|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
 |
 |
suigan prispievateľ
Založený: 08 júl 2008 Príspevky: 140
|
Zaslal: So máj 23, 2009 8:31 pm Predmet: Nové tlačivo žiadosť o vydanie ZP |
|
|
Na tejto stránke som našiel rôzne žiadosti: http://mojepolovnictvo.sk/mp_help.php
Tu je link na nové tlačivo: žiadosť o vydanie (nového*) zbrojného preukazu
http://mojepolovnictvo.sk/knihy/new_ziadost_zp.pdf
Je tam pri žiadosti o D-čko zvýraznený poľovný lístok, takže už asi nestačí len potvrdenie o členstve v poľovníckej organizácii.
Čo ma ale prekvapuje je bod 9:
všetky zbrane ku kontrole – v prípade ak sa žiada o vydanie nového zbrojného preukazu pri podaní tejto
žiadosti (predĺženia platnosti zbrojného preukazu)
Čiže po novom už akože nestačia tlakové skúšky, ale musia si to ešte aj policajti skontrolovať pri predlžovaní platnosti ZP? |
|
| Návrat hore |
|
 |
enemyop občasný prispievateľ
Založený: 08 apríl 2008 Príspevky: 34
|
Zaslal: Ne máj 24, 2009 2:24 pm Predmet: Re: Nové tlačivo žiadosť o vydanie ZP |
|
|
| ad. kontrola... Po mne chceli kontrolu zbraní už v roku 2006 keď som predlžoval...to nie je nič nové, akurát to nebolo napísané na tlačive. |
|
| Návrat hore |
|
 |
electron moderátor

Založený: 22 november 2003 Príspevky: 3399 Bydlisko: mám
|
Zaslal: Ne máj 24, 2009 3:37 pm Predmet: |
|
|
aj mne kontrolovali /r.2007/ _________________ лучше быть первым в аду, чем второй в небу |
|
| Návrat hore |
|
 |
kriznik prispievateľ

Založený: 11 apríl 2008 Príspevky: 354 Bydlisko: Slovensko
|
Zaslal: Ne máj 24, 2009 8:39 pm Predmet: |
|
|
Pokial by ti nechceli predlzit platnost ZP, tak si im svoje hracky doniesol na stol a nemusia chodit k tebe na navstevu  _________________ „Optimismus není ničím jiným než praktickým šílenstvím, efektním a efektivním vypnutím funkcí neokortexu“ |
|
| Návrat hore |
|
 |
suigan prispievateľ
Založený: 08 júl 2008 Príspevky: 140
|
Zaslal: Ne máj 24, 2009 9:23 pm Predmet: |
|
|
| Tak díky za info - toto som ani netušil a ešte som sa to ani nikde nedočítal... až tu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
maros15 častý prispievateľ

Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 643 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Ne máj 24, 2009 9:48 pm Predmet: |
|
|
| kriznik napísal: | Pokial by ti nechceli predlzit platnost ZP, tak si im svoje hracky doniesol na stol a nemusia chodit k tebe na navstevu  |
Ziadost davas mesiac pred skoncenim platnosti stareho ZP.To by ti ich akoze zobrali hned?  _________________ Silnejsieho nezbijes,ale skusit to musis
-------------------------------------------------
Walther PPK/E 32ACP,DUO 25ACP
ex:Glock 19,Walther PPS 9x19,Taurus 605 357mag. |
|
| Návrat hore |
|
 |
yarco moderátor

Založený: 24 september 2007 Príspevky: 2484 Bydlisko: Bratislava (vidiek)
|
Zaslal: Po máj 25, 2009 10:04 am Predmet: |
|
|
Mne pri predlzovani ZP nikto zbrane nekontroloval, ani sa na ne nepytal (XII-2007). _________________ Human beings are the only animals stupid enough to feel bad about defending their own lives.
A government that does not trust its honest, law-abiding, taxpaying citizens with the means of self-defense is not itself worthy of trust. |
|
| Návrat hore |
|
 |
C08R4 častý prispievateľ

Založený: 11 jún 2008 Príspevky: 2198
|
Zaslal: Po máj 25, 2009 10:16 am Predmet: |
|
|
Ziadny zakon ti neprikazuje dopredu tam doniest zbrane na kontrolu, neviem co to je za nezmysel. To akurat keby si to oni vyziadali. A ten polovny listok, tam kde zobrali? Nieje to v novom zakone o polovnictve? Neviem, lebo ten som este poriadne necital, ale v zakone o zbranaich to nieje spomenute. _________________ Boh stvoril ľudí silných a slabých. Až Samuel Colt tento rozdiel odstránil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xader častý prispievateľ

Založený: 18 november 2007 Príspevky: 721 Bydlisko: BA-OKOLIE
|
Zaslal: Ut august 04, 2009 10:18 am Predmet: |
|
|
Neviete niekto , kde na nete sa da stiahnut -
Lekarsky posudok o zdravotnej sposobilosti vlastnit zbran ? nikde to neviem najst.
dik _________________ _________________
A / D / E / F
CZ 45 6.35mm , H&K USP 9mm luger, Tikka T3 Hunter 7x64, Marocchi Zero 03 Field 12/12 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Panzer Administrátor

Založený: 26 jún 2007 Príspevky: 2151 Bydlisko: Slovensko
|
|
| Návrat hore |
|
 |
arminius častý prispievateľ

Založený: 09 február 2008 Príspevky: 1551 Bydlisko: Bazmeg City
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|
 |