co sa tyka tych zbraní...rem 700 Police je urcite dobra volba a je to urcite dostupnejsie ako Tikka T3 Varmint...na tikky sa caka cca. min. 1,5-2 roky...
čítal som čo to na nete o R700P a samá chvála... a čo sa týka prebíjania, to je pre mňa španielská dedina... zatiaľ... čítal som už niečo o tom na tomto fóre ale darmo raz vidieť je predsa len viac...
R 700 Police je cool, ta pazba je tam prekvapujuca, nato ze to nie je ziaden custom ale seriovka...pri tom prebijani hlavne zváž kolko chces investovat a ako chces prebijat
Založený: 08 júl 2010 Príspevky: 28 Bydlisko: BB kraj
Zaslal: Pi júl 09, 2010 11:04 am Predmet:
Čo sa týka prebíjania prebíjam si 308 WIn aj 8x57 JS , s týmoto nábojmi mám aj najviac loveckých skúseností , jednožnačne odporúčam 8x57 JS oproti 308 zver menej odbieha lepšie farbí , divinu neznehodnocuje tak ako 308W . Na bežné polovnícke vzdialenosti má trochu vačší pokles strely ale to je jedno na vačšiu musíš preklikať aj pri 308 ... 308 je presnejšia ale na polovnícku strelbu je 8x57 v pohode . Hlavne na diviaky sa mi 8x57 s ťažkou pomalou guľou osvedčila ovela lepšie ako 308.
Z pušiek bežných pre obyčajných polovníkov jednoznačne odporúčam Tikku pred Rosslerom a ČZ . Z týchto troch značiek mám resp. mal som všekty .Tikku kúpiš v ČR bez problémov 500 CZK za kolok v čr nemože byť problém..
to medonos: Presne ako píšeš T-3 nemá chybu super zbraň,za super cenu.Vlastnil som dva modely continentál v 30-06 a T-3 Varmint 308 Win. Slušné spracovanie ,slušná prestnosť,slušná cena.(za málo peňazí dosť muziky). Treba prelustrovať české fora a TIKKA je v ponuke z druhej ruky netreba čakať celú päťročnicu.
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúca1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.