3. kolo WFC-SAOS ligy Považský Chlmec 18.06.2011
3. kolo WFC-SAOS ligy Považský Chlmec 18.06.2011
Všetkých vás zdravím. Blíži sa ďaľšie kolo SAOS. Malo by sa konať v sobotu 18.6. 2011. Práve som však pozeral dlhodobejšiu predpoveď počasia, a tam predpovedali po krátkom období bez dažďov, práve na piatok a sobotu pokračovanie búrok a prietrží. Čo by vážne znemožnilo konanie preteku. Tak vás prosím aby ste sledovali našu stránku z dôvodu eventuálneho zrušenia kola. Ďakujem za porozumenie. RišoP
Náš pretek na 18.6. je v kalendári aj WFC a bol uvedený do kalendára cca týždeň po 2. kole SAOS, čo bolo omnoho omnoho skôr, ako z ŠKP Luger Žilina. Je mi ľúto že si to pletiete. A je mi jasné, že do Žiliny určite nik nepríde dva dni po sebe a vyberie si podľa svojho gusta. Vlastne mi ide skôr o upozornenie kôli nečakaným výčinom počasia, ktoré žiaľ budú znepríjemňovať život aj nám strelcom a organizátorom. Myslím, že by bolo vhodné, keby ste prípadne nahlásili počty, ktoré by boli ochotné prísť do ZA v sobotu na IDPA.
!!! PRETEK je pre nevyhovujúcu predpoveď počasia pre Žilinu ZRUŠENÝ !!!
!!! PRETEK je pre nevyhovujúcu predpoveď počasia pre Žilinu ZRUŠENÝ !!!
Dnes sa stalo, že na strelnicu v Žiline prišlo pár nádejných pretekárov na pretek, ktorý bol zrušený. Veľmi ma mrzí toto nedorozumenie. Ako mu v budúcnosti predísť? Predpokladám, že v dnešnej dobe internetu, každý čerpá zo stránok. Na našich a iných príbuzných stránkach (www.shootingarea.eu, www.idpa.szm.sk)bolo dopredu avízované najprv prípadné zrušenie preteku, a následne úplne zrušenie. Určite každý pochopí, že nie je možné osobne volať na mob. každému potencionálnemu pretekárovi. Na dnešný pretek sa vás prihlásili meilom traja. Na základe nepriaznivej predpovde počasia pr ZA a prihlásenia 3-och pretekárov sme sa rozhodli pretek zrušiť. Stalo sa tak vo štvrtok. Bolo to zverejnené na všetkých uvedených stránkach. Preto som bol veľmi zaskočený, keď dnes ráno mi volali zo strelnice ohľadne preteku. Nevrhá to dobré svetlo na mňa a cítil som sa veľmi nepríjemne. Veĺmi sa ospravedľňujem za tieto nedorozumenia. Myslím, že by sme sa im mohli pre budúce vyvarovať nahlásením pretekárov dopredu a sledovaním stránok aj tesne pred pretekom. RišoP.