Navigation :: Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk
FAQ :: Hľadať :: Zoznam užívateľov :: Užívateľské skupiny :: Registrácia :: Nastavenia :: Súkromné správy :: Prihlásenie

Komponenty na přebíjení
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> Prebíjanie nábojov
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Peter Elektro

Založený: 17 marec 2010

PríspevokZaslal: So júl 17, 2010 12:18 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Panstvo prečital som cele vlakno o prebijani a teraz mam s toho pekny gulaš Smile .Postup,laboracia a tak dalej som v podstate pochopil,kamen urazu je zvolit to spravne zariadenie a prislušenstvo!Niektory kupuju stroje jednoduche a dokupuju rozne prislušenstvo,dalši kupuju komplety,ale niektore veci z nich nepoužiju a dokupuju ine doplnky a tak dalej.Nakolko v mojom okoli/PU,IL/ nepoznam nikoho kde by sa to dalo "osahat" ,rad by som poprosil niekoho ochotneho kto by mi to zhrnul a napriklad hodil linky na všetky potrebne komponenty tak aby som sa zmestil tak do 300euro ak je to možne. Smile Čo sa tyka rychlosti pebijania tak na to mam času pomerne dost,tak to nemusi byt nič extra rychle.Zatial planujem prebijat okolo 500 kusov mesačne 9mm luger,extra presnost nieje doležita učim sa strielat.Popripade čo by trebalo potom dokupit na prebijanie 45ACP.Vdaka za odpoved a trpezlivost pri čitani. Twisted Evil
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TURBIAK

Založený: 27 december 2007

PríspevokZaslal: So júl 17, 2010 1:47 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

srandista,,,, 300 € je hrozne malo . a zadarmo vsetky linky ?Smile sama sranda ide z teba...

A,E
Návrat hore
Michal1

Založený: 06 júl 2007

PríspevokZaslal: So júl 17, 2010 9:03 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

300€ to ti prajem vela stastia.

Masinky:
http://www.leeprecision.com/

Komponenty:
http://www.ares-gun.sk/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Peter Elektro

PríspevokZaslal: Ne júl 18, 2010 8:12 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Turbiak vdaka za "prispevok" upozornil si ma,že mam poslat Igocovy nejake eurače za to,že mi poradil ako upravit puzdro na zbran Very Happy
Michal 1 ked to bude o par euračov na ten Luger viac,nič sa nestane,ako som v prosbe uviedol na rychlosti prebijania mi až tak nezaleži ani na extremnej presnosti strely...Inak stranky Lee som si preliezol,ale anglicky moc neviem preto som sa obratil na forum Crying or Very sad .Akurat ma zarazili priepastne cenove rozdiely s našimi e-zdieračmi.Ale na pomoc s objednanim veci z Americka(aj ked za to by som ochotne zaplatil) sa už radšej ani nepytam...
Návrat hore
TURBIAK

PríspevokZaslal: Ne júl 18, 2010 11:18 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

ale nie v pohode...kazdopadne si to skus zabezpecit z USA , tu nekupuj.. lis si kup aspon Lee Classic Cast Single Stage Press - ocelovy ram http://www.midwayusa.com/eproductpage.exe/showproduct?saleitemid=317831, matrice detto Lee sadu 4 kusov + mechanicku vahu Lee + toto na mazanie http://www.midwayusa.com/eproductpage.exe/showproduct?saleitemid=634314 + Lee shellholder

A,E
Návrat hore
Peter Elektro

PríspevokZaslal: Po júl 26, 2010 1:26 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Chlapi vie dat niekto recenziu na tento komplet?
Davnejšie uvadzane recenzie pisali o nespolahlivom zapalkovani,ale to boli tak spred dvoch,troch rokov...Kupoval to niekto v poslednej dobe?
Diky.
http://cgi.ebay.co.uk/LEE-9mm-Luger-Pro-1000-Press-Kit-COMPLETE-NEW-90640-/390158070940?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad73bb49c
vlastne ho maju aj na SK
http://www.zbrane-ke.sk/product_info.php?cPath=141_227&products_id=1612
Návrat hore
Peter Elektro

PríspevokZaslal: So júl 31, 2010 8:23 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

Takže,len aby som si sam odpovedal a zaroven sa pochvalil Very Happy nakoniec som zobral Dillon 550-ku,sice rozpočet som o cca 100 evri prekročil,ale malo by to stat zato. Hor sa prebijat a bum bum.... Smile
Návrat hore
TURBIAK

PríspevokZaslal: So júl 31, 2010 8:48 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

chvala bohu si to pochopil.. Laughing aspon jeden rozumny clovek , spravne si si vybral

