Lipšic chce zakázať 58čky a im podobné zbrane!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa R »

asociácia predajcov vraj nefunguje vďaka velkým rybám na trhu zbraní (vyjadrenie malého predajcu)
Používateľov profilový obrázok
boris
expert
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa boris »

R napísal:asociácia predajcov vraj nefunguje vďaka velkým rybám na trhu zbraní (vyjadrenie malého predajcu)
potvrdzujem, presne tieto slova som pocul v BA.
eager_volhard

Príspevok od používateľa eager_volhard »

Kua chlapi skôr ako sa spamätáme tak bude zákon schválený. Rýchlo popracujte na petícii, tú zaveste na net nech si každý môže vytlačiť pár listov a treba zbierať podpisi lebo už prihára. Legist Telum by malo osloviť prezidenta...
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa aris »

Ľudia na mestský úrad adresovali aj petíciu, v ktorej vyslovene žiadali, aby mesto túto rodinu vysťahovalo.

„To nie je možné. Sú vlastníkmi nehnuteľnosti a majú ústavou garantované práva.

Čítajte viac: http://zahorie.sme.sk/c/5537751/v-dome- ... z0ysWwp68t

kua, tak niekde sa na Ustavu hladi a niekde sa nu serie?

dpc aj s takym statom!
aris
častý prispievateľ

z diskusie:

Dnes ma znova napadli kamenmi!
Su to moji "susedia"... Statna, ani mestska policia mi nepomaha. Pobehal som vsetky mozne institucie, pocnuc mestskym uradom, cez zupana Fresa, po byvale ministerstvo zivot. prostredia, byvaleho podpr. vlady Caplovica a desiatky dalsich uradov a ministerstiev. Niektori mi "poradili" aby som sa s otcom vystahoval z rodneho domu alebo kupil tym zlodejom domy ci byty! PROSIM VAS, poradi mi dakto kde mam este skusit hladat pomoc? Nicia nam dom, devastuju okolie, vyhrazuju sa mi zabitim...

Čítajte viac: http://zahorie.sme.sk/diskusie/1728445/ ... z0ysbDDyz9

velmi smutne citanie :(
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

Myslim, ze pokial pan bude dodrziavat zakony, tak bude jeho situacia bohuzial neriesitelna :(
parabellum
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa parabellum »

Cronos: Lepsia je elektronicka peticia cez formular, pripadne v kombinacii s papierovou. Je to rychlejsie. Ak sa vyuziju obidve formy, tak sa z toho vytazi maximum.
marksman2
prispievateľ
Registered for: 21 years 1 month

Príspevok od používateľa marksman2 »

spart napísal:Takze kazdy dostal domacu ulohu.... obehat svojich lokalnych predajcov zbrani a streliva, nech sa dako angazuju. Su podnikatelia ide im o kseft tak neni o com. Mohli by sa spolocne nejako zastresit ako zdruzenie predajcov strelnych zbrani alebo podobne.
Myslim ze majitelia strelnic su o tom informovane lepsie.
Dnes som začal agitáciu za združenie na svojej strelnici. Zajtra pokračujem u 2 predajcov (ak ich oboch stihnem).

Dal som výklad návrhu zákona. Všetci boli znechutení. Ale každý si myslí, ŽE TAKÝ ZÁKON NEPREJDE! Je našou náturou spoliehať sa na druhých - na poslancov čo sú tiež strelci, na poľovnícku lobby. Ale čo keď sa prerátame a zahlasuje dostatočný počet poslancov čo potom. Až potom sa všetci spoja a podáme hromadnú žalobu na ústavný súd? Ja radšej volím cestu odporu už v zárodku.
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

chlapci a dievcata chcem sa opytat zajtra sa chystam na policiu po rozsireny zbrojny preukaz oplati sa mi brat nakupko na samonabijaciu gulovnicu ? vykristalizuje sa situacia? rozmyslam ze ked ho daju pojdem rovno kupit 58 cku a risknem to jak to dopadne
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to Sharpshooter

Don´t worry! Be happy!

Rovnako rozmýšľam aj ja.

Ak by aj prešla novela v predloženej podobe, je veľká pravdepodobnosť, že budeme úspešní na Ústavnom súde SR. Takže vz. 58 nezahadzovať! Nie je všetkým dňom koniec!
scar
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa scar »

panzer...pravda , ale kolega uz trenuje hadzanie flinty do zita.... :lol:
friendly_joliot

Príspevok od používateľa friendly_joliot »

Pani este ma napadlo, co tak urobit dobrovolnu zbierku a pouzit ju nejakym sposobom pre zachranu nasho sportu. Nie je mi sice ani v naznaku jasne, ako by sa to dalo urobit, ale keby kazdy majitel vz 58 dal len 10 EUR bol by z toho slusny balik. Mozno je to uplna somarina, ale nedalo mi to nenapisat. :?
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 21 years

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

kamos mi poslal takyto maly subor s jeho prispevkom k argumentacii. len on nie je evidovany na tolkych forach ako ja.

S jeho suhlasom som tam doplnil svoj podpis, aby to nebolo formalne anonymne a aj skoro so vsetkym, co tam napisal, aj ja suhlasim.

Harman_a_ini.pdf
Naposledy upravil/-a momentalne anonymny v 08 Sep 2010, 16:52, upravené celkom 1 krát.
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Rudo »

marksman2 napísal:Ja radšej volím cestu odporu už v zárodku.
Presne tadiaľto sa treba uberať - prístup žiadnych kompromisov. Žiadnych obchodov - žiadne niečo za niečo. Dnes sa vzdáme samočinných za psychotesty, zajtra obetujeme samonabíjacie za zachovanie sk. A, pozajtra zapredáme skupinu E za dlhé brokové a o týždeň už ani nebudeme potrebovať zákon 190/2003, lebo nebude čo riešiť ...
aris
častý prispievateľ

pokial mam spravne info, tak dnes ziadne nakupko na vz.58 nedostanes. Befel zhora.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"