Kimar 911 - referencie
Kimar 911 - referencie
Servus.
No tak očúvajte chlapi, mám takú otázku, že či nemáte nejaké tie referencie na Kimar 911 9mm. Som tak rozmýšľal že by som si túto plynovku typu Colt 1911 zadovážil. 1911-ka od Umarexu je moc drahá, tak by som išiel do toho Kimaru. By ma len zaujímalo či tentok Kimar 911 nerobí nejaké problémy ako zasekávanie alebo nevyhadzovanie nábojníc. Tiež by bolo k úžitku ak by niekto vedel povedať, že aký veľký plameň to hádže z hlavne, lebo niektoré tie pištole majú také úzke hlavne, že to lun pukoce.
Skrátka ak máte niekto Kimara 911, napíšte ako ste s touto zbraňou spokojný, čo je na nej dobré, čo zlé atď.
No tak očúvajte chlapi, mám takú otázku, že či nemáte nejaké tie referencie na Kimar 911 9mm. Som tak rozmýšľal že by som si túto plynovku typu Colt 1911 zadovážil. 1911-ka od Umarexu je moc drahá, tak by som išiel do toho Kimaru. By ma len zaujímalo či tentok Kimar 911 nerobí nejaké problémy ako zasekávanie alebo nevyhadzovanie nábojníc. Tiež by bolo k úžitku ak by niekto vedel povedať, že aký veľký plameň to hádže z hlavne, lebo niektoré tie pištole majú také úzke hlavne, že to lun pukoce.
Skrátka ak máte niekto Kimara 911, napíšte ako ste s touto zbraňou spokojný, čo je na nej dobré, čo zlé atď.
Dnes som už trocha mimo týchto tém, ale pred cca 11 rokmi boli zrovna povolené plynové pištole a staršie čisto poplašné s výšľahom mimo hlavne sa začali predávať za polovičné ceny. Tak som si ako chlapec kúpil Kimar CZ 75. Šmejdovosť tejto zbrane bola priam ukážková, v prvom rade nikdy nešla spoľahlivo, väčšinou náboj zasekla, občas sa stalo že prebila, ale málokedy. Farba sa z nej krásne šúchala, mechanizmus sa raz celý zlomil, stále ju mám niekde v šuplíku. Tá zbraň bola pred 11 rokmi taký šrot, že za tých 11 rokov proste nemohli ešte vychytať všetky muchy. 

Tak som predsa objednal toho Kimara 911. Je to ľahučký ľahko manipulovateľný kus železa. Aj škôlkár by na ňom natiahol záver! A ten záver je nejak navoľno, pri zatrasení hrká, farba na pohyblivých miestach z fleku opadala, ale inak to búcha a funguje normálne. Len nábojnice pri streľbe vylietavajú akosi lenivo, prvý to vymrští vysoko a ďaleko, ale ostatné to len vyfľusáva. Zatiaľ ale žiadny problém nenastal.
Táto plynovka je vhodná pre malé deti a dôchodcov. Keďže je ľahká tak ju môžem pretáčať na prste ako kovboj, čo na jednej strane púta záujem a pozornosť ľudí, ale aj mestskej polície.
Za tých pár (desiatok) euri to bola dobrá kúpa.
Táto plynovka je vhodná pre malé deti a dôchodcov. Keďže je ľahká tak ju môžem pretáčať na prste ako kovboj, čo na jednej strane púta záujem a pozornosť ľudí, ale aj mestskej polície.
Za tých pár (desiatok) euri to bola dobrá kúpa.