"Webforum jar 2012" - Turany, 5.5. - 6.5.2012
rovnako sa pripájam k poďakovaniu za výborne zorganizovanú akciu. Niesla sa v uvolnenej atmoške, dobrý bol ako IPSC kútik , tak i mierenka. Tu by som vyzdvihol i poďakoval Dusovi za jeho odborné rady i nastrelenie môjho nového HK.
Škoda, že som sa nemohol dlhšie zdržať na prednáške, ktorá bola na vysokej odbornej úrovni. Výklad ľudí z praxe je úplne iný level ako prezentácia "teoretikov" v médiách.
Tu patrí vďaka Panzerovi a Vaquerovi za kvalitnú prednášku a debatu.
Škoda, že som sa nemohol dlhšie zdržať na prednáške, ktorá bola na vysokej odbornej úrovni. Výklad ľudí z praxe je úplne iný level ako prezentácia "teoretikov" v médiách.
Tu patrí vďaka Panzerovi a Vaquerovi za kvalitnú prednášku a debatu.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Vdaka za super akciu,som rad ze som Vas takmer všetkych spoznal,prednaska bola ozaj vyborna len zial rodinne povinnosti uz večer o 21h volali.Podakovanie patri vsetkym prednašajucim,super profesionalny prístup.Ale najvačši zazitok pre mna bolo testovanie nasich bezne dostupnych nabojov
Peterson-pivo bolo dobréééé,samo nealko 
- -Tommasino-
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 3 months
Pripájam sa k ďakovaniu!
Super podujatie so všetkým čo k tomu patrí, nečakane ale aj počasie nám vyšlo. Stage 1 v mojom prípade pokropený solidne!
Škoda že som sa nemohol zúčastniť dlhšie, prednáška bola veľmi poučná. Gulášu som sa najedol do sýtosti, no času bolo v mojom prípade málo! Nedalo sa plne pokecať
Test streliva ma prekvapil, ale to že .45ka prešla priradzujem náhode - strela si našla nejakú dieru vytvorenú priebojnejším strelivom. Inak sa mi tomu nechce veriť.
Tak snáď sa akcia uchytí a bude mať tradíciu.
Ak máte niekto nejaké fotky prosím PM.
Super podujatie so všetkým čo k tomu patrí, nečakane ale aj počasie nám vyšlo. Stage 1 v mojom prípade pokropený solidne!
Test streliva ma prekvapil, ale to že .45ka prešla priradzujem náhode - strela si našla nejakú dieru vytvorenú priebojnejším strelivom. Inak sa mi tomu nechce veriť.
Tak snáď sa akcia uchytí a bude mať tradíciu.
Ak máte niekto nejaké fotky prosím PM.
Tak som doma ... vynikajuca akcia aj prednasky, priatelka je tiez potesena svojim vykonom (a pozdravuje tych co si ju fotili/natacali ked bola s brokovnicou) takze sa asi bude ucastnit castejsie 
http://img198.imageshack.us/img198/8846/dscf1413u.jpg foto z testu streliva, pre referenciu velkosti: leziaca nabojnica je .45acp
Mam este foto z "jarmoku", tie poslem vecer na PM organizatorom nech link rozdaju ucastnikom.
http://img198.imageshack.us/img198/8846/dscf1413u.jpg foto z testu streliva, pre referenciu velkosti: leziaca nabojnica je .45acp
Mam este foto z "jarmoku", tie poslem vecer na PM organizatorom nech link rozdaju ucastnikom.