Doplnky na GLOCK
to BK: Aha jasne. Uz viem ako si to myslel. Hmm. Tak ten "odtrh" tam budes mat stale. Teoreticky keby si mal odpor spuste pol kila, tak chod spuste mozes pocitovat ako plynuly. Ja mam asi 1,1 a je to o poznanie lepsie.
S tym zdvyhom som si to u mojho gecka nevsimol. Musim pozriet, ci to robia vsetky, alebo mas nejaky exemplar.
S tym zdvyhom som si to u mojho gecka nevsimol. Musim pozriet, ci to robia vsetky, alebo mas nejaky exemplar.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_wu
Kto to vie, tomu úprava pomôže. Každý, kto si skúsil streliť z mojej 17-tky bol v šoku a ich prvé slová sú lichotivo mienené invektíva v štýle ku..a to je spúšť... (cca na 1.3kg a hladká ako detská prdelka)BK napísal:Na Glocku ziadna uprava nepomoze.....
....ale ten odtrh kedy sa udernik sucha o stojinu neodstranis. Znizis odporale ten neprijemny chod jednoducho neodstranis.....
poznám kolegu, ktorý si spúšť upravil tak, že je smelo porovnateľná s mojou SA spúšťou na Shadowe. Treba len vedieť čo a ako vyleštiť, zuhlovať a žiadna "odtrhová spúšť" nehrozí.
-
inspiring_kepler
Ak myslis zuhlovat zachyt udernika a tiahlo spuste o ktore sa zachytava tak to moze znacne pomoct, to je pravda. To prave v originaly sposobuje ten neziadany odtrh.bbpd napísal:Treba len vedieť čo a ako vyleštiť, zuhlovať a žiadna "odtrhová spúšť" nehrozí.
Toto som ale zamerne neskusal kvôli bezpecnosti a spolahlivosti, aby udernik nevylietaval relativne nahodne oproti tomu ako treba, vzhladom na rozne tolerancie zaveru a inych komponentov vid. hore uvedene video.
-
inspiring_liskov
Ono asi záleží, jakou pásku koupíš. Měl jsem takový hrubý vzorek, vypadala fajn, ale trocha sušení a páska byla dost hladká a smirek na rukou a na zemi. Pak jsem v nějakém obchodě koupil asi za stovku náhradní plátno na skateboard, docela jemný vzorek a jsem spokojený.. Jen má zkušenost, nic víc.Marek Z napísal:no ale 5 metrov pasky stoji 4 evri a 5 metrov mam cca na 10 rokov pre mna aj kamaratov:) zatial som minul cca 10 cm