Založený: 18 november 2007 Príspevky: 663 Bydlisko: BA-OKOLIE
Zaslal: Št jún 04, 2009 10:52 am Predmet:
C08R4 napísal:
Beretta 92FS INOX je uzasna zbran, precizne urobena, krasna a oproti USPcku ani nieje tak velka, sice je tazsia, ale je to kov a ziadny bakelit
Je to kov...ako hovoris, nikto sa neprie o jej kvalitach/nekvalitach, tak ako kazdej zbrane. Neviem ci glocka nosis na opasku dennodenne s full zasobnikom, ja som nosil a nemal som s tym problemy.
Pre porovnanie samozrejme 9x19:
Glock 17 v nenabitom stave(zasobnik 17ran): 625 g
HK UPS bez zasobnika(zasobnik 15ran): 720 g
Beretta 92FS Inox v nenabitom stave(zasobnik 15ran): 945 g
Da sa na to zvyknut, ked je dobre puzdro, ale je rozdiel v kazdom grame, ked mas s tou zbranou byt "zžitý" kazdu minutu/hodinu pocas dna, ked ju nosis. _________________ _________________
A / D / E / F
CZ 75 SP-01 Shadow 9x19, Tikka T3 Hunter 7x64, Marocchi Zero 03 Field 12/12
EX: Glock17, HK USP, K100 mk6, Makarov PM, Remington 700 SPS Varmint .223rem, Mosin nagant 1891/90 7,62x54R
Zaslal: Št jún 04, 2009 1:13 pm Predmet:
Mne tiez mozno nie, keby sa mi nejako moc lubila ale pride mi ako klasika...pistol. Nicim ma neoslovila, mozno keby som si vystrelil, tak zmenim nazor. _________________ _________________
A / D / E / F
EX: Glock17, HK USP, K100 mk6, Makarov PM, Remington 700 SPS Varmint .223rem, Mosin nagant 1891/90 7,62x54R
Zaslal: Št jún 04, 2009 1:31 pm Predmet:
V tomto prevedeni sa mi lubi...v ciernom je to stale klasicka pistol a mozes si hovorit co chces _________________ _________________
A / D / E / F
Chalani je pravda, ze sa da na Berette prehodit opacne vypustanie zasobnika, tak ze to je aj pre lavaka (Ku*** keby som o tom skor vedel)? Dokonca na nej je aj poistka obojstranna. No uz len rozbit jackpot volade .
nazdar pani, mam otazku .... mam taurus 92, je klon beretky 92, ale jedna vec mi vadi a to ze poistka smerom hore zbran zaisti ale ma polohu aj do dola a tam prave udernik spusti..!!!!!!!! co sa mi zda dost cudne, mam toto aj beretta????????????? takze zaistis nabitu zbran vlozis do puzdra a ako ju budes tahat von zavadis o puzdro pistkou a cisto teoreticky je tu nahodný výstrel......hmmmm.....ci?
Založený: 07 február 2010 Príspevky: 187 Bydlisko: BA
Zaslal: St apríl 28, 2010 8:02 pm Predmet:
No, skor si myslim ze sa jedna o BEZPECNE vypustanie kohuta po nabiti naboja do laufu aby si mohol nosit 15+1. Mam to tak na USP. Skus si vsimnut ci ti dosadne kohut priamo na udernik po vypusteni. V ziadnom pripade by nemal. Ak to robi je to zavada. Udernik sa ma spustat (okamih napatia) LEN SPUSTOU
Je to bezpecne vypustanie kohuta,bez kontaktu na udernik a mimo to tam mas este blokaciu udernika,bez uplne stlacenej spuste zbran nevystreli. Na strielanie je spust. Keby sa dalo strelit poistkou,to by Taurusakov z trhu hnali.
Inak,Beretta 92 ma poistku na zavete a Taurus PT92 na rame. Aj ked sa mi zda ze aj Beretta mala nejaky model s poistkou na tele.
hej skusil som to s papirom lebo okom som to nepostrehol, na kusku papierika vsak vidiet ze nedojde ku kontaktu.......uz som sa zlakol ze tam je nejaka chyba.......dik
Založený: 15 marec 2010 Príspevky: 11 Bydlisko: Bratislava - Preßburg - Poszony - Istropolis
Zaslal: Po august 16, 2010 5:56 pm Predmet:
2Nedávno som mal možnosť si z Berety 92 vystreliť jeden zásobník. Aj po tejto letmej skúške som bol veľmi príjemne prekvapený. Presnosťou, chodom spúšte i ergonómiou. A tiež ako by mi kilová CZ-75 pripadala byť ťažšia než kilová Bereta. Ak by som dnes kupoval/menil zbraň na súťaže, bude to veľmi horúci kandidát. Osobne sa mi aj páči, ale iba ta pôvodná. Tá nová futurizovaná mutácia je divná.
18.8. dopĺňam môj príspevok - napadlo mi že B92 má žiaľ jeden obrovský handikep. Je najčastejšie používaná na piktograme - nálepke ktorou rôzni prevádzkovatelia zakazujú vstup so zbraňou. Z právneho hľadiska sú teda jej majitelia diskriminovaní, lebo Glockári, Čé-ze-ťáci a vôbec celý národ strelecký tam vstúpiť môžu, Beretisti-92 však nie
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúca1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.