Dôvod? Je to boj s veternými mlynmi, na ktorý teraz nemám čas ani energiu.
Celkom pekne to rozobral Sauer, s väčšinou toho, čo napísal, môžem súhlasiť.
Sauer, práve takéto porazenecké postoje nám bránia lepšie komunikovať s verejnosťou. Aj ja som narážal na čudné pohľady kolegov, keď som tvrdil, že nosiť zbraň je to najnormálnejšie na svete. Potom niektorí išli so mnou na strelnicu, videli, že sa tam stretáva partia normálnych ľudí, čo nemajú rohy ani kopytá a sú úplne v pohode. Odvtedy úplne inak vnímajú moje argumenty.Sauer napísal:Nemyslim si, ze je momentalne vola presadzovat a publikovat clanky podporujuce strelecku komunitu, ludi vlastniacich zbrane .............................................., pretoze zurive besnenie strelca so zbranou znie lepsie a je v zmysle trendu sucasneho pseudohumanizmu, podla ktoreho sa clovek snad moze letalne branit az vtedy, ked dokonava rukou pachatela.
Neuveritelna,ba priam odstrasujuca kombinacia.Preto si kladiem otazku.Koho sa viac bat,ludi s legalne nadobudnutou zbranou alebo tychto,s ktorymi priroda nemala zlutovanie?Ja osobne si davam uz teraz pozor,aby mi na ulici nieco nevypadlo a nemusel som sa zohybatgewehr napísal:1. nie su politicky korektne, dneska leti TOTO a teda zbrane su pre redakcie nezaujimave a neprijatelne