Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!
-
eager_volhard
Ľudia na mestský úrad adresovali aj petíciu, v ktorej vyslovene žiadali, aby mesto túto rodinu vysťahovalo.
„To nie je možné. Sú vlastníkmi nehnuteľnosti a majú ústavou garantované práva.
Čítajte viac: http://zahorie.sme.sk/c/5537751/v-dome- ... z0ysWwp68t
kua, tak niekde sa na Ustavu hladi a niekde sa nu serie?
dpc aj s takym statom!
„To nie je možné. Sú vlastníkmi nehnuteľnosti a majú ústavou garantované práva.
Čítajte viac: http://zahorie.sme.sk/c/5537751/v-dome- ... z0ysWwp68t
kua, tak niekde sa na Ustavu hladi a niekde sa nu serie?
dpc aj s takym statom!
z diskusie:
Dnes ma znova napadli kamenmi!
Su to moji "susedia"... Statna, ani mestska policia mi nepomaha. Pobehal som vsetky mozne institucie, pocnuc mestskym uradom, cez zupana Fresa, po byvale ministerstvo zivot. prostredia, byvaleho podpr. vlady Caplovica a desiatky dalsich uradov a ministerstiev. Niektori mi "poradili" aby som sa s otcom vystahoval z rodneho domu alebo kupil tym zlodejom domy ci byty! PROSIM VAS, poradi mi dakto kde mam este skusit hladat pomoc? Nicia nam dom, devastuju okolie, vyhrazuju sa mi zabitim...
Čítajte viac: http://zahorie.sme.sk/diskusie/1728445/ ... z0ysbDDyz9
velmi smutne citanie
Dnes ma znova napadli kamenmi!
Su to moji "susedia"... Statna, ani mestska policia mi nepomaha. Pobehal som vsetky mozne institucie, pocnuc mestskym uradom, cez zupana Fresa, po byvale ministerstvo zivot. prostredia, byvaleho podpr. vlady Caplovica a desiatky dalsich uradov a ministerstiev. Niektori mi "poradili" aby som sa s otcom vystahoval z rodneho domu alebo kupil tym zlodejom domy ci byty! PROSIM VAS, poradi mi dakto kde mam este skusit hladat pomoc? Nicia nam dom, devastuju okolie, vyhrazuju sa mi zabitim...
Čítajte viac: http://zahorie.sme.sk/diskusie/1728445/ ... z0ysbDDyz9
velmi smutne citanie
-
inspiring_nobel
-
parabellum
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 8 months
Dnes som začal agitáciu za združenie na svojej strelnici. Zajtra pokračujem u 2 predajcov (ak ich oboch stihnem).spart napísal:Takze kazdy dostal domacu ulohu.... obehat svojich lokalnych predajcov zbrani a streliva, nech sa dako angazuju. Su podnikatelia ide im o kseft tak neni o com. Mohli by sa spolocne nejako zastresit ako zdruzenie predajcov strelnych zbrani alebo podobne.
Myslim ze majitelia strelnic su o tom informovane lepsie.
Dal som výklad návrhu zákona. Všetci boli znechutení. Ale každý si myslí, ŽE TAKÝ ZÁKON NEPREJDE! Je našou náturou spoliehať sa na druhých - na poslancov čo sú tiež strelci, na poľovnícku lobby. Ale čo keď sa prerátame a zahlasuje dostatočný počet poslancov čo potom. Až potom sa všetci spoja a podáme hromadnú žalobu na ústavný súd? Ja radšej volím cestu odporu už v zárodku.
-
inspiring_murdock
-
friendly_joliot
Pani este ma napadlo, co tak urobit dobrovolnu zbierku a pouzit ju nejakym sposobom pre zachranu nasho sportu. Nie je mi sice ani v naznaku jasne, ako by sa to dalo urobit, ale keby kazdy majitel vz 58 dal len 10 EUR bol by z toho slusny balik. Mozno je to uplna somarina, ale nedalo mi to nenapisat. 
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 21 years
kamos mi poslal takyto maly subor s jeho prispevkom k argumentacii. len on nie je evidovany na tolkych forach ako ja.
S jeho suhlasom som tam doplnil svoj podpis, aby to nebolo formalne anonymne a aj skoro so vsetkym, co tam napisal, aj ja suhlasim.
Harman_a_ini.pdf
S jeho suhlasom som tam doplnil svoj podpis, aby to nebolo formalne anonymne a aj skoro so vsetkym, co tam napisal, aj ja suhlasim.
Harman_a_ini.pdf
Naposledy upravil/-a momentalne anonymny v 08 Sep 2010, 16:52, upravené celkom 1 krát.
Presne tadiaľto sa treba uberať - prístup žiadnych kompromisov. Žiadnych obchodov - žiadne niečo za niečo. Dnes sa vzdáme samočinných za psychotesty, zajtra obetujeme samonabíjacie za zachovanie sk. A, pozajtra zapredáme skupinu E za dlhé brokové a o týždeň už ani nebudeme potrebovať zákon 190/2003, lebo nebude čo riešiť ...marksman2 napísal:Ja radšej volím cestu odporu už v zárodku.