Navigation :: Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk
FAQ :: Hľadať :: Zoznam užívateľov :: Užívateľské skupiny :: Registrácia :: Nastavenia :: Súkromné správy :: Prihlásenie

Poradte gulovnicu
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> Poľovné zbrane
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
skrater

Založený: 30 máj 2010

PríspevokZaslal: Ne máj 30, 2010 8:22 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Zdravim amater,,,tak tak radsej troska investuj do prebijania...potom to ocenis
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
skrater

PríspevokZaslal: Ne máj 30, 2010 8:32 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

co sa tyka tych zbraní...rem 700 Police je urcite dobra volba a je to urcite dostupnejsie ako Tikka T3 Varmint...na tikky sa caka cca. min. 1,5-2 roky...
Návrat hore
amater

Založený: 12 máj 2009

PríspevokZaslal: Po máj 31, 2010 7:10 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

čítal som čo to na nete o R700P a samá chvála... a čo sa týka prebíjania, to je pre mňa španielská dedina... zatiaľ... čítal som už niečo o tom na tomto fóre ale darmo raz vidieť je predsa len viac...
Návrat hore
skrater

PríspevokZaslal: Ut jún 01, 2010 8:26 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

R 700 Police je cool, ta pazba je tam prekvapujuca, nato ze to nie je ziaden custom ale seriovka...pri tom prebijani hlavne zváž kolko chces investovat a ako chces prebijat Wink
Návrat hore
amater

Založený: 12 máj 2009

PríspevokZaslal: Ut jún 01, 2010 9:53 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

ehm... prebíjanie by sme mali riešiť inde lebo nás "admin" uškrtí... Wink
Návrat hore
medonos

Založený: 08 júl 2010

PríspevokZaslal: Pi júl 09, 2010 11:04 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Čo sa týka prebíjania prebíjam si 308 WIn aj 8x57 JS , s týmoto nábojmi mám aj najviac loveckých skúseností , jednožnačne odporúčam 8x57 JS oproti 308 zver menej odbieha lepšie farbí , divinu neznehodnocuje tak ako 308W . Na bežné polovnícke vzdialenosti má trochu vačší pokles strely ale to je jedno na vačšiu musíš preklikať aj pri 308 ... 308 je presnejšia ale na polovnícku strelbu je 8x57 v pohode . Hlavne na diviaky sa mi 8x57 s ťažkou pomalou guľou osvedčila ovela lepšie ako 308.
Z pušiek bežných pre obyčajných polovníkov jednoznačne odporúčam Tikku pred Rosslerom a ČZ . Z týchto troch značiek mám resp. mal som všekty .Tikku kúpiš v ČR bez problémov 500 CZK za kolok v čr nemože byť problém..
Návrat hore
vbobo

Založený: 20 september 2009

PríspevokZaslal: Pi júl 09, 2010 10:36 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

to medonos: Presne ako píšeš T-3 nemá chybu super zbraň,za super cenu.Vlastnil som dva modely continentál v 30-06 a T-3 Varmint 308 Win. Slušné spracovanie ,slušná prestnosť,slušná cena.(za málo peňazí dosť muziky). Treba prelustrovať české fora a TIKKA je v ponuke z druhej ruky netreba čakať celú päťročnicu.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> Poľovné zbrane Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: