|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
 |
 |
glock34 prispievateľ

Založený: 17 marec 2009 Príspevky: 336 Bydlisko: NDCA
|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 12:05 pm Predmet: WEBFORUM Cup |
|
|
Chcel by som zorganizovať zopár pretekov Level I, ktoré by boli hlavne pre členov webfóra a samozrejme i pre nečlenov SAPS.
Kto má možnosti a chuť zorganizovať pretek?
Jedno kolo môže byť v Čachticiach, v termíne 13.06.2009.
PRAVIDLÁ WFC 2009
1. WEBFORUM CUP (ďalej len WFC) je súhrn streleckých pretekov.
2. Hlavná idea WFC je rozvíjať a zdokonalovať strelecké zručnosti najmä u začínajúcich strelcov prostredníctvom účasti na streleckých podujatiach.
3. Každý záujemca o zaradenie do WFC 2009 sa riadi ustanoveniami vychádzajúcimi zo Zákona o zbraniach a strelive č.190 z 20.apríla 2003.
4. Záujemca o zaradenie do WFC musí byť zaregistrovaný ako užívateľ na web stránke www.webforum.sk a musí mu byť pridelený nick.
5. Takto zaregistrovaný záujemca prostredníctvom súkromnej správy užívateľom glock34 a igoca oznámi svoju účasť vo WFC. Deň tejto správy je rozhodujúci pre evidovanie výsledkov pretekov.
6. Účasť vo WFC je dobrovoľná a každý účastník svojou účasťou potvrdzuje že je oboznámený a súhlasí s týmto ustanovením a v prípade jeho porušenia bude z WFC vyradený.
7. Pri účasti na streleckých podujatiach zaradených do WFC, účastník vždy dodržiava propozície a pokyny usporiadateľa preteku.
8. Záujemcovi o účasť vo WFC nevzniká žiadny nárok na kompenzáciu akýchkoľvek nákladov.
9. Pre celkové vyhodnotenie WFC je potrebné, aby účastník bol vyhodnotený minimálne v 5 streleckých pretekoch uvedených na zozname pretekov (kalendár WFC).
10. V prípade, ak bude účastník WFC vyhodnotený vo viac ako 5-tich streleckých pretekoch, do celkového vyhodnotenia mu budú započítané len výsledky z 5-tich pretekov, kde dosiahol najvyššie percentuálne ohodnotenie.
11. Účastník, ktorý sa v danom preteku umiestni na najvyššom percentuálne ohodnotenom mieste, musí zabezpečiť od organizátora celkové výsledky daného preteku, a to podľa STAGE a MATCH v súbore .xls a .pdf, a doručiť ich do 5 pracovných dní ako súkromnú správu užívateľom glock34 a igoca.
12. V prípade nedodržania bodu 11., nebudú výsledky z takéhoto preteku započítané do celkového vyhodnotenia WFC.
13. Z každého preteku zaradeného vo WFC sa priraďujú jednotlivému strelcovi skutočne dosiahnuté percentá (%) a body, ktoré sú určené podľa poradia v celkovom hodnotení daného preteku.
14. Pri celkovom vyhodnotení WFC sa v prípade rovnosti percent budú ako druhé v poradí počítať body, ktoré dosiahol účastník WFC v danom preteku, zaradenom do celkového vyhodnotenia WFC.
15. Preteky zaradené do WFC sa považujú za rovnocenné, bez ohľadu na ich náročnosť a druh.
16. Je doporučené, aby každý účastník WFC pri registrácii na danom preteku sa zaregistroval v divízii STANDARD a uviedol za svojím priezviskom číslo 111 z dôvodu rýchlej a prehľadnej orientácii vo výslkedkovej listine (napr. MRKVIČKA111 Jožko)
17. Pokiaľ účastník WFC sa na danom preteku zaregistruje v inej divízii ako STANDARD, budú sa mu do celkovej výslednej listiny WFC započítavať dosiahnuté percentá (%) a body v divízii, v ktorej bol zaregistrovaný.
18. Rada WFC bude individuálne posudzovať podľa stanovených kritérií zručnosť a strelecké skúsenosti strelcov. (teno bod je v štádiu prípravy a jeho cieľom je udržať rovnováhu medzi strelcami a strelčatami v zmysle bodu 2)
19. Za správny chod a činnosť WFC sú poverený glock34, igoca, werty.
20. Účastník WFC je povinný udržiavať srandu, smiech a prirodzené podpichovanie počas celej série pretekov WFC v rámci všeobecne tolerovanej slušnosti, medziľudských a kamarátskych vzťahov. _________________ ...guľami dopredu...
Naposledy upravil glock34 dňa Št jún 25, 2009 12:16 pm, celkom upravené 5 krát. |
|
| Návrat hore |
|
 |
RisoP prispievateľ
Založený: 14 august 2006 Príspevky: 259 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 12:54 pm Predmet: Žilinské strelecké preteky-pištol |
|
|
| 25.04.2009 usporiada ŠKP LUGER ŽILINA pretek podľa pravidiel IPSC avšak aj pre neorganizovaných strelcov. Podobne ako bolo teraz vo Zvolene. Pretek sa koná na strelnici v Považskom Chlmci tesne pri ZA. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BALISTIK moderátor

