"Myty o sniperoch"
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 16 years 5 months
Nomed: Myslim ze to nehrozi (aj ked ich to mozno 'skre'), uz len sancu na taketo zasahy maju skor ne-americania, pretoze US forces (vsetky, vratane SF, Sealov, atd.) su obmedzovani ROEckami, a na prsty sa im uz teraz pozera prilis vela ludi... Prave preto si taketo nieco (zariskovat) skor dovoli kanadan, brit, alebo australcan (lenze australcania tam maju hlavne SR-25 a SR-98cky, ktorych dosah na novy rekord nestaci), takze nie je vobec prekvapive ze doterajsieho drzitela 'rekordu' (kanadana) vystriedal brit...
Gunslinger
Gunslinger
v sucasnosti ano, ale spomenul som si na jedneho dedka v dokumente o bitke na dukle. Vravel ze ho nemecky ostrelovac trafil ho do stehna, prisli mu na pomoc dalsi traja vojaci, schytali to taktiez skaredo (smrtelne poranenia), tak sa sa tam vsetci zvierali, ze prisli dalsi dvaja, nestihli varovat a bolo neskoro, tiez padli. Dedko mal stastie ze mu netrafil tepnu "iba" rozdrvil stehennu kost, ked sa ukludnila situacia odplazil sa a tak sa zachanili. Odvtedy ma kratsiu nohu a chodi o bakulkesniper666 napísal:Vojensky odstrelovac ak postreli nepriatela , pridu mu dalsi na pomoc a ma nove ciele...