Založený: 24 september 2007 Príspevky: 1047 Bydlisko: Bratislava (vidiek)
Zaslal: Št február 18, 2010 12:25 pm Predmet:
Quiatus napísal:
Potrebujem dosiahnut isty pocet prispevkov?
Ano, tusim 10. _________________ Human beings are the only animals stupid enough to feel bad about defending their own lives.
A government that does not trust its honest, law-abiding, taxpaying citizens with the means of self-defense is not itself worthy of trust.
Chcel by som poukázať na nesprávnosť označenia podkategórie pri zbraniach bez ZP, konkrétne CO - a iné. Keďže CO je jedovatý plyn vznikajúci pri spaľovaní s kyslíkom a CO2 je plyn používaný pri plynových bombách, bolo by podľa mňa vhodnejšie premenovať túto podkategóriu na CO2 - a iné
tato verzia phpbb je dedusko. je v praveku. _________________ .
::.
:::. HK P30
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"V situaci, kdy jde o vteřiny, dorazí policie během pár minut."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Založený: 29 december 2007 Príspevky: 2390 Bydlisko: Horný Turiec
Zaslal: Št jún 24, 2010 3:53 pm Predmet:
Nato ze je toto forum aj kvoli WFC sledovane coraz viac zasluzilo by si aj zmenu k lepsiemu.Dva dni som sa snazil odpovedat na temu,rozpisal som dlhy text a nič _________________ CZ 75 SP-01 Shadow,CZ-45,CZ-82
www.streleckyklubtr.estranky.cz
Založený: 24 september 2007 Príspevky: 1047 Bydlisko: Bratislava (vidiek)
Zaslal: Št júl 22, 2010 10:40 am Predmet:
Tema 'K100' v sekcii 'Zbrane' ma vzhladom na ostatne temy nevhodny nazov, navrhujem ju premenovat na:
Grand Power
Grand Power - K100, P1, ...
alebo nieco podobne. _________________ Human beings are the only animals stupid enough to feel bad about defending their own lives.
A government that does not trust its honest, law-abiding, taxpaying citizens with the means of self-defense is not itself worthy of trust.
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.