Udrzba Glocka

Používateľov profilový obrázok
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

S tým ti veru nepomôžem, ale poradím aspoň trochu - ja používam tú originál Glock tyčku akurát, že cez ňu prestrčím tú vatičku pretrhnutú na polovičku a pre mňa to splní tú robotu. :wink:
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

neviem ci to bude presne ta co pouziva hickok, ale..
http://www.deweyrods.com/
http://www.lonewolfdist.com/Detail.aspx ... 07&CAT=249
http://glockstore.com/pgroup_descrip/37 ... g%2BRod%2F

snad to bude ako namet na dalsie googlenie v style "glock barrel cleaning rod" a variacie stacit.
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

ja tiez pouzivam origo tycku, ale to co ma hickok je nieco uplne ine. Zda sa ako keby koniec tej jeho tycky bol odpruzeny a ked to pretlaca cez hlaven vydava to taky rapkavy zvuk. Tampon na tej jeho tycke zostava aj ked ju taha z hlavne von.

ja ked cistim tou origo tyckou tak nemozem dat tampon do stredu lebo by som ho nepretlacit cez hlaven. On ho da presne na stred a prejde to vpohode (aj ked je pravda ze ma vecsi kaliber ako ja) Predpokladam vsak ze by malo byt mozne to kupit na vsetky kalibre. Urcite som tu v nejakom prispevku videl odkaz na nejaky zahranicny shop kde to predavaju ale neviem to najst :(.

ObrázokObrázok
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Neviem či tomu neprikladáte moc veľký význam, ja som zo začiatku čistil štýlom, že celú handričku (cca 5x8cm) som prehol na polovicu cez koniec/hrot tej tyčky a čistil som tak v pohode, predtým samozrejme štetinou, plsťou a olejom. Už druhá tretia handrička vyšla čistá. Nemám síce Glock, ale to v tomto prípade asi nehrá až takú rolu.
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

lauf čistím origo plastovým vyterákom, na zvyšky olejového sajrajtu čo ostanú po stenách použijem homemade boresnake. Výroba: pás handry 40x4cm, 10 cm nechám voľných, na zvyšku narobím uzly, pretiahnem laufom.
luke
častý prispievateľ

po extenzivnom vyskume som dosiel k nazoru, ze to co je na obrazku by mohla byt nejaka verzia zariadenia ktore sa vola "cleaning jag". je to kovova siska s hrotom, ktora sa srobje na vyterak ako kefka a jej primarny vyznam je, aby as na nu nastokol bavlneny tampon a rozne vybratia na jej tele by ho mali pevne pritlacit k stene hlavne, aby bolo mozne vyterak vytiahnut bez zvlecenia handry.
http://www.brownells.com/.aspx/pid=4160 ... BRASS-JAGS
inspiring_shockley

Príspevok od používateľa inspiring_shockley »

v zasade by to mal spravit hociaky tyckovy plat so zdrsnenym koncom, na ktory dokazes namotat vaticku bez toho, aby sa zviezla.....ale pekna vecicka
friendly_yalow

Príspevok od používateľa friendly_yalow »

Pouzivate niekto na mazanie medenu pastu? Original je na Glocku medena pasta, nie?
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Medena pasta je na zabeh zbrane. nevioem o tom, zeby ju niekto este potom pouzival.
inspiring_chandrasekhar

Príspevok od používateľa inspiring_chandrasekhar »

Pouzivate niekto aj tu medenu stetinku na cistenie hlavne?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Cca všetci občas. :)
luke
častý prispievateľ

ina ako medena podla mna ani nema zmysel, ak sa teda bavime o vyteraku na hlaven.
inspiring_chandrasekhar

Príspevok od používateľa inspiring_chandrasekhar »

Hej myslim vyterak na hlaven,medena stetka.

Niekde som pocul zevraj neni dobre cistit hlaven tou stetkou alebo ako to mam nazvat.

Minule som zas nasiel clanok kde chlapik odporucal cistit hlaven z predu a nie od naboj.komory tak preto ta otazka ohladne tej medenej :)
luke
častý prispievateľ

pokial viem aj v manuale je napisane, ze cistit od komory. ocelovu hlaven medenou kefkou asi neposkrabes. ja to cistim len tym, nabehovu rampu oskrabem aj ocelovou kefkou a secko ok.
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Cisti sa od komory, aby si neposkodil ustie hlavne...
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"