Panzer napísal:...UF - univerzálny figurant...
"Webforum jar 2012" - Turany, 5.5. - 6.5.2012
-
inspiring_boyd
DUSO napísal: Este chcem takto verejne podakovat svojej polovicke za pomoc a podporu pri organizacii stretnutia. Prebrala na svoje plecia kopu starosti s obcerstvenim a proviantom.
??? myslim ze tvoju lepsiu polovicku vsetci povazovali za clena realizacneho teamu ......... teda ja aspon ano
to gewehr : tiez by som sa priklonil k čachticiam ... nie ze by som mal nieco proti SAV-ke (bolo tam fakt super a mam to tam blizsie) ale "pobrazdit" nase slovensko tiez nieje zly napad
to ne len kazdy to ma blizsie na iny smer ,to by bolo aby sme boli separeDaskaz napísal: To sa akoze stretavate len zapadniari??? A bez nas?:D:D
ps: asi aj doma zacnem spavat na stole .. neviem ci lokalitou alebo kvalitou dreva ale nejako sa doma nemozem tak dobre vyspat v posteli
My sme s Madkillerom isli na hotel, no mali tam dost hlucnu diskoteku a tak sme este mali aj zasah kvoli ruseniu nocneho kludu, po pol hodine som zacal paskovat brokove naboje do opasku ako univerzalny vypinac DJ pultu 
Ale bolo naozaj super, ked bude opat stretko zapadniarov, urcite tam zas nebudeme chybat
Ale bolo naozaj super, ked bude opat stretko zapadniarov, urcite tam zas nebudeme chybat
Nomed napísal:...??? myslim ze tvoju lepsiu polovicku vsetci povazovali za clena realizacneho teamu .........
Ja nie som clen realizacneho tymu, ja som kapitola sama o sebe...
Nomed napísal:....ps: asi aj doma zacnem spavat na stole .. neviem ci lokalitou alebo kvalitou dreva ale nejako sa doma nemozem tak dobre vyspat v posteli
To bolo ovzdusim, skoro horsky vzduch robi zazraky...
gewehr: tie Čachtice sú dobrý nápad. Dúfam, že je tam dobrá prístupová cesta, lebo som počul, že jedna voj.strelnica v tej lokalite mala prístup iba offroadmi. Neviem, či to nebola práve tá RDA, ktorú navrhuješ.
Ale kludne sa chop organizácie, určite je to dobrá lokalita a ludia to budú mať bližšie z viacerých smerov.
Zorganizovanie takejto akcie neni zase až tak komplikované, je to skôr časovo náročnejšie pre organizátora počas samotného stretnutia, kedy treba dohliadať na kopec vecí.
Ale kludne sa chop organizácie, určite je to dobrá lokalita a ludia to budú mať bližšie z viacerých smerov.
Zorganizovanie takejto akcie neni zase až tak komplikované, je to skôr časovo náročnejšie pre organizátora počas samotného stretnutia, kedy treba dohliadať na kopec vecí.
-
inspiring_newton
Cahctice pristup je zvladnutelna, aj ked teda gewehr zaparkuje pri hlavnej hlavnej ceste a zvysych co ja viem 500m slape pesi, aspon co som na poslednom IPSC videl 
A s tou vybavenostou som si nem isty, asi nemyslis na strelnici, ci? Pretoze napriklad toaleta je tam jedna kadibudka XD Ale zase v okoli nie je problem, minimalne co chodia na IPSC maju 2 dnove akcie pokial viem
A s tou vybavenostou som si nem isty, asi nemyslis na strelnici, ci? Pretoze napriklad toaleta je tam jedna kadibudka XD Ale zase v okoli nie je problem, minimalne co chodia na IPSC maju 2 dnove akcie pokial viem