Muž zastavil auto a začal strielať

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

wild wild west
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ten mladas musel urobit dobru dopravnu koninu ked to gulobrokistu tak vytocilo.
Ten neudrzal zas svoje emocie a strielal ked nebolo treba. Tu ranu do kolesa by som este pochopil ze chcel aby sa s autom nedalo odist, ale tu druhu zo 150 metrov tak to uz posral riadne.
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

BKSL

Ta ty ši Koprfíld, normálne.

Jak ty vieš vyčítať z ničoho všetko! Škoda, že nie si policajt. To by boli objasnené prípady. 8)
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

Boh vie co sa tam stalo, media taraju 2^3 a komu sqrt(-1).....
kamov
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

http://krimi.noviny.sk/nehody/20-06-201 ... nikom.html Takze strielal po ciganoch v aute, pricom sofer bol 16 rocny, asi mu tam chodili castejsie kradnut a konecne ich nacapal...
inspiring_kepler

No nevedeu som, ze to ti z osady.
To by som si vymenil vestecku gulu hned na zaciatku :-)
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

zasratý rasista, takto strieľať po chudákoch pracujúcich pomocníkoch, aj v našom kraji ich zopár chodí pomáhať aby lesní robotníci nemuseli tolko makať, podľa hesla menej stromov menej práce, len sa im velmi nechce zohýnať tak režú vo výške pásu, vraj ich bolí z tolkej otrockej práce chrbát. Dokonca už zopárkrát pomohli zložiť z odstavených lakatošov reťaze a odniesli ich z kopca aby nešiel lakatoš dolu tak preťažený, aj kliny a sekery už pár krát pomohli odniesť, nech nezahrdzavejú. :lol: :lol: :lol:

http://v8.cache6.c.bigcache.googleapis. ... _counter=2
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

SigPositive napísal:http://www.aktuality.sk/clanok/188957/m ... b]mladikov[/b]-strielat5d32c47e143
ako to, ze ste nevedeli, ze ide o kolednikov? ved to bolo jasne uz z nazvu clanku.
inspiring_kepler

Aha, musim si ten novy politicko-korektny zurnalisticky slovnik natlacit do hlavy, aby som vedel citat medzi riadkami :lol: .
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

dnes som pocuval radio Ex.. a tam jedna "mila teta" hovorila aky sme rasisticky stat a aku mame rasisticku vladu bo kriminalizujeme "romov", potlacame mensiny a nedavame im moznost sa zaclenit do spolocnosti ....

ja by som tu milu pani prestahoval bezplatne do domu toho pana v malackach a potom nech nam rozprava ake je to jednoduche nazivat z nasimi "mensinami .....
(prepacte ze to pisem jak debil ale po tej sprave sa aj tak citim :? )

ale to zas "tocime" o tom istom .....
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

urcite to bola nejaka teta z nejakej mimovladky.tipujem spravne?
Inzo
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

teta ma pravdu. vdaka diktatu mimovladok a nastrcenej vlade je zo Slovenska rasisticky stat. ked nebudem chodit do prace, nedostanem ziadne stovky eur. ziaden novy byt, ked ten stary znicim. ked sa niekde budem roztahovat tak ma policajti bez problemu zbiju, zakony platia len pre mna. ked sa pridam k nejakemu pochodu povolaju na mna kuklacov. teta ma pravdu, vdaka nej a jej podobnym tu vladne rasizmus. ibaze nie proti tym za ktorych sa ona schovava
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Je to zalostne , ked som svedkom takejto rakcie medii, strasne, nezmyselne, ale na co nenachadzam slov je reakcia nasich beznych spoluobcanov, ludi ktori su si schopni vytvorit obraz o udalosti podanej takymto odpadnym potrubim ako je tato komercna televizia, sledovanost teda zisk je pre nich nieco posvatn. Kam su ochotni az zajst?
inspiring_kepler

To su medialne hyeny, takze zajdu tam kam sa az bude dat :oops: .
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 21 Jún 2011, 21:04, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"