Doplnky na GLOCK
-
inspiring_montalcini
-
inspiring_wu
pozor na to, ako si to v obchode budeš pýtať, lebo noacoak bol v jednom športovom obchode, ktorý sa špecializuje na skate a pod. a tam si pýtal "polep na skateboard", pričom predavač na neho kukol a vypustil pamätnú vetu:glock69 napísal:Ještě lepší mi připadá smirk na skateboard.
"Myslíš grip na dosku, brácho?"
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
http://www.zahal.org/products/glock-coc ... ent=218941
co je toto za packa? chapem to spravne, ze sa da tym obtiahnut jednou rukou? palcom ruky, v ktorej je zbran?
co je toto za packa? chapem to spravne, ze sa da tym obtiahnut jednou rukou? palcom ruky, v ktorej je zbran?
Tak na to by som sa velmi rad pozrel
Nie pozri si sportove specialy v Open divizii a tam to uvidis bezne.
Ak chces byt pripraveny na situacie, kedy budes mat funkcnu len jednu ruku a budes mat potrebu obsluhovat zbran precitaj si radsej dake tie knizky, alebo si pozri instruktazne videa ako sa obtahuje pistol o opasok, ohyby koncatin, okolite predmety ...
fakt by som si raz v zivote zelal stretnut cloveka, ktory toto nosi. by som sa asi z chuti zasmial. pride mi to ako extremne zbytocny doplnok, ktory ma snahu byt riesenim iluzorneho problemu.
nosenie musi byt cista vyhra, na jednej strane tlaci do tela, na druhej strane trci do sveta, o kompatibilite s puzdrom uz ani nehovorim.
nosenie musi byt cista vyhra, na jednej strane tlaci do tela, na druhej strane trci do sveta, o kompatibilite s puzdrom uz ani nehovorim.