Navigation :: Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk
FAQ :: Hľadať :: Zoznam užívateľov :: Užívateľské skupiny :: Registrácia :: Nastavenia :: Súkromné správy :: Prihlásenie

Zbrane v baroch, pohostinstvach a restauraciach?
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> Zákon o zbraniach
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
luke

Založený: 05 apríl 2008

PríspevokZaslal: So február 06, 2010 4:51 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

ma vobec banka sbs u nas?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gewehr

Založený: 30 december 2004

PríspevokZaslal: So február 06, 2010 5:14 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

a naco
Straním se zásadně lihovin. Alkohol nikdy nebyl přítelem pistolníka. Podlamuje tělesný organizmus vůbec, a presné míření zvláště. 4:05
Návrat hore
werewolf

Založený: 20 september 2009

PríspevokZaslal: So február 06, 2010 5:37 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Luke: no u nás napríklad sú SBS-kári v bankách...neivem ako v iných mestách..

kuro: jasné, však ja som toho istého názoru, ale zober si to z tej druhej strane a pohľadu pracovníka SBS, má proste nejaké povinnosti, tak ako aj ty. Ja som len napísal môj postreh, lebo si robím sbs spôsobilosť a práve som dnes viedol "vášnivejšiu" diskusiiu na tuto temu
Návrat hore
luke

Založený: 05 apríl 2008

PríspevokZaslal: So február 06, 2010 6:17 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

tak ak budes robit sbs v banke, odporucam, aby si sa nepustal do zakaznikov so skrytymi kvermi, kym s nimi nezacnu mavat okolo seba.
DeMaio

Založený: 13 december 2009

PríspevokZaslal: So február 06, 2010 9:14 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

To už v mnohých prípadoch bolo neskoro.. Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MASH4077

Založený: 09 december 2009

PríspevokZaslal: So február 06, 2010 11:42 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

kuro159 napísal:
...ja ked som robil skusky na ZP, tak si nas po skuskach vsetkych zavolali dnu a povedali nam, ze v ziadnom pripade tie obrazky neznamenaju aby sme si zbrane nechali kvoli banke trebars v aute... Smile
Pokial nema banka odkladaci priestor pre zbrane, trebars ako NBS, tak si to nemame vsimat a nesaskovat s buchackou niekde pri straznikovi, ale normalne vybavit svoje veci a odist...a to nam vravel policajt po skuskach. Chcel by som vidiet nejakeho SBS-kara ako ma odzbrojuje, ked idem napriklad s klientom do banky na rokovanie, alebo vlozit-vybrat peniaze a som tam na ochranu klienta... Confused

kuro skúšky na ZP sú trochu diametrálne odlišné od oprávnení SBS to musíš uznať Wink
...nepracujem v NBS ani v žiadnej banke (čítal si môj predch. prísp.? Wink )... jednoducho prídeš s klientom (ku nám), nesúhlasíš s podmienkami (neodložíš si zbraň) klient ide "hore" a ty stojíš na dvore vo vetre a daždi (so zbraňou) Wink
Návrat hore
MASH4077

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 12:01 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

luke napísal:
tak ak budes robit sbs v banke, odporucam, aby si sa nepustal do zakaznikov so skrytymi kvermi, kym s nimi nezacnu mavat okolo seba.

luke v podstate (podľa alibistických interných nariadení bánk) by nemal zakročovať ani keby tam mávalo 10 iračanov s kalachmi Wink má privolať PZ (keď stihne Rolling Eyes )
sorry iračania Wink
Návrat hore
MASH4077

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 3:05 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

gewehr napísal:
a naco

Very Happy Very Happy Very Happy keď priveziem melón € čiek na OT 64 aby mi mal kto ukázať na cúvačku Very Happy Very Happy Very Happy
kuro159

Založený: 19 máj 2009

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 6:43 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

