Tlačivo na zdravotnú a psychologickú prehliadku
Tlačivo na zdravotnú a psychologickú prehliadku
Neviete kde sa dá stiahnuť takéto tlačivo, pýtal som sa dnes pri mojej doktorke sestričky a povedala že oni nemajú a že si to nosia ludia sami.
yarco
Veď z citovaného som kopčil ...
Veď z citovaného som kopčil ...
Príloha č. 5 k vyhláške č. 229/2011 Z. z.
VZOR
ČESTNÉ VYHLÁSENIE
Príloha 05
Príloha č. 6 k vyhláške č. 229/2011 Z. z.
PSYCHOLOGICKÝ POSUDOK O PSYCHICKEJ SPÔSOBILOSTI NA DRŽANIE ALEBO NOSENIE STRELNEJ ZBRANE A STRELIVA
Vzor
1. strana
Obrázok 03
2. strana
Obrázok 04
Nemusíš ich nájsť v pôvodnej veľkosti, stačia ti predsa tie vzory z vyhlášky, ktoré si v potrebnom rozmere vytlačíš. Potrebuješ len rozmery tých zo ševtu - chcel som odmerať, ale neviem ich nájsť.
Ešte mi napadlo, že ak vyhláška neurčuje exaktne rozmery tých kartičiek, ale sú v nej uvedené len vzory, tak by nikto nemal chcieť kartičky konkrétnych rozmerov. Podstatný je v tomto prípade obsah, nie forma. Jednoduchšie však bude to mať v tom rozmere ševtu.
Ešte mi napadlo, že ak vyhláška neurčuje exaktne rozmery tých kartičiek, ale sú v nej uvedené len vzory, tak by nikto nemal chcieť kartičky konkrétnych rozmerov. Podstatný je v tomto prípade obsah, nie forma. Jednoduchšie však bude to mať v tom rozmere ševtu.
žiadne čestné vyhlásenie nefiguruje v podkladoch nevyhnutných k podaniu žiadosti o ZP (len ak si 2 roky a viac žil v zahraničí a cudzí štát ti nevydá potvrdenie o tom že si tam nebol trestne stíhaný).
Ak si dobre spomínam, u lekára som podpisoval nejaké čestné prehlásenie že som mu žiadnu chorobu nezatajil, ale vydaním kartičky lekár potvrdzuje že si OK, to prehlásenie je len u ňho, vôbec to nerieš. Predlož len to čo zákon vyžaduje
Ak si dobre spomínam, u lekára som podpisoval nejaké čestné prehlásenie že som mu žiadnu chorobu nezatajil, ale vydaním kartičky lekár potvrdzuje že si OK, to prehlásenie je len u ňho, vôbec to nerieš. Predlož len to čo zákon vyžaduje
Aby som mal v tom poriadok napíšem sem aké doklady treba a vy ak mi niečo chýba tak prosím doplnťe.
1. Žiadosť o vydanie ZP
2. Výpis z registra trestov
3. Dve fotografie
4. Čestné vyhlásenie žiadateľa o vydanie ZP alebo držiteľa ZP vo vzťahu k jeho psychickej spôsobilosti na držanie alebo nosenie strenej zbrane a streliva
5. Psychologický posudok ( kartička )
6. Lekársky posudok ( kartička )
7. Častné vyhlásenie .............k jeho zdravotnej spôsobilosti.....
1. Žiadosť o vydanie ZP
2. Výpis z registra trestov
3. Dve fotografie
4. Čestné vyhlásenie žiadateľa o vydanie ZP alebo držiteľa ZP vo vzťahu k jeho psychickej spôsobilosti na držanie alebo nosenie strenej zbrane a streliva
5. Psychologický posudok ( kartička )
6. Lekársky posudok ( kartička )
7. Častné vyhlásenie .............k jeho zdravotnej spôsobilosti.....
1. potrebujes
2. nepotrebujes, OR PZ si ta najde a vyriesi to za teba
3. potrebujes, pozor na rozmer, musi to byt 3,5x3cm
4. nepotrebujes
5. potrebujes
6. potrebujes
7. nepotrebujes
ak sa mylim, yarco alebo niekto opravte ma, ale myslim si ze je to tak ako pisem, kedze som ziadost vcera podaval a iba tieto veci som im nechal, teda aj s potvrdenim od zamestnavatela, lebo to pridalo velmi na dolezitosti a opodstatnenosti mojej ziadosti.
pagy
2. nepotrebujes, OR PZ si ta najde a vyriesi to za teba
3. potrebujes, pozor na rozmer, musi to byt 3,5x3cm
4. nepotrebujes
5. potrebujes
6. potrebujes
7. nepotrebujes
ak sa mylim, yarco alebo niekto opravte ma, ale myslim si ze je to tak ako pisem, kedze som ziadost vcera podaval a iba tieto veci som im nechal, teda aj s potvrdenim od zamestnavatela, lebo to pridalo velmi na dolezitosti a opodstatnenosti mojej ziadosti.
pagy
-
- častý prispievateľ
- Registered for: 13 years 5 months