Samozrejme ze mas pravo vyjadrit svoj nazor ale toto je vec len medzi SKP BB resp. Marekom a Tekovcami. Verim ze chalani ziskali za tie dve kola nove skusenosti a v buducnosti postavia slusny pretek aj bez nasej pomoci
Tekovská liga 2012
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_wu
aby neprišlo k nedorozumeniu a niekto si nemyslel, že chodím po Slovensku a ohováram Tekovcov... Na Bathory padla otázka, prečo už nie je Tekovská liga v kalendári, odpovedal som, že som ju vymazal, lebo to už nebude pretek SADS lev. 1, ale preteky tak ako po minulé roky. Vysvetlil som, prečo to tam už nebudem organizovať, v čom sa rozchádzali naše názory a tým to skončilo. cubitko to napísal trochu nešťastne. Pravdou je, že si chalanov v Tekove vážim (a tí, ktorí tam makali, tak makali riadne) a sľúbil som im pomoc kedykoľvek ju budú potrebovať, no tí chalani, ktorí tam makajú a snažia sa, sú tiež limitovaní počtom a v poslednom čase asi aj chuťou, pretože v každom klube sa nájde "čierna ovca", ktorá bude stále na niečo pi.ovať a myslieť si, že dobré je iba to, čo vymyslí on... Čo sa týka našej spolupráce, ja som dúfam pomohol im, aby dostali na niektoré veci iný pohľad, oni určite pomohli nášmu klubu "zviditeľniť" sa svojou prácou. Podali sme si ruky a ostávame priatelia, a tak by som aj chcel, aby to ostalo.
No myslim, ze je to skoda hlavne pre vas klub ako taky resp. pre Tekovsku ligu. Mala fakt dobre meno. Na poslednu tekovsku ligu ako plno IPSC pretek vam tam prislo 120 ludi a posledne dva tyzdne sa uz nedalo prihlasit. Nehovoriac o tom, ze tam prisli niektori dobri strelci. Uvidime ake to bude ked sa uroven znizi zase na gulaspretek.
to niko: na gulášpretek sa evidentne pýtaš v inom vlákne súťaží (to len na ilustráciu)
Tekovská liga pokračuje ďalej a fungovala aj v roku 2010 aj 2011. Chalani z BB teamu majú u nás vždy svoje čestné miesto. Marek má svoje priority resp. ciele a my máme zasa naše možnosti. Takže komu sa v Tekove páčilo ten iste príde a je jedno či pod SADS alebo nie. Kto nemáte informácie tak sa radšej zdržte komentárov (aj keď neviem čo vám Marek povedal v Čachticiach
)
Tekovská liga pokračuje ďalej a fungovala aj v roku 2010 aj 2011. Chalani z BB teamu majú u nás vždy svoje čestné miesto. Marek má svoje priority resp. ciele a my máme zasa naše možnosti. Takže komu sa v Tekove páčilo ten iste príde a je jedno či pod SADS alebo nie. Kto nemáte informácie tak sa radšej zdržte komentárov (aj keď neviem čo vám Marek povedal v Čachticiach
rob999: nie Marek , ale chalani (skor uz pani v rokoch) z SKP-TN , co si ku vam do Tekova chodili zastrielat mi povedali svoje dojmy. Kedze maju skusenosti z inych pretekov SADS a maju s cim porovnavat, nemam dovod im neverit.
Od Mareka chalani az potom vypacili dovod preco uz Tekov nieje v kalendari SADS - vraj vam to financne nevychadza (na rozhodcov) a skusite si to odpiskat / postavit / schvalit stage sami.
Marek na vas nikdy nepovedal ani jedno krive slovo, Tekov je zrejme podla jeho vyjadreni pre neho srdcova zalezitost.
Prepacte ze mi to pripada vtipne, ale ked vidim ako RM a MD pred nasimi pretekmi behaju po Stagoch a kade-tade sa musi nieco upravit, zmenit, aby to bolo podla reguli a to Stage stavaju a navrhuju ludia, ktory su zaroven rozhodcami, tak mi pride moznost, ze to postavite sami bez spetnej vezby podla pravidiel celkom nerealna.
Od Mareka chalani az potom vypacili dovod preco uz Tekov nieje v kalendari SADS - vraj vam to financne nevychadza (na rozhodcov) a skusite si to odpiskat / postavit / schvalit stage sami.
Marek na vas nikdy nepovedal ani jedno krive slovo, Tekov je zrejme podla jeho vyjadreni pre neho srdcova zalezitost.
Prepacte ze mi to pripada vtipne, ale ked vidim ako RM a MD pred nasimi pretekmi behaju po Stagoch a kade-tade sa musi nieco upravit, zmenit, aby to bolo podla reguli a to Stage stavaju a navrhuju ludia, ktory su zaroven rozhodcami, tak mi pride moznost, ze to postavite sami bez spetnej vezby podla pravidiel celkom nerealna.
