Chcem začať prebíjať...ako na to?

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Nebudem to teraz komentovat :lol: posli fotku a vyjadrim sa ci vedia alebo nevedia
mykymiki
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

roztahovanie je idealne ked je co najmensie. Prestav ho na mensie a ked ti to nebude robit problem pri prebijani je to ok
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Miro389 »

chalani aku zapalku pouzivate pri prebijaní .308Win 30-06 standart alebo magnum? potešia aj tipy na typy :wink:
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Standard Large Rifle , idealne je CCI BR 2 alebo Federal Gold Medal potom od nich horsie CCI 200 klasika
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Miro389 »

Ď Turbiak
mamaro
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa mamaro »

Ahojte,začínam prebíjať na jednooperáku 9L .nábojnice som vypral odzápalkoval,nazápalkoval a teraz neviem či je nutnosť použiť matricu na sypanie prachu,keďže táto matrica by mala aj rozhrdľovať nábojnicu,ale ja budem prach sypať priamo do nábojnice mimo lis.Keď som skúšal usadiť strelu fmj bez rozhrdlenia,tak to išlo v pohode a náboj mi potom vošiel v pohode do K100.nechcem zbytočne robiť ďalšiu operáciu pokiaľ to je nie nevyhnutné,len by som chcel vedieť,či tam nieje nejaký zádrheľ.Ďík
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

To znamena. že si neskalibroval nabojnicu? Ked NBC skalibrujem tak FMJ strela do nej bez rozhrdlenia zrejme nevojde a poplatstovane olovo sa pri nalisovani určite strhne.Cca každa druha NBC (zaleži na viacerych faktoroch)sa neskalibrovana nevojde do komory pretože sa pri vystrele nafukne...
mamaro
prispievateľ

Nábojnicu som skalibroval pri odzápalkovaní prvou matricou,potom som dal zápalku a treťou matricou som zasunul strelu na 26,8 a bez zažehlenia som odskúšal náboj v zbrani a vošiel pekne do zbrane.strelu som síce musel trošku pridržať ,ale vypadá to v pohode.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ked Ti nestrhlo šponu z plašta strely tak je to OK :) .Ešte daj typ a množstvo prachu a vahu strely.
mamaro
prispievateľ

strela je 8g fmj a dnes som skúšal osadiť strelu bez prachu,či mi to vojde do zbrane.zajtra idem vyrobiť prvé kusy 4,5gn , 4,7gn a 4,9gn,ale na strelnicu budem mať čas asi iba o 2 týždne aby som urobil prvé testy. :D potom dám info ako to lietalo alebo nelietalo :roll:
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Aky prach?
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

mamaro: neviem, či išlo o preklep, ale dĺžka náboja 9L 26.8mm je koledovanie si o celkom slušný prúser. tam musíš mať tlaky ako hovado.
mamaro
prispievateľ

Peter Elektro prach je S 020
bbpd dík za upozornenie,keď som to písal tak som už asi napoly spal trošku som to poplietol dľžka je 29,6,ale zatiaľ to boli bez prachu iba 3 kusy na skúšku či mi pojdu do zbrane a porovnal som ich aj s origo SB. :roll:
Jean
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa Jean »

4,5-4,6grs by ti malo uplne stacit viac by som neskusal lebo ti to bude kopat.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Pri navažke 4,5gr a dlžke naboja 28,5mm mi to dava faktor cca 130.Ono bez hradiel tie rozdiely po 0,2gr moc nezaznamenaš,leda že by si bol moc vysoko na to bacha!!! Alebo moc nizko a zbran by neobtahovalo.Tabulky pri 124gr strele ukazuju 4,3 až 4,8gr S020 pri dlžke 1,095".Zaleži na ake strielanie to potrebuješ(IPSC,mierenka alebo len na vyblbnutie :D )
Napísať odpoveď

Návrat na "Prebíjanie nábojov"