Založený: 20 február 2008 Príspevky: 110 Bydlisko: Dunajská Streda
Zaslal: St október 07, 2009 10:26 pm Predmet:
jasné, a aj jeho posledné klóny.... zaujímalo by ma, ako sa chová projektil, veď stále čítam že presnosť je podmienené hlavne nadzvukovou rýchlosťou. _________________ Barnet Panzer III
zaujimave citanie....dost vela som sa dozvedel...o sniperoch a ich zbraniach som vedel iba z filmu (napr. Shooter)...ja strielam iba vzduchovkou na 30metrov _________________ Hämmerli Hunter Force 750 Combo cal.4,5(Hämmerli 4x32)/Baikal MP-512 cal.4,5(Gamo 4x32)/ JSB Exact 4,52
Založený: 27 december 2007 Príspevky: 676 Bydlisko: Slovensko
Zaslal: St november 25, 2009 5:17 pm Predmet:
skullmann vo filmoch su vzdy hluposti:) z realom malo spolocne _________________ Optimisti sa učia po anglicky.....pesimisti po čínsky....My realisti sa učíme strieľať
Založený: 27 december 2007 Príspevky: 676 Bydlisko: Slovensko
Zaslal: Po jún 21, 2010 9:39 pm Predmet:
dobre kraviny popisane ale az pride tak budeme skusat tu vzdialenost:) z tou puskou vsak J. ? _________________ Optimisti sa učia po anglicky.....pesimisti po čínsky....My realisti sa učíme strieľať
Prosim ta, vymaz s prepacenim tu kokotinu....jednak to bol snajper (chlap) a jednak to musel pisat vysloveny debil....ked si nevie ustrazit ani nazov toho grcu, tak to je uz fakt trosku prilis.... _________________ I shoot better, I shoot Berger Every Shot Counts
Desiatnik britskej armády Craig Harrison, ktorý s pomocou pušky L115A3 zabil presnými strelami dvoch teroristov Talibanu na vzdialenosť 2,47 kilometra v afganskej provincii Helmad.
stastie,ze nemali so sebou aj psa....oddrbal by im ho tiez....asi som trosku skepticky.... _________________ I shoot better, I shoot Berger Every Shot Counts
Založený: 30 máj 2010 Príspevky: 180 Bydlisko: Maly Rím
Zaslal: St august 04, 2010 12:08 am Predmet:
len sa diim ze to nebol american
ale pocitam ze este tak tyzden a nova sprava bude ze vojak armady USA zlozil 13 afgancov na vzdialenosť 3,1 km z M4A1 _________________ "Sloboda .... je kosť hodená ľudom aby si vylámali zuby ! "
Horší ako mor a ostatne božie tresty je samoľúby zakomplexovaný pokrytec !
Walther P 01, CZ 75B,Holek 830, Mosin Nagant 1891/30,
Nomed: Myslim ze to nehrozi (aj ked ich to mozno 'skre'), uz len sancu na taketo zasahy maju skor ne-americania, pretoze US forces (vsetky, vratane SF, Sealov, atd.) su obmedzovani ROEckami, a na prsty sa im uz teraz pozera prilis vela ludi... Prave preto si taketo nieco (zariskovat) skor dovoli kanadan, brit, alebo australcan (lenze australcania tam maju hlavne SR-25 a SR-98cky, ktorych dosah na novy rekord nestaci), takze nie je vobec prekvapive ze doterajsieho drzitela 'rekordu' (kanadana) vystriedal brit...
Gunslinger _________________ Si Vis Pacem Para Bellum
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúca1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.