...Mash4077hrmenych... Smile ty si necital pozorne Exclamation pisal som ,,POKIAL NEMA BANKA ODKLADACI PRIESTOR NA ZBRANE!!!!!,, a tym samozrejme ten policajt myslel aj ine institucie ako su len banky, trebars vladne-statne objekty sudy a letiska, jadr. elektraren atd.....tos poprve.... Cool
...po druhe...pracoval som jedneho casu vo vyjazde SBS a mali sme na starosti okrem ineho aj banky. Absolvovali sme X skoleni a na kazdom sme dostavali od policie tieto karelaby: V ziadnom pripade pri prepade banky a pri prichyteni ozbrojeneho lupica sa nehrat na RAMBA a pokusat sa ho chytit, nedajboze ho OHROZOVAT zbranou, ale mame zabezpecit jeho plynuly odchod z banky a zabranit pripadnym akcnym obcanom zasahovat do jeho pokojneho odchodu!!!! Tymto sme mali zabranit pripadnej rukojemnickej drame!!!
...Mash4077...a po tretie, nestojim vo vetre a dazdi, ale sedim v teple-suchu v aute a pocuvam prijemnu hudbu/na prikaz mojho sefa-chranenca,vacsinou na 90%/, alebo ked si mozem dovolit nechat auto bez dozoru a chranenec to vyzaduje, tak idem do objektu a sedim na recepcii s peknymi babami na kave a do vnutra si ma pustil aj so zbranou 1. lebo o nej nevies... 2. o nej vies ale mas prikaz ma pustit a po 3. o nej vies a ja ti ju musim odovzdat a ty ju beries do uschovy...takze ja nevidim v tom ziaden problem... Cool Smile Cool Ja som reagoval na klasickeho SBS-straznika v pobocke nejakej banky, ako ma tam odzbrojuje...to by som chcel vidiet... Wink
...Ked som robil vo vyjazde a monitorovali sme banky, tak som vela krat videl vchadzat nejakeho klienta-osobu aj s buchackou/mnohy este s nou aj machrovali, schvalne si akoze vyhrnul oblek aby som videl ze aj on ma buchacku, drbko-sedlak jeden/...a co si myslis?! Ze som sa za nim rozbehol a zakazal mu vstup? alebo ho vykazal?? To nemyslite vazne...aspon dufam ze nie... Wink
733thunder

Založený: 26 november 2009

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 9:37 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Ja myslim ze Kuro to velmi pekne vsetko zhrnul Wink
Kapo

Založený: 07 február 2008

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 10:30 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

MASH4077 napísal:

Very Happy Very Happy Very Happy keď priveziem melón € čiek na OT 64 aby mi mal kto ukázať na cúvačku Very Happy Very Happy Very Happy

Keď máš tolko ečiek, tak nežgrli a daj si tam namontovať cúvaciu kameru.... Wink
MASH4077

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 10:12 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

kuro však sa nejež Wink
ad 1. neviem o zbrani Question Shocked , idete cez detektor
ad 2. ak dostanem príkaz, že idete bez kontroly (stáva sa často) ešte vám aj dvere podržím

ak nejdeš s chránencom "hore", kávu, čaj ti spravím aj ja (aj keď niesom pekná baba Very Happy ) a na voz si v pohode vidíš. robil som podobnú prácu ako ty a tiež som bol niekedy rád, "že mi prdel neprirástla ku sedadlu" Wink

tiež sa mi stalo na daňovom úrade v petržke, že chlapina SBSkár o hlavu nižší odo mňa (a to meriam "až" Laughing 169cm) chcel aby som mu odovzdal služobnú zbraň (PZ v uniforme Rolling Eyes ), keď som sa ho spýtal, kde sú odkladacie schránky na zbrane, zmizol (asi ich šiel vyrábať, alebo si išiel obnoviť preukaz spôsobilosti Laughing )

kapo, dobrý nápad Very Happy idem objednať Laughing Laughing Laughing
kuro159

Založený: 19 máj 2009

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 10:23 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

...vsak si to mal hned napisat, ze mozem prist na kavu...ani hore nemusim ist... Smile a vsak vies ze sa na teba nikdy nepaprcim... Smile a s tou pracou mas pravdu...niekedy si pripadam ako taxikar... Smile a tusil som ze mas v robote getektor... Smile vsak sa musime tu na fore trosku pobavit a tvarit sa mudro...vies o com hovorim, nie... Smile
...a toho SBS-kara v petrzalke je mi uprimne luto... Wink
MASH4077

PríspevokZaslal: Ne február 07, 2010 11:24 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

kuro viem na čo narážaš (samochvála smrdí... Embarassed )
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> Zákon o zbraniach Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Prejdi na: