Psychotesty - psychológovia, odporúčania
-
inspiring_cannon
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 9 months
No v NZ to je nejaké husté. Tá Mgr. Budinská má asi skolenie od PhDr. MáthéoIvanov napísal:Dnes som absolvoval psychotest u Mgr. Budinska v Novych Zamkoch
80 Eur Nemozem povedat.ze to bola pohoda. Trval 4 hod.
Už som to tu raz písal, choďte radšej do Šale alebo inde .... hovoril som to aj kamarátke ale ona nie, išla radšej spomínanej Mgr. Budinskej a dopadla podobne ako Ivanov
-
inspiring_zhukovsky
-
parabellum
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 10 months
-
parabellum
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 10 months
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 9 months
Vo Vranove celkom v pohode, testy v piatok,karticky v pondelok. Ak by som testy robil rano, tak karticky by boli na pockanie, lenze ja som testy robil poobede, doktorka odisla do PO a ta zena,co tam so mnou bola, ich nemohla vydat.
Naposledy upravil/-a bus driver v 22 Jan 2012, 17:54, upravené celkom 1 krát.
Bol som na psychotestoch. Nebol to prijemny zazitok. Psycholog sa ma cely cas snazil presvedcit, ze som retardovany. Mam ale plny trezor zbrani. Nemohol som to vzdat bez boja. Nakoniec sa to podarilo. Donutil som ho priznat, ze nie som retardovany.
Tu je zaznam z vysetrenia. Nech viete do coho idete.
http://www.vidime.net/video-5219:top-0
Tu je zaznam z vysetrenia. Nech viete do coho idete.
http://www.vidime.net/video-5219:top-0
- strelec122
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 8 months
Dnes som testy absolvoval v BB u Dr. Kuracinovej.Testy,pohovor -no problem bol Rorschachov test / niekto to spravne pomenoval machule/ .Do frasa co konkretne predstavuju tie kresby,ved kazdy tam vidime nieco ine a vraj az 90% ludi sa zhodne. Tak tomu neverim. Dost som sa strapnil a aj zapotil,no den pred absolvovanim testu som si na internete tie obrazky letmo pozrel. Chyba.Mal som si to pozriet dokladnejsie
48,64eur
- strelec122
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 8 months
- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 18 years 2 months