Založený: 29 december 2007 Príspevky: 2935 Bydlisko: Horný Turiec
|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 2:25 pm Predmet: |
|
|
Super tak prideme,Zilina je na skok aspon sa nemusim u nas babrat s pretekom,radsej idem inde a mam pokoj Ak by bolo niečo ako pretek pre clenov webfora,vedel by sa datum ako uviedol glock34,viem si urobit volno a dofrcat.Aspon si to s niektorímy mudrlantmy rozdam ak pridu  _________________ GP-X-CALIBUR,CZ 45,Sig Sauer-Mosquito |
|
| Návrat hore |
|
 |
miracles prispievateľ

Založený: 07 január 2009 Príspevky: 147 Bydlisko: Levice
|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 2:48 pm Predmet: |
|
|
Na ten webforumcup by som prisiel aj ja a ak sa dohodneme u nas v klube jedno kolo by mohlo byt aj unas v Novom Tekove _________________ Koho nedam dole ja da ho moja K-100 Mk6 a CZ 82 Makarov www.vojna.net |
|
| Návrat hore |
|
 |
BALISTIK moderátor

|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 2:56 pm Predmet: |
|
|
Ako vsade chce to cloveka co sa obetuje to usporiadat,hlasi sa niekto  _________________ GP-X-CALIBUR,CZ 45,Sig Sauer-Mosquito |
|
| Návrat hore |
|
 |
glock34 prispievateľ

|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 3:36 pm Predmet: |
|
|
Necháme tomu ešte čas, aby si to všetci prečítali a zvážili svoje možnosti na usporiadanie preteku a prihlásili sa.
Myslím, že tento rok by postačovalo, aby na každom preteku bolo minimalne 5 stage. Netreba robiť žiadne obmedzenia, každý pretek bude individuálny a prispôsobený možnostiam danej strelnice.
Zatiaľ sa prihlásili:
- 25.04.2009 ŠKP LUGER Žilina - RisoP
- 13.06.2009 ŠKP Trenčín - glock34
- ?? ?? 2009 Nový Tekov - miracles
Keď budeme vedieť aký bude počet pretekov, potom premyslíme aj vyhodnotenie za tento rok. _________________ ...guľami dopredu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
werty prispievateľ

Založený: 13 august 2006 Príspevky: 273 Bydlisko: Levice
|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 6:04 pm Predmet: Súťaž |
|
|
My robíme 8.mája súťaž v Novom Tekove.
Naša súťaž bude podla IDPA ak to nevadí zaradme ju do webforum cupu!
 _________________ Čo nedokážem ja to dokaze moja K100.
www.wertysk.estranky.sk
Naposledy upravil werty dňa Št apríl 02, 2009 8:28 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BALISTIK moderátor

