Uloženie zbrane
-
inspiring_panini
BKSL: nič v zlom, ale za toto isté ti nedávno nadával Gewehr. Prečo ty vždy radíš v zákonných otázkach bez toho aby si si naštudoval zákon? Keď už chceš vervomocou napísať nejaký post, prečo si to predtým neoveríš, je to nejaká hanba alebo? Pretože konkrétne §55 je dosť nejednoznačný aj po prečítaní nie ešte aby si si ho vysvetľoval spamäti.
K tým zásobníkom:
Vysvetlovať si to logikou "veď je to len kus plechu" nechcem.
Mám to chápať tak že uzamknutý musí byť len jeden zásobník ktorý prísluší k zbrani, alebo musia byť uzamknuté aj ostatné identické náhradné zásobníky k zbrani? Či sa môžu volne povalovať po byte? A čo v prípade ak mám zásobníky naviac, od zbrane ktorú už nevlastním?(7) Ak má zbraň odnímateľný zásobník na náboje, zásobník sa ukladá oddelene od zbrane a musí byť uzamknutý samostatným zámkom. Zásobníky môžu byť uložené spolu so strelivom. Zásobník môže byť uložený so zbraňou len vtedy, ak ide o zbraň určenú na predaj v rámci podnikateľskej činnosti a výrobca zbraň zabalil spoločne so zásobníkom.
Vysvetlovať si to logikou "veď je to len kus plechu" nechcem.
Zdravim kolegovia
Vedeli by ste mi poradit aku cenu ma ohnovzdorna skrina resp. trezor kt. je aj na obrazku.
http://www.inzercia.sk/inzerat-ASB5185-trezor/
V praci mame jednu taku cca 400 kg skrinku kt je od cias zaniknutia LM nevyuzita a chcel by som ju odkupit. Za pomoc dakujem
http://www.inzercia.sk/inzerat-ASB5185-trezor/
V praci mame jednu taku cca 400 kg skrinku kt je od cias zaniknutia LM nevyuzita a chcel by som ju odkupit. Za pomoc dakujem
-
inspiring_panini
-
friendly_moore
-
inspiring_swanson
cital som prispevky v tomto vlakne za posl. rok takze viem ze na splnenie zakona staci nieco taketo http://www.hermes.sk/e-shop/trezory-rot ... bran-2kg./
nemam doma sice ziadne male deti...ale predsa len nahodou brat sa ozere, matka zosalie a pes dostane nadrozmernu inteligenciu... tak asi by to dako otvorili.
Vie dat niekto odporucanie na trezor vyssej kvality (len kratke zbrane - maximalne 2: full size a subcompakt, vyssia kvalita v zmysle viac ako ta kasicka, nie dake CIA hightech) cena najviac 200
nemam doma sice ziadne male deti...ale predsa len nahodou brat sa ozere, matka zosalie a pes dostane nadrozmernu inteligenciu... tak asi by to dako otvorili.
Vie dat niekto odporucanie na trezor vyssej kvality (len kratke zbrane - maximalne 2: full size a subcompakt, vyssia kvalita v zmysle viac ako ta kasicka, nie dake CIA hightech) cena najviac 200
-
inspiring_panini
-
inspiring_swanson
najlepsie by bolo kebyze mi vystaci jeden trezor/safe na zbrane aj municiu, lebo zrazu v noci chodit hore dole po dome a zhanat naboje ked sa mi tam budu vkradat daki zlodeji neni zrovna takticke.
Ked mam v ramci relativne dobre zabezpeceneho trezora dve oddelene "sufliky" ktorych zamky su uz menej sofistikovane ako vonkajsi zamykaci system, je to stale ok nie?
Ked mam v ramci relativne dobre zabezpeceneho trezora dve oddelene "sufliky" ktorych zamky su uz menej sofistikovane ako vonkajsi zamykaci system, je to stale ok nie?
-
inspiring_swanson