Ruger Mk.III kal. 22LR

Používateľov profilový obrázok
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

Kapula napísal:Inac vsimol som si jednu vec, strelivo blazer co mas aj ty na fotke je na stranke vyrobcu oznacovane ako HV. Pritom na krabicke neni nic podobne pisane, a ja som aj v moskyte pouzival nan tu slabsu pruzinu, co je na standardne laboracie. Najblizsie to testnem ci to funguje aj s tou tvrdsou pruzinou. By ma zaujimalo ake strelivo to vlastne je.
Dnes som v predajni zistoval ake je Blazer vlastne strelivo .Standard alebo HV .Mal si pravdu je to HV,hoci na krabicke to nie je uvedene-vyrobca udava HV a predajca mi tvrdil ze je to tak .
Ja som bral Mini-mag ,tie mojmu Rugeru chutia a potom tie Blazer,tiez su dobre.Mini-mag 190 Sk,Blazer-68 SK v Ziline.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Strelec122: dnes som bol v KE u Novakovského a mal aj blazery po 1,6Sk a po 1,5Sk. Škatula navlas rovnaká, neviem či boli rozdielne v rýchlosti alebo že jedny boli hp. Na midway.com udáva predajca pri cci blaser rýchlosť 1235fps, pri cci standard udáva 1070 fps a pri cci minimag 1235. Takže to asi budú hvčka. Podla mňa je škoda preplácať za minimagy keď blasery poslúžia rovnako, rozdiely v presnosti alebo spolahlivosti som si nevšimol, na terčovku je aj tak vhodneší akýkolvek standard. Jediné negatívum blaserov je že trochu viac špinia ale pištoli to nevadí, je to všežravec.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Na blazeroch je napisane standart,ale už podla zvuku dupu ako HV,najhoršie je že kamarati ich pchaju do marga-preto lebo su vraj standardy,no neviem do kedy im to vydrži :wink: v revolvery Holek 4-palec cez hradla roboli ustovku za 320ms, čo ma standard v puške .
R
častý prispievateľ

Balistik: na mojich nie je napísané nič. Iba hmotnosť gule.
strelec122
prispievateľ

R

Suhlasim s Tebou,ze je skoda kupovat drahsie strelivo.Ale ked tieto Mini-mag maju strelu potiahnutu medou a hlaven ostava po strelbe cista,oni su aj na pohlad pekne-teda vyzeraju velmi dobre.
Ja strielam viac Blazery a som s nimi spokojny ,zatial ziadny zadrhel.Cena je prijatelna 50ks za 68Sk,Minimagy sli dole-naposledy som ich kupoval krabicku 100ks za 190Sk.
Neviem kde videl Balistik napisane na krabicke Blazerov,ze su Standard.Pozrel som si vsetky balenia,ale ziadny Standard tam nie je.
Naboje Hyper-velocity
Stinger
CCI Velocitor
by som zo ziadnej pistole nestrielal-su to naboje asi len pre pusky.Tie ceny nabojov su rozne,zalezi za kolko a ake mnozstvo nakupi predajca z toho sa urci potom cena
BALISTIK
moderátor

Dobre chlapi a kde je tam HV,alebo HIGH VELOCITY atd,ako ma laik rozpoznať že su to nadupane :wink: Inač v jednej nemenovanej predajni im ich do marga,margolin odporučaju-bodaj by nie ked snimy dupe o.k ale do kedy,ved každy nema tabulky vyrobcu :!:
R
častý prispievateľ

strelec122: je pravda že po 200 ranách blasermi som zaregistroval jemný nános olova alebo mazadla (neviem čo to bolo ale po jednom pretiahnutí bronzovým kartáčom to bolo preč) vo vývrte pri ústí ale nič hrôzostrašné ako napr. tu : http://www.truveo.com/Ruger-MkIII-2245- ... 3682205278
Velmi som bol tiež spokojný s aquillami standard, zdraželi. Za pokus by možno stálo dotiahnúť od Brýmovej z Prahy bedňu REXiek, má ich po 0,80Kč no nekúp to. Už len splašiť niekoho známeho v CZ so zbrojákom. K hyper velociťákom tolko že podla tejto stránky : http://www.gunblast.com/Ruger_MarkIII-Hunter.htm je môj hunter najpresnejší s pmc zapperom.
R
častý prispievateľ

Balistik: ale pre to sme investovali viac peňazí do kvalitnejšiho železa aby sme nemuseli riešiť či to je alebo nie je hv, prípadne či to pištol zožerie alebo nie :wink:
BALISTIK
moderátor

Ved jasne ja sa nehadam :wink: ja Blazery použivam roky,kedysi stali tak 10rokov dozadu 100sk krabica a boli sypane,len teraz sa my stane že tri z 50ks neodpalia na prvy raz ,ale momentalne je to asi najlacnejši a najpredavanejši naboj.
strelec122
prispievateľ

R

Tvoj Hunter vyzera velmi dobre.Od kupy takehoto Rugera ma odradil matny nerez .Chcel som nieco leskle ako nikel-chrom a nakoniec som stejne kupil cierny,lebo dovoz z USA velmi dlho trva a nechcel som cakat.Ale vobec nebanujem,aj som usetril a som s nim velmi spokojny-ako som uz povedal,bola to dobra kupa.
Ta hlaven vyzera hrozne,on ju asi vobec necistil.Kolko toho musel vystrielat,aby sa dopracoval k takemu nanosu spalin a olova.V Ziline som videl dobry kolimator,taky miniaturny akurat na Rugera.Stoji 2600Sk a bude sa dat uchytit na povodnu listu.
Naposledy upravil/-a strelec122 v 12 Feb 2010, 20:38, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ

strelec122: no pôvodne som chcel leštený bullbarel ale nebol na sklade tak som vzal huntera, zo začiatku ma tiež trochu odrádzal ten mat ale teraz sa ukazuje ako dobrá volba, nevidno na ňom totiž škrabance, celý povrch je akoby prebrúsený 2000kou šmirglom. Človek v tom videu poukazoval na nekvalitu remingtonov, asi zlé mazadlo, je dobré vedieť že bullbarel vydrží aj takto zajebabraný vývrt a nezduje sa. Pri tenkostennej hlavni ako má napr walter, prípadne moskyt by z velkou pravdepodobnosťou došlo ku KB. Inak pre remingtona robí náboje S&B, zo Suhlky mi lieta najhoršie remington target spolu s sb club a standard.
R
častý prispievateľ

Pre inšpiráciu : https://www.volquartsen.com/
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to R

No skoro by som si vlastnú zbraň nespoznal :D

BTW: Ten grip nemá chybu.

https://www.volquartsen.com/store/publi ... /120?h=400
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

To je fakt nadhera... Zacina sa mi ta zbran naozaj pacit
R
častý prispievateľ

Panzer: už čakám až zverejnia fotku tohto gripu a zháňam dovozcu: https://www.volquartsen.com/product/385 alebo je to ten čo si dával odkaz ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Smith & Wesson a Ruger"