rocneho obdobia a z inej casti Ciny), ale ak by tam aj boli, polievku z nakazeneho netopiera by si kludne mohol zjest aj Ty a ten virus by si nechytil (dovody preco nie mas o par stran dozadu).

A nevyloz si tu moju predchadzajucu ironicku odpoved prosim zle alebo urazlivo, ale napriek kratkodobym lokalnym utlmom tu a tam cisla na Worldometri vravia jasne ze ta nakaza nie je ani stabilizovana ani ten trend nejavi nejake znamky ze by sme sa blizili k inflection point, takze ja osobne nejake dovody na dalsie uvolnovanie opatreni (ci uz v Nemecku alebo u nas) naozaj nevidim (skor naopak). A kludne si maj iny nazor, ale zlahcovat alebo bagatelizovat to v momente ked sa blizime k milionu mrtvych sa mne osobne nezda vhodne, to je vsetko.

Ufff, opat dlhy prispevok, Jack - pokial si chces tiez udrzat svoj imidz Didaktickej Autority, budes sa musiet posnazit :wink: :lol:

Stay gray and frosty,


Gunslinger
Peter Elektro
častý prispievateľ
Príspevky: 761
Registered for: 14 years 2 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Ku tým "nakazeným" si zabudol dopísať ako stúpa počet testovaných....
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5637
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa Jack »

Že didaktické autority? Čo hovorí, uráža nás?
:lol:
Pozor, lebo na teba vytiahne svoj... graf.
:wink:
Guns, v podstate si mi vzal vietor z plachát, čo mám ešte napísať? Že ono to občas skolí aj niekoho, kto nemá 80? Alebo, že počet mŕtvych, či ich štruktúra, nie je jediným, ba možno ani najväčším problémom? Možno tak mediálne najvďačnejším... Všetko si to už napísal ty. Všetko sme to tu písali už veľakrát. A nielen my dvaja. A nielen tu. Zdrojov info je dostatok, ak si ich niekto nevie vyhodnotiť, alebo chce veriť “falošným prorokom”, čo už? Zatiaľ sa každý ešte môže zariadiť relatívne po svojom, tak nech sa ľudia zariadia a potom sa uvidí. Jeseň klope na dvere.
:roll:
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"