|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 6:28 pm Predmet: |
|
|
Dovolim si v mene nasho klubu povedat,ze 4-5ludi pride,ako poznam nasich kamosov,ZV-2,B.B-4 ovšem Bystricania sa boja takze neviem,zajtra sa vyjadri noacoak Ja osobne mam volno od 20.4 do 12.5,chystam sa na 25.4,Zilina,2.5gun-Martin,8.5-werty,miracles  _________________ GP-X-CALIBUR,CZ 45,Sig Sauer-Mosquito |
|
| Návrat hore |
|
 |
scar prispievateľ
Založený: 05 február 2009 Príspevky: 300
|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 7:48 pm Predmet: |
|
|
pyce.............ja neviem co ma caka v robote zajtra a nieto o mesiac.....inac idem na kazdy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
glock34 prispievateľ

|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 8:51 pm Predmet: |
|
|
Mali by sme mať rovnakú úroveň pretekov, lebo potom na vyhlásení celkových výsledkov to bude neobjektívne pre toho, kto sa príklad nezúčastní IDPA, alebo naopak. Keď IDPA, tak potom aspoň 2 alebo 3 preteky a bude sa počítať ten najlepší.
Mám už premyslené celkové vyhodnotenie, len ešte musíme vedieť počet pretekov. Takže už je nás niekoľko a čakáme na ostatné kluby. To je super.
PS: Tento víkend som na strelnici, máme 1 kolo SPL. Verím, že keď sa napichnem v pondelok, bude tu veľa nápadov. _________________ ...guľami dopredu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
miracles prispievateľ

Založený: 07 január 2009 Príspevky: 147 Bydlisko: Levice
|
Zaslal: Št apríl 02, 2009 9:27 pm Predmet: |
|
|
V Ziline je 18.4 sutaz podla IDPA ak by mali organizatori tejto sutaze zaujem mohli by sa aj oni pridat. _________________ Koho nedam dole ja da ho moja K-100 Mk6 a CZ 82 Makarov www.vojna.net |
|
| Návrat hore |
|
 |
RisoP prispievateľ
Založený: 14 august 2006 Príspevky: 259 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Pi apríl 03, 2009 9:13 am Predmet: IDPA |
|
|
| Kľudne na pretek IDPA môže prísť ktokoľvek, kto má chuť si streliť. Len upozorňujem, že žiadne rýchlotasné púzdra a optiky na zbraniach. Vždy sa štartuje so skrytou zbraňou. Ostatné bezpečnostné pravidlá fungujú ako pri ipsc. Toto je zamerané viac na reál ako na šport. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BTV častý prispievateľ

Založený: 10 december 2007 Príspevky: 1536 Bydlisko: SR
|
Zaslal: Pi apríl 03, 2009 9:21 am Predmet: |
|
|
...tak ja uz sa k Vám na to IDPA chystam.... (len dufam ze mi do toho nic nepride) _________________ More majorum... ( LT#68 )
http://www.strelecdk.sk/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
noacoak častý prispievateľ

Založený: 28 júl 2008 Príspevky: 670 Bydlisko: Stredne Slovenko
|
Zaslal: Pi apríl 03, 2009 10:24 am Predmet: |
|
|
Ak mozem povedat za BB Team radi sa zucastnime wf cupu
glock34...
zasluzis si strieborny kriz I. triedy za vybornu myslienku  _________________ Ten vojnu vyhra kto ju prezije...
Nikdy sa nehadaj s blbcom. Niekto by si nemusel vsimnut ze je medzi vami rozdiel...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hindenburg občasný prispievateľ

Založený: 29 marec 2009 Príspevky: 48 Bydlisko: Bratislava - Pressburg - Pozsony
|
Zaslal: Pi apríl 03, 2009 11:46 am Predmet: Re: WEBFORUM Cup |
|
|
| glock34 napísal: | | Chcel by som zorganizovať zopár pretekov Level I, ktoré by boli hlavne pre členov webfóra a samozrejme i pre nečlenov SAPS. |
Hoci som na tomto fóre registrovaný ani nie týždeň, píšem červeným do dirára Snáď ukecám aj niekoho motorizovaného z našej bratislavsklej partie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|
 |