A,E
Návrat hore
tango

Založený: 26 august 2009

PríspevokZaslal: So august 14, 2010 12:38 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

sikovny webcamera tuning Rolling Eyes

Návrat hore
TURBIAK

PríspevokZaslal: So august 14, 2010 12:41 pm 
Predmet:
Odpovedať s citátom

sikovne,,,,vidis ja som pouzival lupu zo stojanom Very Happy

A,E
Návrat hore
vbobo

Založený: 20 september 2009

PríspevokZaslal: Ne august 15, 2010 12:09 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

toto sa mi natoĺko zapáčilo,že to zavediem do praxe vo svojej "kúlničke" Smile tango to je tam tvoje "doupie"?
Návrat hore
tango

PríspevokZaslal: Ne august 15, 2010 9:36 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

nie nie na mojom stale pracujem, cosi este nahanam u Sinclair International a pod, nachadzam vzdy zaujimave vychytavky, pisem s roznymi ludmi zo snipershide, longrangehunting atd. vytvaram informacnu siet aby som ju v pripade potreby aktivizoval Laughing

tu sa k tomu podelim este s tym ze, da sa to dotiahnut aj dalej, teda este k vacsiej presnosti a pohodlnosti.
webcameru treba zmenit na kameru so zoomom, fesi este zmeni notebook za mini-itx system s malym 10" monitorom a supne ho na stenu pretoze mu tam notebook zabera priestor, ja pojdem cestou externeho LCD monitora z bazaru a supnem ho na stenu oproti sebe a notebook bude mimo pracovny priestor.

tiez vyriesil problem s indikatorom na vahach RCBS 5-0-5, odstikol tenku ihlu na dlzku 0.45" palca a predzil indikator aby prekryval risku vah. Ju tam jednoducho na koniec prilepil. Potom samozrejme vyvazil hmotnost ihly na opacnej strane vah s troma malickymi brokmi.

a tu mas k tomu paradne video ako ta ihla pracuje
polahky vidis rozdiel jedneho, dvoch, troch grainov
http://vimeo.com/9528618

takze tak to mal pred tym

a tak to ma teraz s tou ihlou

Návrat hore
TURBIAK

PríspevokZaslal: Ne august 15, 2010 10:15 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

tango, jedneho, dvoch, troch grainov ? zartujes nie ?Smile)) ja vidim uplne bez problemu na rcbs 1010 rozdiel 0,1 gr( odchylka elektr. vahy je + - 0,1 gr !! ) ,,, pomocou lupy samozrejme , hrat sa z ihlou nema vyznam.. je to blbost, proste ak dobre vidis netreba ti ihlu...to uz je blbost a nie vychytavka,,, mne to lieta +- 2 max. 3m/s a to tam vplyva na odychlku aj vytahova sila strely ( hrubka krcka ) teda ako prve by som riesil upravit krcky na co najptresnejsiu hrubku... a nie davat ihlu na vahu, je to nezmysel , nech ti ten amik posle terce, to je vypovedna hodnota

A,E
Návrat hore
tango

PríspevokZaslal: Ne august 15, 2010 10:43 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

pardon myslel som samozrejme 0.1, 0.2, 0.3 gr ... som to prekladal za jazdy z videa a som tam nehodil "nula cela"

je to vedene k pohodlnosti, myslim ze nema kazdy chut pozerat na vahu cez lupu ako ty, ked su aj ine moznosti, ide o pohodlie a presnost, je lahsie indikovat nieco co sa prekryva ako nieco co sa k sebe "z dialky" dorovnava, ja som to este neskusal tymto sposobom ale to neznamena ze by som to hned spochybnoval, ze co je a co nieje nezmysel.
Kludne sa pozeraj stale cez lupu a stoj pri tom na jednej nohe premna zamna.
Na odchylku ustovej rychlosti ma vplyv aj konzistentost navazky, mozes mat konzistetne zrobene nabojnice a rozhodne konzistentnost prachovej navazky, ma to spolu suvis.
ty by si riesil ako prve upravu krckov, ja som niekde spomenul ze by som sa na to vykaslal??? ja som vlastne ani nabojnice nespominal lebo som prispevok venoval sposobu vazeniu prachu....pozornejsie citaj, nabojnice som neriesil, neber to ako celok vzdy, jedna cast je presnost navazky, ina je konzistentnost nabojnice, dalsia koncentricita nabojnice, ci celeho naboja potom.
Návrat hore
TURBIAK

PríspevokZaslal: Ne august 15, 2010 10:46 am 
Predmet:
Odpovedať s citátom

kamera je v poho..ale ihla je uz kravina... koniec debaty Smile co nove zo skotska ? ja uz mam pusku na tlakovke

A,E
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Zbrane, strelivo, pištole, revolvery, pušky, optika | Webforum.sk -> Prebíjanie nábojov Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

Prejdi na: