Brno Alfa proj a doporucujem.dirty.harry napísal:rasto, kde si kupil Norinco CQ-A-1 (.223rem) - za hranicami, ci u nas?
CQ-A-1
tvrdochrom jasne neznamená vždy nepresnosť pri puške typu AR, tu je príklad tvrdochromovej hlavne dĺžky 16palcov od výrobcu DPMS (puška PAR15), kamarát je na to veľmi pyšný. Strela SMK 69gr, prach ACC2520, stelnica DPS. Skúste si porátať MOA. VZDIALENOSŤ: 300M
Ja nevidím dôvod prečo by ten číňan mal byť nepresný, 14,4 palca je síce menej ale ...

Uploaded with ImageShack.us
Ja nevidím dôvod prečo by ten číňan mal byť nepresný, 14,4 palca je síce menej ale ...

Uploaded with ImageShack.us
Páni, silno, silno premýšľam o kúpe Norinca - budúci rok. Zatiaľ som počul - čítal o jednom jedinom prípade, kedy sa zbraň rozsypala.
Máte nejakú podobnú súsenosť, prípadne náznak na svojich zbraniach? Mimo bežných závad, samozrejme.
A ešte jednu otázku, len tak pre moju zaujímavosť. Kupoval vôbec niekto z Vás M4-ku na Slovensku, lebo mne to vychádza
najbližšie v Čechách.
Máte nejakú podobnú súsenosť, prípadne náznak na svojich zbraniach? Mimo bežných závad, samozrejme.
A ešte jednu otázku, len tak pre moju zaujímavosť. Kupoval vôbec niekto z Vás M4-ku na Slovensku, lebo mne to vychádza
najbližšie v Čechách.
u cinanov treba dat velky pozor... mne mala prist M308 - cinsky klon M14, prisla varka do CR spolu s CQckami a obratom aj naspat, pretoze nepresli skusobnou. Podla info mali priemer hlavne skoro o desatinu milimetra uzsi ako pripusta norma pre dany kaliber (aj 7,62 a 5,56). Takze mam prd a nie cinsky kver. Tak ako u vsetkeho z ciny, treba dat pozor na varku a konkretny kus. Rasto ma zrejme z tej dobrej.