Webforum - Stretnutie západniarov 1.10.2011, SAV Bratislava
-
inspiring_newton
Neviem, či v súčasnej dobe sa bude vedieť vyjadriť dostatok ľudí k termínu v máji. Ja napr.určite neviem dopredu- ako bude vyzerať máj. Samozrejme si viem zariadiť dátum- pokial si na sobotu nenaplánujú Goriláci piknik v meste...
Ale tvoje dátumy pripadajú na pracovné dni cez týžden a to neni ok.
Určite ľudia viacej uvítajú sobotu.
Ale tvoje dátumy pripadajú na pracovné dni cez týžden a to neni ok.
Určite ľudia viacej uvítajú sobotu.
-
inspiring_panini
V Banskej štiavnici je so strelnicou celkom problém, pokiaľ tu niekto nie je členom klubu, ona je v podstate iba poľovnícka.
Inak nechcem teraz znieť ako nejaký hrdý Bratislavčan, ale viem, že akcie Legisu, ktoré sa konali mimo Bratislavy neskončili nejakou veľkou návštevnosťou, možno okrem tých skutočne veľkých východných miest ako Košice. Ak sa má robiť stretnutie celého Slovenska, tak to môže byť inde ako v Bratislave, ale je otázne, či na ňu vôbec príde viac ľudí než keď sa urobí samotné stretnutie západniarov.
Inak nechcem teraz znieť ako nejaký hrdý Bratislavčan, ale viem, že akcie Legisu, ktoré sa konali mimo Bratislavy neskončili nejakou veľkou návštevnosťou, možno okrem tých skutočne veľkých východných miest ako Košice. Ak sa má robiť stretnutie celého Slovenska, tak to môže byť inde ako v Bratislave, ale je otázne, či na ňu vôbec príde viac ľudí než keď sa urobí samotné stretnutie západniarov.
-
inspiring_boyd
no stred slovenska .... uz som tam nebol davno na kuker a vylet po nasom malom state pride mne a mojej rodinke ako spojenie prijemne z uzitocnym co sa tyka navstevnosti je to vzdy tak ....
ono ak sa pozres kolko ludi byvy v BA tak neni o com ...... ale zas ked je to dalej dojdu vazne len ty "skalny" ....
ono ak sa pozres kolko ludi byvy v BA tak neni o com ...... ale zas ked je to dalej dojdu vazne len ty "skalny" ....