Smith & Wesson 629 44. magnum

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

problem bude cena + dostupnost ( a legalnost streliva)....

ked si chces buchnut z polpalca, radsej odporucam navstivit niektoru zo strelnic v CR kde maju Desert eagle aj SW500-ky, za ranu das 50Kc :) :) ale mas zazitok na zvysok zivota (a mozno aj roztate obocie) a nemusis si tym zaplnat trezor
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 08:45, upravené celkom 1 krát.
Xader
častý prispievateľ
Príspevky: 768
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa Xader »

bum: to fakt ides do takeho DELA ??? :shock: :twisted: ako cim silnejsie, tym lepsie :wink: :D :twisted: ale nie je aj .44magnum dostacujuce ? ja nad nou stale silno uvazujem.
Popravde .44 mi prijde na bezne posenie prilis silna a az nepouzitelna na nejaku sebaobranu, tak asi ju kupim v nejakom 6apol palci :) v tom pripade bude asi aj menej kopat, ako nejaky 2-3 palec, nie ?
R
častý prispievateľ
Príspevky: 3089
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa R »

Dnes sme to s Bumom rozoberali v predajni, .44 je svojimi rozmermi predurčená akurát tak na vyšantenie, tak prečo nešantiť s poriadnym delom ? :twisted:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 08:41, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ritchie

Príspevok od používateľa inspiring_ritchie »

Páni, s tým zostrelíš aj vrtuľník. :lol:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

jj mag44 je namiesto DBTNZV a sw500 je VDBTNZV :lol: :lol:
Používateľov profilový obrázok
Kotuc
prispievateľ
Príspevky: 116
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa Kotuc »

bum:To musíte mať ale na to strelivo povlenie lebo inak je s tým problém lebo je to zakázané strelivo do krátkej zbrane. Tak potom to nejako lacno aj tak nevychádza. Pre zábavu je to fajn ale neoplatí sa to podľa mňa.
Používateľov profilový obrázok
dirty harry
častý prispievateľ
Príspevky: 2389
Registered for: 14 years 10 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Xader napísal:Obrázok

Co na neho hovorite ? 44. magnum uz moze byt poriadna pecka, nie ? Co si myslite ohlade stop-efektu tohto kalibru a jeho zvladania s nejakou 4" - 5" hlavnou co sa tyka presnosti ?
Mám doma jednu takúto vecičku, so 6,5 palcovou hlavňou, striela sa z toho ako z každej inej zbrane, ale je to iný pocit najmä pri spúšťaní, SW ostali verní plochej pružine pod kohútom, je ako z masla, môžeš ísť rovno na súťaž, netreba nič ladiť, ani sa nedá. Presnosť je až zarážajúca, na 25, 50m, chystám sa diaľku postupne predlžovať a verím si. Treba len rozumne voliť strelivo, ja fúkam SB a Magtechy, sú cenovo dostupné, a hlavne môžeš vystrielať aj 500 kusov a nič v zápestí necítiš. Skúšal som aj iné, veľmi silné a drahšie, ale 1000 J ktoré poskytujú SB a Magtech bohato stačí a na strelnici na Teba nebude nikto gániť, prečo si prišiel s takým silným strelivom, už som sa s podobnými kritikmi stretol, ale možno to bola len slovenská čistá kryštálová nepoškvrnená závisť....Ak sa Ti páči, vyskúšaj si čo len chceš a nenechaj sa vyviesť z rovnováhy , skús a potom uvidíš či Tvoje tušenie bolo dobré alebo si sa mýlil. Ja som neskúšal nič, objednal a u Fraňa kúpil, naládoval a po prvom valci som sa už len usmieval. Stačí? Alebo sú tu aj iné značky....ale do toho nevidím...preto radšej čuším, možno Ti niekto veľmi rád poradí... :lol:
friendly_jones

Príspevok od používateľa friendly_jones »

Dirty Harry máš úplnú pravdu, Ja tiež osobne vlastním SW 626 44.mag a je presná ako prasa ,len sa s tým treba naučiť strieľať. Párkrát zo začiatku som strhol(rešpekt pred kalibrom , ale potom to bolo to pravé orechové. Sú to veľmi kvalitné a presné zbrane. Teraz idem kúpiť 500 8 palec, tak uvidím :D
Používateľov profilový obrázok
dirty harry
častý prispievateľ
Príspevky: 2389
Registered for: 14 years 10 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Rešpekt pred .44 rem mag som stratil asi až po 10 krabičkách, ale ako si spomenul, presné je to ako hovado, nasadil som na to Aimpoint Micro H - 1 a je to maškrtka :D !!!
Ale tú päťstovku by som tiež rád privoňal, a 8 palček..asi fantázia!!
Aká značka? Aký modelček?
friendly_jones

Príspevok od používateľa friendly_jones »

Určite to bude SW :D
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

dirty harry napísal:Rešpekt pred .44 rem mag som stratil asi až po 10 krabičkách
Tak je. Ja mam tu moju / 4" / od septembra. Bola to laska na prvy pohlad. Nikdy predtym som .44magnum nestrielal. Ked som ho isiel prvy raz vyvetrat, bol to ako prvy sex. :D Tolko o tom clovek pocul, videl napr. youtube. Prvy vystrel padol a hned som sa aj druhy krat zalubil. / inak by som asi nedaval cca. 30eur za krabicku nabojov / Teraz je to uz v pohodicke, uzivam si kazdu ranu. Nedavno po vypukani dvoch krabiciek mi kamarat dal do ruky 4" Pythona a ta 357mag. mi pripadala ako malorazka. 8)
inspiring_swanson

Príspevok od používateľa inspiring_swanson »

Vidim ze tato tema je troska starsia, tak sa spytam: neviete kde sa to da na Slovensku, pripadne v Cesku kupit? Mam zaujem na SW 44MAG 629 6,5-inch hlaven... Uz by nemal byt problem nakolko tieto super silne kalibre su uz legalne

Učel: 25m strielanie(+) na strelnici + les
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Príspevky: 2007
Registered for: 16 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Frano NR
Napísať odpoveď

Návrat na "Revolvery - všetky značky"