OK, len sa do nich navazajte, do tekovcov. Vykaslu sa na nejake organizovanie a budu len pozerat na internet kam si pojdu cez vikend strelit. Je jednoduchsie len prist a odstrielat, zaplatit 10-15€ ako zorganizovat sutaz a popri tom sa este strelecky vyzit ci dokonca chciet sa aj dobre umiestnit. Ved ked sa Vam nepaci tak na tu sutaz nechodte. Chodte strielat do Polska.
to cubitko: ten dôvod ktorý si uviedol že povedal Marek (že nám to finančne nevychádza) nie je pravým dôvodom. V tomto prípade bude najlepšie ak Marek (komu chce) oznámi ten pravý dôvod ktorý povedal aj mne.
Ja osobne sa k tomu vyjadrovať nebudem, opakujem znova že TL pokračuje aj napriek tomu. Tekovská liga má väčšiu tradíciu bez ŠKP BB ako s ňou. Áno v Tekove sa občas objaví niekto kto tam hučí že tam už v živote nepríde (aj keď ho asi nik neberie vážne), a to sa stalo aj pri poslednom kole keď to bolo ešte pod SADS, takže ja rozdiel nevidím.
A či nás tam bude 100 alebo 50 je o tom, že kto chce, ten si príde zastrieľať, kto nie nech doma čučí do telky.
Ja osobne sa k tomu vyjadrovať nebudem, opakujem znova že TL pokračuje aj napriek tomu. Tekovská liga má väčšiu tradíciu bez ŠKP BB ako s ňou. Áno v Tekove sa občas objaví niekto kto tam hučí že tam už v živote nepríde (aj keď ho asi nik neberie vážne), a to sa stalo aj pri poslednom kole keď to bolo ešte pod SADS, takže ja rozdiel nevidím.
A či nás tam bude 100 alebo 50 je o tom, že kto chce, ten si príde zastrieľať, kto nie nech doma čučí do telky.
-
inspiring_hypatia
Co sa tyka Tekova , vzdy som si tam skvelo strelil a zabavil sa. A preto tam pridem vzdy ci uz pod SADS alebo nie. Chlapi su tam skuseny a vedia preco to robia , no predsa pre nas co strielame pre zabavu a oddych.
Chlapci z TEKOVA u mna palec nahor a velmi rad si strelim kazdy Vas pretek. Hlavne sem kazdy nahodte aby sme vedeli kedy. Hehe
Chlapci z TEKOVA u mna palec nahor a velmi rad si strelim kazdy Vas pretek. Hlavne sem kazdy nahodte aby sme vedeli kedy. Hehe
-
inspiring_liskov
Ak mozem podat svoj nazor skusim takto.Tekovska liga rozbehla od začiatku našu partiu po celej SR.Schadzali sme sa tam takmer vsetci,vzdy sme tam radi chodili aj budeme.Stage na Tekovskej lige boli niekedy mimo IPSC,znalosti niektorych rozhodcov tiez,ale nikdy sme to az tak neprezivali.Je to jedna s najlepšich strelnic v SR,preto by bolo škoda ze sa tam budu konat iba lepšie klubovky-maju na viac!!!Marek s teamom sa snazil vniest ineho ducha ktory nabral na obratkach,začinalo to mat iné gule,organizačny poriadok,super stage pre level 1.To ze niekto nema ambície byt na vrchole strelecky alebo oragnizacne uz neporiesime.Kazdy sa rozhodol ist svojou cestou a len čas ukaze či spravnou.Ale všetkych nas spaja vona pušneho prachu,zdrava rivalita,priatelstva ktore po rokoch utrasenia su este pevnejsie.Tekov bude naša srdcovka vzdy,prajem nech sa Vám darí pokračovat nabehnutom trende!
-
friendly_elion
Mrzí ma, keď čítam tieto riadky, najmä názory pár ľudí. My v Tekove sme partia ľudí, ktorí majú radi strelecký ( zelený ) šport. Strieľame preto, že nás to baví. Nesnažíme sa z toho spraviť komerciu ako v iných kluboch. Máme rôzne povolania, na rôznych miestach a nie vždy sa vieme všetci stretnúť v rovnakom čase, ale aj na priek tomu sme sa súťaže snažili robiť vždy čo najlepšie podľa našich možností. Či s klubom z BB, alebo bez. Klub zatiaľ nemôžeme mať v SADS, preto nie sme v kalendári a nie je jedno či ŠSS,IPSC, SADS? Kto rád strieľa, tak bude. S Marekom a jeho ľuďmi sme vždy dobre vychádzali a nemienime na tom nič meniť. Vždy je u nás vítaný. Kto má rád naše súťaže vždy príde a kto nie a má len pindy, nech ani nechodí a neznechucuje všetkých okolo seba. P.....ť vie každý, ale nech si skúsi z hovna upliesť bič. Aby som to zhrnul, Tekov bol, je a BUDE.