Navigation :: Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk
FAQ :: Hľadať :: Zoznam užívateľov :: Užívateľské skupiny :: Registrácia :: Nastavenia :: Súkromné správy :: Prihlásenie

ricinr HS-9 SC

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> HS-Product - HS9, HS45, XDM9, XDM45
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ricinr

Založený: 30 jún 2010

PríspevokZaslal: Št júl 08, 2010 8:42 pm 
Predmet: ricinr HS-9 SC
Odpovedať s citátom

Pre všetkých ktorý rozmýšľajú o kúpe tejto zbrane som sa rozhodol napísať tento príspevok.
Dnes som si bol po prvý krát zastrieľať s touto zbraňou. S ohľadom na krátkosť hlavne som bol prekvapený jej presnosťou. Na desať metrov všetko v rozmedzí 7-10. Na 15m rozmedzie 6-8. Na 25m v terči, A na 50 metrov z 8 rán 7 v terči. Spúšťový mechanizmus je SA a to mi sedí možno očosi viac ako Glock. Zbraň nemala ani raz zásek z 100rán. V mojej veľkej ruke sedela úplne výborne, či s malým alebo veľkým zásobníkom. Čo sa týka dlaňovej poistky z môjho pohľadu nemá chybu a nepochybne prispieva bezpečnosti. Počas streľby som ani raz nepostrehol, že tam takáto poistka je ani pri mierenej streľbe a ani pri inštinktívnej. Jedno ma trochu zaskočilo oproti mojim predchádzajúcim zbraniam nutnosť vrátiť spúšť do východzej polohy pred ďalšou ranou. Ale na to som si za krátko zvykol.
Ak sa niekto budete raz rozhodovať či kúpiť alebo nie túto zabraň tak ja vravím hocikedy znovu ANO.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
brano_p

Založený: 08 február 2010

PríspevokZaslal: Št júl 08, 2010 9:52 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Tak pomaly ale isto sa rozrastame... uz sme skupina majitelov XD Subcompactu Very Happy

Aspon to nebude taka exotika... hlavne na tu dlanovu poistku kazdy pozera s nedoverou. Ja ju povazujem za genialne riesenie. Hlavne pri vkladani do puzdra som rad, ze je tam.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ricinr

PríspevokZaslal: Pi júl 09, 2010 8:27 pm 
Predmet: HS-9 SC
Odpovedať s citátom

Kde si kupoval zbraň? Ja v BA u Hermesa. Tu v NR nikto nepredáva.
Návrat hore
ricinr

PríspevokZaslal: Pi júl 09, 2010 9:45 pm 
Predmet: test HS
Odpovedať s citátom

Pozrite tento test HS-iek
http://www.hs-arms.com/te-hs-torture.php
Návrat hore
brano_p

Založený: 08 február 2010

PríspevokZaslal: Ne júl 11, 2010 10:17 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Tiez Hermes...ale ja som inde nehladal. Skusil som si tam chytit predtym par zbrani a potom som prisiel s nakupnym povolenim a vedel som co budem brat.

S tou presnostou si ma zaskocil. Zatial som to bral tak, ze ved je to kompakt, tak do dialky nestrielam Smile

Ta zbran v akvarku v tom teste je dobra... zasmial som sa...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> HS-Product - HS9, HS45, XDM9, XDM45 Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: