Otazka k ziskaniu zbrojaku typu A

Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

frag: si predstav, že tuto foristi dobre vedia, že som onéé orgán z Ružinova :wink:
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

po malom pive si nesadnem za volant, nieto si dat nieco na opasok... preto tuto diskusiu povazujem za zbytocnu. na jednej strane sa vsetci cudujeme spravam o podnapitych pistolnikoch, na strane druhej mladikovi, ktory podnapity spachal nasilny priestupok sa hrneme pomahat k zp - sorry zoid,ale tak to vidim

nech uz boli okolnosti akekolvek rozhodutie je pravoplatne - ked nebolo spravodlive, ma vyuzit opravne prostriedky, teraz tazko lamentovat - a takuto osobu povazovat za davajucu zaruku,ze zbran nezneuzije je podla mna nemozne

ja by som podporil aj podrobnejsie skumanie dvoverihodnosti ziadatela v kazdom pripade..
inspiring_chebyshev

Príspevok od používateľa inspiring_chebyshev »

peterson to už som pochopil dávnejšie.
Ja len toľko na margo zlatého pravidla: hovoriť striebro, mlčať je zlato či skôr Nepřítel naslouchá! zo štítku v každej armádnej rádiostanici.
friendly_easley

Príspevok od používateľa friendly_easley »

to frag: ako som na seba upozornil organ? vsetko co som napisal maju davno v databaze, takze cim som ho mal na seba upozornit?
inspiring_chebyshev

Príspevok od používateľa inspiring_chebyshev »

XprcinoX -ten smajlík tam nebol samoúčelne. Ja len že informácie o vlastnej osobe (nie len osobné údaje ale aj názory či majetkové pomery etc.) ma život naučil dávkovať opatrne (aj keď to už sa v dnešnej dobe asi veľmi nenosí). A uznaj sám že zvolená forma prejavu v tvojich reakciách tiež nevzbudzuje prílišnú dôveru.
peterson
expert

je úplne jedno, či na seba človek upozorní takto alebo zhorí u policajtov. V reálnom živote je daleko horšie, ak vyrobí problém nezrelý držiteľ zbrane.
Poznám dosť prípadov somárov s vydutým tričkom, ktorí rýchlo doskákali. Tí to už mali aj so záznamom v registri.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

dirty.harry napísal:na jednej strane sa vsetci cudujeme spravam o podnapitych pistolnikoch, na strane druhej mladikovi, ktory podnapity spachal nasilny priestupok sa hrneme pomahat k zp - sorry zoid,ale tak to vidim
Mne sa nemusíš ospravedlňovať, ja nie som 100% pro. :D Tak ako si napísal:
dirty.harry napísal:kolega spachal priestupok - fyzickym utokom - bud prekrocil ramec nutnej obrany alebo skutok sa stal uplne inak ako popisuje, bol pod vplyvom alkoholu.
Tak ako hovoríš, plus ale stále existuje možnosť zaujatého vyšetrovateľa ktorý bol povedzme kamarát s tým druhým alebo tak. Preto som aj myslel skôr na osobné stretnutie a dojem. Prcinov prejav skutočne pôsobí dosť prchko, ale na druhej strane o svojom probléme napísal sám od seba a stále máme v zákone definované presne určené skutky pri ktorých je žiadateľ nespôsobilý, buď to spĺňa alebo nie, od istého času totiž nemám rád "konanie nad rámec v mene vyššieho dobra" :wink: Takže zhrnuté a podčiarknuté: ja netvrdím že áno alebo nie, zatiaľ mám príliš málo info, ale neodsudzujem automaticky, platí presumpcia neviny. :)
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Neviem, už sa to tu objavilo, ale ani ja nerozumiem, prečo chcete pomáhať Prcinovi. Nezriedka čítame o excesoch podnapitých mladých hošanov s kvérom. Preto by som sa mal v tomto prípade na pozore. Reči o zaujatom vyšetrovateľovi v prípadoch poškodzovania cudzej veci neberiem. Prax ma naučila a hoci nerád paušalizujem, mám pomerne dobrú predstavu, kto sa dopúšťa takýchto skutkov.
:P
Prcino, nechcem ti tu kázať ani mentorovať, ale dúfam, že si sa zamyslel, nad tým, že mať gun je dosť veľká zodpovednosť. Unesieš ju? A zároveň, gun a chlast ani v najmenšom množstve nejdú dokopy. Je to skratka do prúseru. Je ti to jasné, však? Vieš, lebo keď ho chceš kvôli egu, tak máš aj iné, menej nebezpečné možnosti, napr. nasypať sa sterákmi, zohnať si plynovku, alebo kúpiť pitbulla. Ak to ale myslíš vážne, tak potom OK, nič nevravím.
:wink:
friendly_easley

jack vyssie som uz pisal ze vztah k tomu mam od malicka. nepotrebujem si riesit ziadne svoje komplexy ani nic podobne. ked som spachal ten skutok bol som sice opity, ale zastal som sa svojej kamaratky,ktora bola napadnuta. dufam ze natom nieje nic zle. a samozrejme by som nepil,kebyze mam v tej chvili kvér
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

pravdupovediac, nechapem tuto trojstranovu debatu

clovek polozil otazku, kto ma nieco k otazkam nech napise.

okrem toho, debat k teme ziskania ZP sk. A. je na tomto fore iks. Takze nechapem celkom ani cloveka, ze zalozil novu temu. Ale, ok.

Cize, az sa divim, kolik péče sa tu venuje jeho osobnosti. Normalne zacinam obdivovat tie schopnosti posudit jeho vztah k alkoholu, k zodpovednosti, k psychickej sposobilosti
XprcinoX napísal:... spravil som uz psychologicke testy, register mam tiez cisty ...
Takze ak chce odpovede:
1. otazka: ten dovod neuvadzaj
2. otazka: ci to bude vadit zistis, az si ziadost o ZP A podas.
Ako na Acko sa docitas na tomto fore. Postup na najdes aj na strankach legis telum,
Na ostatne kasli. Ak vyhovies podmienkach nasho prisneho zakona budes mat ZP.
Po podani ziadosti sa zacni poctivo ucit na skusky. Drzim palce
friendly_easley

aris dakujem ti za jednu z mala rozumnych odpovedi
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

to o com je tato debata? Bud ma narok na vsetky skupiny ZP alebo ziadnu, to ked dostane B-cko, to znamena ze to je zaruka ze vsetko bude OK? Som nevedel ze posudzovanie ziadatelov fici cez webforum
inspiring_noyce

Príspevok od používateľa inspiring_noyce »

samozrejme, ze sa tu nic neposudzuje. prosim Ta daj vediet ako si dopadol na policii, ci mas este štatut spolahlivej a zodpovednej osoby...
peterson
expert

u mňa má štatút "slabého kusa".
Mal na mńa tel.kontakt- mal som dnes dennú- celý deň som čakal , že sa ozve a nič... ani len výhovorka

:roll:
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

tusim si zmenim trvaly pobyt, aby predomnou nemuseli tvoji kolegovia z ineho okresu listovat v zakone :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"