Nôž Glock
Tak som sa kukol aj ja. Na jednom málinko biele, na druhom ešte menej. Myslím, že nemôže ísť o poškodenie... No jo, mám veľa drahších a aj pár lepších nožov ako je Glock, ale to je taký debil inštrument, že ten vydrží aj WWIII a to púzdro tiež. A robiť sa s ním dá prakticky hocičo, aj riadne prasačiny...
Glock sice nemam, ale podla tich dvoch fotiek som usudil, ze tam je to skor spôsobene tym, ze tam nie je farba, alebo volake poplastovanie, alebo take cosi. Pretoze, ak by to bolo unavou, tak by to bola jedna priamka bez vybezkov, a hentam su male biele gulicky po okoli, co mi skor pripomena, ze ten ten plast bol biely, a len nastriekany nacierno (co mi pride ako hlupost, ale vyzera to tak).
Zoid, ja skutočne netrpím problémami s orientáciou., takže presne viem, kde som. Nôž Glock? Huh, keby som chcel byť veľkorysý, poviem čosi v duchu, že má svojskú estetiku. Pravdou ale je, že tých nožov mám hodne cez 30 a asi všetky do jedjného pôsobia estetickejším dojmom ako Glock. Zvlášť FM 81 snáď ešte trumfne aj FM 78 v "nepeknosti". Na druhej strane, tento inštrument som si stihol naozaj obľúbiť. Tož toľko moje subjektívne dojmy. Ak to niekto vidí inak, tak v poho...
Atropos . Never, je to krásavec a ozaj super nôž. . Mne sa veľmi páči jeho jednoduchosť, tak ako aj pištole od tohto výrobcu. Môj M81 so mnou už zažil také veci, že čiernenie čo bolo na ňom bolo už tak zošúchané, že som ho radšej dal dole celé Výsledok vyzerá asi takto Kamošom sa tento image moc nepáči, ale ja som bol vždy metalista
http://imageshack.us/photo/my-images/824/glocknu.jpg/
Panzer- Použil som jemný brúsny papier ako píše Phill22. Korózii síce to čiernenie bráni ale aj tak nôž aj s čiernením koroduje, najmä ak je čiernenie už obšúchané ako som ho mal ja, takže je to jedno si myslím. Ak sa nôž ošetrí a potiahne nejakým olejom, (v mojom prípade konkor 101) je problém s koróziou vyriešený.
Chlapi... kľud... každý ma svoj vkus a čo sa páči jednému, nemusí sadnúť aj druhému.
Mne sa osobne páčia aj pištole od Gastona, lebo (ako to povedal pekne Jack) majú svoju estetiku.
Ja mám verziu 78 a skutočne ho mám iba krátko na to, aby som ho poriadne preveril. Na "prácu" síce nie je sám (mám viacero kúskov v zbierke), ale chcem mu dať poriadne zabrať, aby som zistil, či skutočne vydrží to, čo som videl a počul.
Mne sa osobne páčia aj pištole od Gastona, lebo (ako to povedal pekne Jack) majú svoju estetiku.
Ja mám verziu 78 a skutočne ho mám iba krátko na to, aby som ho poriadne preveril. Na "prácu" síce nie je sám (mám viacero kúskov v zbierke), ale chcem mu dať poriadne zabrať, aby som zistil, či skutočne vydrží to, čo som videl a počul.
No, musím povedať, že je to zaujímavé ako námet... A vyzerá to veľmi dobre. Ale ten môj zatiaľ zostane čierny. Nakoľko je skoro nový. Možno časom, keď to začne zliezať...janesk napísal:Atropos . Never, je to krásavec a ozaj super nôž. . Mne sa veľmi páči jeho jednoduchosť, tak ako aj pištole od tohto výrobcu. Môj M81 so mnou už zažil také veci, že čiernenie čo bolo na ňom bolo už tak zošúchané, že som ho radšej dal dole celé Výsledok vyzerá asi takto Kamošom sa tento image moc nepáči, ale ja som bol vždy metalista