Založený: 23 január 2007 Príspevky: 166 Bydlisko: PO
Zaslal: Po december 07, 2009 8:23 pm Predmet:
Pocujte Makarovaci. Mam taku hriesnu myslienku, ze by som skusil skocit do Ciech do zeleneho sportu, nakupit vo velkom naboje do makarova. A aby som nekupoval len pre seba, kto vsetko by sa prihlasil? A pomoze mi s tym niekto? Hlavne poradit a pomoct pri vybavovani papierov.
podakovania treba pisat do PM a nezaplnat temu OT prispevkami.
k predoslemu prispevku:
pokial ide o nakup v zelenom sporte, pozri si stranu 9 tejto temy a predosle.
este sme tam neboli, dovod je uvedeny v inej teme, takze ak si to schopny organizacne zabezpecit, cestu, teda dovoz vybavime my.
chysta sa nejake dalsie kolo? _________________ "In my experience, if you can not say what you mean, you can never mean what you say. The details are everything."
Durano
na strelivo ti netreba nakupko. _________________ "In my experience, if you can not say what you mean, you can never mean what you say. The details are everything."
Durano
takze ej to uz mrtva tema ? Len tak orientacne kolko kusov treba kupit aby bola nizsia cena a kolko je ta nizsia cena ? Ci sa to vobec oplati s tym babrat. Samo Luger 9.
Založený: 27 január 2009 Príspevky: 958 Bydlisko: Blava nee?
Zaslal: So apríl 03, 2010 10:12 am Predmet:
ako kde...
v Arese je velkoobchodna cena pri nakupe nad 10.000ks , preto vzdy berieme aspon 25.000 _________________ Keep your paranoia fresh and crispy !
A, E ***Glock 26 & STI Spartan .45ACP & 2x Haenel Suhl .22LR & ZKM 456 .22LR & Sa58 7,62x39***
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 561 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: So apríl 03, 2010 1:51 pm Predmet:
Kedy sa bude najblizsie nakupovat? _________________ Silnejsieho nezbijes,ale skusit to musis
-------------------------------------------------
Glock 19
Založený: 27 január 2009 Príspevky: 958 Bydlisko: Blava nee?
Zaslal: So apríl 03, 2010 3:25 pm Predmet:
ak sa pytas mna, tak skoro urcite nie. Ja osobne mam na celu sezonu dost a ludia okolo mna asi tiez hodnu chvilku vydrzia _________________ Keep your paranoia fresh and crispy !
A, E ***Glock 26 & STI Spartan .45ACP & 2x Haenel Suhl .22LR & ZKM 456 .22LR & Sa58 7,62x39***
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.