Založený: 10 júl 2010 Príspevky: 19 Bydlisko: Nové Zámky
Zaslal: Po júl 19, 2010 7:52 am Predmet: Ruger P95
Ja ju mam tiez vyhliadnutu. Hned ako konecne dostanem ZP asi si ju pojdem kupit...totiz je velmi lacna a pritom sa zda byt slusnou pistolou. Zatial mam infa len z youtube. Ak by mal s nou niekto vlastne skusenosti, tiez by som sa podakoval.
Mal som možnosť si z neho zastrieľať - jeden kamarát ho vlastnil.
Jeho charakteristickou vlastnosťou bolo, že celý hrkal ako stará hrkálka. Nepáčili sa mi vôle záveru, hlavne ...
Chod spúšte typický americký ...
Bolo to také divné ...
Slepec, ja som ju davnejsie mal a predal som ju a presiel na Glock. Presne ako pise Johny1, sa casom na nej vytvorili trosku vacsie vole a tiez mi vadil system vypustaciej packy, nesedeli mi mieridla a vobec mi casom cela nejako nesadla a tak som presiel na glock. Teraz by som do nej uz nesiel.
Založený: 10 júl 2010 Príspevky: 19 Bydlisko: Nové Zámky
Zaslal: Ut júl 20, 2010 6:51 pm Predmet: Ruger P95
Pani, dakujem pekne ! Sice som trosku sklamany, ale radsej, nez vyhodit peniaza za blbost. Asi budem musiet ist do minulorocnych K100-viek, pripadne hladat nejaku jazdenu CZ 75-ku. Este raz diky !
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.