SW, RUGER, TAURUS
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 6 months
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 6 months
ta nevim nevim či je to o zvyku? Gramy sa nedajú ošaleť, najmä ked ich je menej ako 100, 200, 300?
Čas ukáže všetko čo príde
Poznám zopár strelcov čo kúpili bez vyskúšania, patrím medzi nich aj ja, len v mojom prípade všetko je ako som čakal. Veľa Tebe podobných sa svojho milášika potom rýchlo chcú zbaviť a rýchlo kúpiť čo viac uspokojí.
V tvojom prípade to bola asi tiež láska na prvý pohľad však? Nečudujem sa Ti chlape ale ani trochu.
Čas ukáže všetko čo príde
Poznám zopár strelcov čo kúpili bez vyskúšania, patrím medzi nich aj ja, len v mojom prípade všetko je ako som čakal. Veľa Tebe podobných sa svojho milášika potom rýchlo chcú zbaviť a rýchlo kúpiť čo viac uspokojí.
V tvojom prípade to bola asi tiež láska na prvý pohľad však? Nečudujem sa Ti chlape ale ani trochu.
No jasne. Uz len pocut zvuk natahovania je lahoda. Taky cukrik. Uz len tak poskulujem po niecom do paru. http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... rrorView_Y Tento by sa aj pacil , ale trosku ma odradza kaliber a cena. Sice na strelnicu chodievam len obcasne , teda nie tak ako by som si predstavoval , ale dalsi revolver a dalsie strelivo by asi aj tak vyslo nad rozpocet. Kupovat do troch to uz nie je taky mily konicek . Ale clovek nikdy nevie. Bol by to pekny darcek k sviatku.
Na bazosi ci kde jeden srandista predaval 29tku zo sedemdesiatych rokov za 600 penazi. Skus si to pohladat, vyhandlovat cenu a nemusis platit dva razy kolko. Inak ceny revolverov isli hore, teraz sa rozhodne kupovat nevyplati. Jedine, ze by ti Frano vystavil cenu "na mieru". Lenze dolar "posilnuje" a ceny novych dovozovych veci idu hore.
No, nebola to ľahká úloha, ale pomohol so si papierom A4, z ktorého som kúsok odstrihol. Medzi hlaveň a valec vošiel bez problémov. Keď som ho však zložil dvojmo, už tam nevošiel. Ak som ho tam ale zavrel, tak som ho buď horko-ťažko vytiahol alebo roztrhol. Po zmeraní preloženého papiera posuvným merítkom vyplynulo, že vôľa medzi hlavňou a valcom je max. 0,15mm!
Pre úplnosť, testovaný kus: KGP 161.
Pre úplnosť, testovaný kus: KGP 161.
Nazdar. Kde na SK sa da kupit novy Taurus resp. odkial ste kupovali?